Saab 900 swiss editon, 1997, Black/Jürgen
Selle asemel,et probleem lahendada,lükkame selle loodetava tulevase ohvri kraesse.Tore suhtumine:fight:Algselt postitas: Black
Nojah, ei teagi mida tahta, aga linnas selle kütuse kulu hakkab rahakoti pihta küll vaikselt..samas väga raske oleks loobuda sellest autost.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ma lasen selle korda teha ja siis mõtlen ikka edasi..kui kõik oleks nii 11-12 nagu talvel oli siis ma ei nutakski.Algselt postitas: iisakSelle asemel,et probleem lahendada,lükkame selle loodetava tulevase ohvri kraesse.Tore suhtumine:fight:Algselt postitas: Black
Nojah, ei teagi mida tahta, aga linnas selle kütuse kulu hakkab rahakoti pihta küll vaikselt..samas väga raske oleks loobuda sellest autost.

See aasta jääb ära. 2008 suvi ehk 
Oli plaan isegi kame omad ära võtta, aga ma arvan, et mustad veljed sobivad paremini kokku ehk.

Oli plaan isegi kame omad ära võtta, aga ma arvan, et mustad veljed sobivad paremini kokku ehk.
Carrin
Troost:thumb::thumb::thumb:

Peale troostis tulekut, Tallinn-Tartuni, pilt kuskil turu tänaval tehtud lõpuks läks 8,1l, troost leidis endale uue püsikliendi
ja bensiini müstika on lahendatud!:notworthy:

Peale troostis tulekut, Tallinn-Tartuni, pilt kuskil turu tänaval tehtud lõpuks läks 8,1l, troost leidis endale uue püsikliendi
Sai kasitud tühikäiguklappi(oli täiesti kinni),paar vaakumvoolikut,uus õhufilter ja kiiremat ringi(et kõri puhtaks köhida) ja PAI autole.Kõik.Algselt postitas: Anti-flag
Tsiteerides iisakut: "Viga otseselt ei leidnud vahetasin voolikud, filtrid ja mahlad".
Elementaarne hooldus on asja nimi...

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Setra buss, Vladimir, Põgenes, kuid pealtnägija Triin kaljuvee(kui kellegil on tema telefoni nr. siis võiks u2u'le mulle sellest teatada) teatas politseile.
Õnnetus ise juhtus Haanjas, suure munamäe juures samal ajal kui mina teatrit nautisin.
.
Parandada lasen carringus ja vahetada lasen kõik osad välja mis katki on.
Lisatud failid
Õnnetus ise juhtus Haanjas, suure munamäe juures samal ajal kui mina teatrit nautisin.

Parandada lasen carringus ja vahetada lasen kõik osad välja mis katki on.
Lisatud failid