Nahkistmete hooldus
Soovitan proovida Roo tänaval asuvat pesulat
Kvaliteetsemat pole veel leidnud
285.- ja teevad auto nii seest kui ka väljast puhtaks nii, et nagu uus ja bagaažnikut ka ei unusta (u.75 min per pesu)
Ja suruõhku kasutavad kuivatamiseks
Kui su autot pestakse, võid akna kaudu protsessi jälgida mugavas diivanis istudes, autonduse ajakirju vaadates või kohvi juues
Soovitan eelnevalt kõik asjad autost välja võtta, sest olen märganud, et asjade alt jääb muidu puhastamata
Keerulisema puhastamise jaoks oleks vaja aga aeg kinni panna, sest häid spetsialiste on vähe ja nad puhkavad ka vahepeal
Tavapesu on aga 24h
Aadress on siis Roo tänav 4, see on mööblimajast kohe paremat kätt (Tallinnas)
Tel. 6721070 või 5233322
Kuna elan kõrval, siis tihti jätan auto ööseks sinna, hommikul aga kõik kuiv ja läigib
Kvaliteetsemat pole veel leidnud
285.- ja teevad auto nii seest kui ka väljast puhtaks nii, et nagu uus ja bagaažnikut ka ei unusta (u.75 min per pesu)
Ja suruõhku kasutavad kuivatamiseks
Kui su autot pestakse, võid akna kaudu protsessi jälgida mugavas diivanis istudes, autonduse ajakirju vaadates või kohvi juues
Soovitan eelnevalt kõik asjad autost välja võtta, sest olen märganud, et asjade alt jääb muidu puhastamata
Keerulisema puhastamise jaoks oleks vaja aga aeg kinni panna, sest häid spetsialiste on vähe ja nad puhkavad ka vahepeal
Tavapesu on aga 24h
Aadress on siis Roo tänav 4, see on mööblimajast kohe paremat kätt (Tallinnas)
Tel. 6721070 või 5233322
Kuna elan kõrval, siis tihti jätan auto ööseks sinna, hommikul aga kõik kuiv ja läigib

sai endale ka soetatud Saabi orig. nahahoolduvahend. Tegin istmed ilusti kõik selle moosiga üle, nagu õpetuses kirjas oli. Pehmeks tegi ta naha küll, midagi ei ole öelda:). Ma ei tea, kas asi on minu kuidagi ebakorrektselt häälestatud haistmismeeles või hakkab kurikuulus gripp lähenema ja mängib ninaga vingerpussi, aga auto haiseb nüüd seest hobuses*ta järele
Kas on lootust et too vahendi aroom ka millalgi sealt autost lahkub?

Algselt postitas: kala
sai endale ka soetatud Saabi orig. nahahoolduvahend. Tegin istmed ilusti kõik selle moosiga üle, nagu õpetuses kirjas oli. Pehmeks tegi ta naha küll, midagi ei ole öelda:). Ma ei tea, kas asi on minu kuidagi ebakorrektselt häälestatud haistmismeeles või hakkab kurikuulus gripp lähenema ja mängib ninaga vingerpussi, aga auto haiseb nüüd seest hobuses*ta järeleKas on lootust et too vahendi aroom ka millalgi sealt autost lahkub?
Kindel, et sul seda kuskil seal peidus ei ole mida nina tunneb? Minul ei ole küll auto nn haisema jäänud. See loomulik nahahoolduse vahendi lõhn lahkub kiirelt.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: kala
sai endale ka soetatud Saabi orig. nahahoolduvahend. Tegin istmed ilusti kõik selle moosiga üle, nagu õpetuses kirjas oli. Pehmeks tegi ta naha küll, midagi ei ole öelda:). Ma ei tea, kas asi on minu kuidagi ebakorrektselt häälestatud haistmismeeles või hakkab kurikuulus gripp lähenema ja mängib ninaga vingerpussi, aga auto haiseb nüüd seest hobuses*ta järeleKas on lootust et too vahendi aroom ka millalgi sealt autost lahkub?
Kindel, et sul seda kuskil seal peidus ei ole mida nina tunneb? Minul ei ole küll auto nn haisema jäänud. See loomulik nahahoolduse vahendi lõhn lahkub kiirelt.
Peidus ei tohiks seal midagi olla, aga tore et see vahendi lõhn kaob. Ma pole nüüd nuusutamas enam käind, hommik on õhtust targem, nagu vanarahvas teadis lausuda.

Kui siin ükskord veluurist jutt käis siis hakkasin huvipärast netist otsima mida selle teemaga haakuvat leida võib. Siin siis üks kohalik ettevõte, kelle lehelt üht-teist naha teemadel seonduvat lugeda võib, hooldusvahendid ja vist ka teenusepakkumine. Kes ise teha ei viitsi see võib nende teenust kasutada ja siis siia kribada mis mulje spetsialisti teenusest jäi. Tundub, et tegemist siiski spetsidega.
http://www.smartservice.ee
http://www.smartservice.ee
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Sattusin ka mina reklaami ohvriks ja proovisin ka seda saabi originaal nahahooldusvahendit.
Ärge keegi pahandage, kes seda fännavad, isiklikult nimelt sain pettumuse osaliseks .
Nüüdseks siis kauba maksumus on saavutanud 300 eeku mida ta küll väärt ei ole.
1.naha pehmeks tegemise kohapealt harju keskmine
2.lõhn ei ole just kõige meeldivama killast, isiklikult meenutab sealäga haisu, mida mul maal sügisetti
põllule veetakse..
3puhastamise koha pealt puhastab küll (aga kellel on väga määrdunud hele istmenahk siis esmakordselt autohooldust tegevale inimesele ei soovitaks proovida)
See toode on rohkem (üldhooldusvahend) uutele ja hästi hooldatud või taastatud istmetele, aga mitte nahapuhastus vahend.
Õiged puhastus ja hooldusvahendid on üldjuhul alati eraldi mitte koos
täpselt samsugune toode on näiteks Motipil , isiklik kogemus jällegi ülinegatiivne.
Tundub, et tuleb jääda enda ammusele vahendile kindlaks mis oma omadustelt ületab mitmekordselt
veelkord ütlen, et see on minu arvamus ja ärge tundke puudutatuna
Ärge keegi pahandage, kes seda fännavad, isiklikult nimelt sain pettumuse osaliseks .
Nüüdseks siis kauba maksumus on saavutanud 300 eeku mida ta küll väärt ei ole.
1.naha pehmeks tegemise kohapealt harju keskmine
2.lõhn ei ole just kõige meeldivama killast, isiklikult meenutab sealäga haisu, mida mul maal sügisetti
põllule veetakse..
3puhastamise koha pealt puhastab küll (aga kellel on väga määrdunud hele istmenahk siis esmakordselt autohooldust tegevale inimesele ei soovitaks proovida)
See toode on rohkem (üldhooldusvahend) uutele ja hästi hooldatud või taastatud istmetele, aga mitte nahapuhastus vahend.
täpselt samsugune toode on näiteks Motipil , isiklik kogemus jällegi ülinegatiivne.
Tundub, et tuleb jääda enda ammusele vahendile kindlaks mis oma omadustelt ületab mitmekordselt
veelkord ütlen, et see on minu arvamus ja ärge tundke puudutatuna
Algselt postitas: vulkanus
Kui pead silmas VM-s müüdavat vahendit, siis selle kasutusjuhendis on ju kirjas, et tuleb eelnevalt puhastada... ehk tegemist ei olegi puhastusvahendiga. Muud ei oska kommenteerida, kuna võrdlusmoment puudub, aga selle vana ja hea vahendi kohta ootan minagi huviga rohkem infot:)
-
Ise olen kasutanud Valvoline Eagle One tooteid puhastus ja hooldus eraldi. Paar aastat tagasi sattusin tolle toote presentatsioonile ja avaldas muljet siiani olen seda kasutanud.
Selle toote juures on eriliselt mugav just kasutus, mõlemad vahendid on pulverisaatoris pealekandmine on lihtne ja ühtlane.
Puhastusvahend on just heledale nahale eriti hea, kuna teeb vana ja luitunud naha värvi ergsamaks ja loob uuema väljanägemise. Kasutamine on veidi erinev teistest vahenditest. Tuleb kanda ühtlane kiht nahale, lasta paar minutit seista( kuid mitte lasta ära kuivada) ja pühkida puhta lapiga mustus ära, seega väldid mustuse sisse hõõrumist. Toimingut kordad niikaua kui on pind puhas.
Hooldusvahend teeb naha tõeliselt pehmeks ja samas ei võta nii ruttu uut mustust külge kuna pind jääb veidi libe kuid mitte läikiv.
Hooldusvahend kantakse ühtlaselt peale ja lastakse sisse imbuda üleliigne puhastatakse lapiga.
Hooldusvahend sobib ka uksetihendite määrimiseks ja armaturi jaoks.
Selle toote juures on eriliselt mugav just kasutus, mõlemad vahendid on pulverisaatoris pealekandmine on lihtne ja ühtlane.
Puhastusvahend on just heledale nahale eriti hea, kuna teeb vana ja luitunud naha värvi ergsamaks ja loob uuema väljanägemise. Kasutamine on veidi erinev teistest vahenditest. Tuleb kanda ühtlane kiht nahale, lasta paar minutit seista( kuid mitte lasta ära kuivada) ja pühkida puhta lapiga mustus ära, seega väldid mustuse sisse hõõrumist. Toimingut kordad niikaua kui on pind puhas.
Hooldusvahend teeb naha tõeliselt pehmeks ja samas ei võta nii ruttu uut mustust külge kuna pind jääb veidi libe kuid mitte läikiv.
Hooldusvahend kantakse ühtlaselt peale ja lastakse sisse imbuda üleliigne puhastatakse lapiga.
Hooldusvahend sobib ka uksetihendite määrimiseks ja armaturi jaoks.
-
Algselt postitas: napoleonAlgselt postitas: vulkanus
Kui pead silmas VM-s müüdavat vahendit, siis selle kasutusjuhendis on ju kirjas, et tuleb eelnevalt puhastada... ehk tegemist ei olegi puhastusvahendiga. Muud ei oska kommenteerida, kuna võrdlusmoment puudub, aga selle vana ja hea vahendi kohta ootan minagi huviga rohkem infot:)
Jah seda ma sealt lugesin küll ja õnneks mu istmed on ka väga hästi hooldatud .
Lihtsalt ma ei saavutanud soovitud tulemust, mida olin harjunud nägema
Me oleme Trionicuga väga kaua seda originaalhooldusvahendit kasutanud ja peab ütlema-paremat pole leidnud.
Loodetud tulemuse saamine eeldab muidugi,et istmenahk on kas hästi säilinud või korralikult taastatud.Ma arvan mõned on teist näinud,milline oli Griffini istmenahk,kui auto renoveerimine lõppenud-oli päris valge ju...
Iseenesestmõistetavalt tuleb seda vahendit kasutada regulaarselt-vähemalt kord nädalas(suurema koormuse korral tihemini).
Aga korra lapiga üle joosta ja pärast kurta,et jube s...tt oli-see ei lähe mitte:nono:
PS:Viimane lause ei osutanud kellelegi konkreetselt nii,et palun mitte isiklikult võtta:facts:
Loodetud tulemuse saamine eeldab muidugi,et istmenahk on kas hästi säilinud või korralikult taastatud.Ma arvan mõned on teist näinud,milline oli Griffini istmenahk,kui auto renoveerimine lõppenud-oli päris valge ju...
Iseenesestmõistetavalt tuleb seda vahendit kasutada regulaarselt-vähemalt kord nädalas(suurema koormuse korral tihemini).
Aga korra lapiga üle joosta ja pärast kurta,et jube s...tt oli-see ei lähe mitte:nono:
PS:Viimane lause ei osutanud kellelegi konkreetselt nii,et palun mitte isiklikult võtta:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
Algselt postitas: iisak
Me oleme Trionicuga väga kaua seda originaalhooldusvahendit kasutanud ja peab ütlema-paremat pole leidnud.
Täiesti sinuga nõus, minu kommentar oli just ajendatud ka mõttest, et inimesed ei jookseks huupi kallist toodet ostma, millega oma määrdunud istmed veel hullemaks teha eriti heleda naha puhul.
Aga lõhn on tõesti probleemiks, tolle toote puhul, nimelt minu kaasa ütles, et seda kraami sa enam siia autosse ei määri.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
mainin siin vahele, et palju sõltub ka tegijast. Mõnda aega tagasi tegin ise pulli pärast AMGle nahahooldust( originaal mb omaga, mis pidi ka väga hea olema). tulemus oli kehv. võtsin ained kaasa ning läksin mustika keskuse pesupesasse ning seal tehti imet:D
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mina olen nüüd oma tonnisel 2 korda sisu selle SAABi enda moosiga üle käinud. Enne seda polnud ilmselt aastaid sinna midagi peale määritud. Esimese korra eel tõmbasin tolmuimejaga õmbluste vahel suuremas koguses liiva välja. Esimesel korral kadus määre naha sisse nii kiiresti, et midagi ära koristada nagu polnudki. Ja see kaasasolnud VALGE svamm oli lõpuks üsna-üsna tume hall. Mina ütleks küll, et mõjub positiivselt. Nahk läks elastsemaks, pehmemaks. Teisel korral, u 3 nädalat hiljem, ei läinud enam sugugi nii palju määret. Sai laiali nühkida ja ka pärast lapiga üle käia.
Lõhn meenutab mulle sugugi mitte sealäga, vaid nahalõhna. Sellist uue nahast tehtud asja lõhna. Paari päevaga on see autost kadunud. Aga ma peaks ütlema, et mulle see lõhn meedlib... Maitse asi, ütles kukk ja nokkis tatti..
Loomulikult ei ole tegemist vahendiga, mis autosse uue nahksisu installib. Selleks on nahatöödega tegelevad firmad..
Ta ongi ju mõeldud selleks, et pideva kasutamisega nahksisu värskena hoida. Ja seda teeb ta suurepäraselt. Vähemalt uuemate autode omanikel, kel autos nahksisu, soovitan soojalt regulaarselt määrida nahka sellega, hoiab salongi värskena. Nahk ei pragune ja ei veni.
Lõhn meenutab mulle sugugi mitte sealäga, vaid nahalõhna. Sellist uue nahast tehtud asja lõhna. Paari päevaga on see autost kadunud. Aga ma peaks ütlema, et mulle see lõhn meedlib... Maitse asi, ütles kukk ja nokkis tatti..

Loomulikult ei ole tegemist vahendiga, mis autosse uue nahksisu installib. Selleks on nahatöödega tegelevad firmad..

Lõhn - nagu lõhn, normaalne, isegi mõnus, naturaalne selline, nagu ise nahk, mis jooksis kunagi ju kuskil heinamaa peal ja nagu iga elav loom eraldas tagant teatud aineid ja higistas suviti täiega ja oli see nahk pehme ja elastne. Pärast sai valitud ja töödeldud ja võib olla ka hooldatud tootja poolt väljatöötatud vahendiga millel on krt looduslik lõhn küljes
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Ostsin Carringust selle hooldusvahenid 325.- Eelnevalt lugesin ka kunagist autolehe artiklit nahksisu hooldusest, pesin siis istmed puhtaks, kantsin vahendi istmetele ja 15. minuti pärast pehme lapiga käisin istmed üle. Tulemus sai hea, istmed läikisid ja läksid elastsemaks kah, mõnusalt libedaks muutusid lase või liugu:) Lõhn kadus kähku ja tulemust on veel silmaga märgata olgugi, et ligi kaks kuud tagasi sai hooldatud.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Minu arvates hakkad sa valest otsast peale. Kasutatud (ja rikutud) asjast ju uut ei saa. On võimalik parandada olemasoleva olukorda. Nahka ju uueks teha ei anna, kuskohast on kulunud, sealt on kulunud ja kõik. Meie võimuses on järelejäänu olukorda päästa nii palju kui annab. Iga asja jaoks omad vahendid. Kindlasti leiab mõne vahendi, mis puhastaks või pehmendaks kiiremini. SAABi enda moos on HOOLDUSEKS. See ei olegi mõeldud aastatepikkuse kuritarvitamise tagajärgi likvideerima. Sellega tuleb regulaarselt HOOLDADA. Niiet kui se kraam sinu ootusi ei täitnud, siis ehk olid ootused valedel alustel.Algselt postitas: vulkanus
kõik oleneb muidugi millist lõpptulemust kasutaja soovib peab ütlema, et olen suht nõudlik selle koha pealt.
Pean Cyberiga 200 % nõustuma.
Ma ei saa aru mis haisust siin räägitakse? Kas jutt käib ikka ühestsamast vahendist? Minu ostetud VM`st on valget värvi piimjas ollus ja lõhnab suht meeldivalt, haisust on asi ikka väga kaugel. Peale on kirjutatud tõesti, et vahend on mõeldud hoolduseks, viimati sai kasutatud paar kuud tagasi, tegi naha mõnusaks küll.
Ma ei saa aru mis haisust siin räägitakse? Kas jutt käib ikka ühestsamast vahendist? Minu ostetud VM`st on valget värvi piimjas ollus ja lõhnab suht meeldivalt, haisust on asi ikka väga kaugel. Peale on kirjutatud tõesti, et vahend on mõeldud hoolduseks, viimati sai kasutatud paar kuud tagasi, tegi naha mõnusaks küll.
Ja kui masilasevaha(põhikomponent saabi aines) lõhn on vastik,siis???
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
Hmm, kas mulle keegi tegus inimene seda VM-i istmekraami Pärnuse ei viitsiks shippida. Siin kohapeal on ainult mingit jama kätte saada.

Algselt postitas: pluggerxxx
Hmm, kas mulle keegi tegus inimene seda VM-i istmekraami Pärnuse ei viitsiks shippida. Siin kohapeal on ainult mingit jama kätte saada.![]()
Uuri kõigepealt, kas neil seda sees on.
Kui ma viimati käisin, siis oli otsas....
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Proovisin Autoglymi Leather Creami - kulunud kohad muutusid uuesti kenaks ja nahk pehmeks, aga võrreldes varasema musta tooniga on nüüd selline hall läige tekkinud. Lõhn on õrn ja omapärane erinevalt Comma Leather Conditioneri vaniljearoomist.