Üle tüki aja üks mõnus kuum teema..

Mul umbes samad mõtted peas. Üldiselt pole mul joogise peaga sõitmisega probleeme olnud - Autot ei puutu lihtsalt. Tegin vist piisavalt vanana endale load - Selleks ajaks oli mõistus peas.Algselt postitas: sebastian
Kui tean, et lähema paari tunni jooksul sõitma ei pea, siis ühe õlle endale luban.
...
No õlu on tarkade jaoks karastusjook, lollidele on ta alkohol.
Mul umbes samad mõtted peas. Üldiselt pole mul joogise peaga sõitmisega probleeme olnud - Autot ei puutu lihtsalt. Tegin vist piisavalt vanana endale load - Selleks ajaks oli mõistus peas.Algselt postitas: sebastian
Kui tean, et lähema paari tunni jooksul sõitma ei pea, siis ühe õlle endale luban.
...
No õlu on tarkade jaoks karastusjook, lollidele on ta alkohol.
Algselt postitas: iisak
Ei ole mõtet võrrelda meid välismaaga!
Jah,Viinis(Pariisis vm.) istuvad noored murul,joovad veini.Pärast tõustakse püsti,viiakse pudel prügikasti ja minnakse jalutama/koju/kinno... Aga meil?
Pudel(id) tühjaks,asfaldile kildudeks või vastasmaja aknasse,esimesele vastutulijale vastu hambaid jne. Järgmisel päeval koos seletatakse,kui kõvad mehed me olime ja kus sai ikka pulli tehtud...
Kohati meenutab meie rahvas mulle kevadisi vasikaid,kes süllesadanud vabadusega midagi peale ei oska hakata ja siis kogu energia lollustesse suunab
Sellisel juhul hakkaksime sõltuma sellest,kas politseinikul on hea/halb tuju,sai ta vähe palka/naist jne.Ühesõnaga,kui nägu ei meeldi-käed raudu ja autost välja.
Minu jaoks on põhiküsimus see,et MIKS ON VAJA SEDA PUDELIT/KLAASI/PITSI,KUI SUL ON VAJA SÕITA?
KAS SEE ON FÜÜSILINE VAJADUS,ET ILMA EI SAA? EHK SIIS ALKOHOLISM?
Ma ütlen sulle otse-maga ennast kaineks või väljaAlgselt postitas: suur
to Will
Mul üks sõber ütles ka oma idiootselt arutu kihutamise kohta: "Ma ei kihuta, ma lihtsalt sõidan kiiresti. Midagi pole ju juhtunud"
Tõin OT-na kihutamiseteema sisse, aga minumeelest on hea näide, kuidas inimene endale ei suuda probleemi teadvustada.
Tuli meelde üks vana teema, mida nüüd pisut teises valguses näen (võib nimetada fleimi üles kiskumiseks): http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=3645
Kindel, et sa siis klaasikest polnud joonud?
will kirjutas:
Saa aru, et vein käib minul söögi kõrvale, pidulike ürituste kõrvale, töölõunad jne.
Anna andeks,aga nii lolli vabandust pole tükk aega kuulnud:wall:
Kas sul on relv kuklas,et sa PEAD seda veini jooma?
Algselt postitas: suur
to Will
Mul üks sõber ütles ka oma idiootselt arutu kihutamise kohta: "Ma ei kihuta, ma lihtsalt sõidan kiiresti. Midagi pole ju juhtunud"
Tõin OT-na kihutamiseteema sisse, aga minumeelest on hea näide, kuidas inimene endale ei suuda probleemi teadvustada.
Tuli meelde üks vana teema, mida nüüd pisut teises valguses näen (võib nimetada fleimi üles kiskumiseks): http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=3645
Kindel, et sa siis klaasikest polnud joonud?