uus kokkutulek?

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Ma kutsusin ka saablasi endale appi ja söögid-joogid päevaks olid kõik minu poolt. Ja vastutasuks pakkusin välja suvekokkutulekul sauna kinni maksimise... hoplaa oli ainult, kes mulle appi tuli. :( kahjuks
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: NO FEAR
Ma kutsusin ka saablasi endale appi ja söögid-joogid päevaks olid kõik minu poolt. Ja vastutasuks pakkusin välja suvekokkutulekul sauna kinni maksimise... hoplaa oli ainult, kes mulle appi tuli. :( kahjuks

Mõletan hästi seda päeva. Mulle lihdsalt ei sobinud see kuidagi graafikusse :(
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Saabiiir

Saun on väga hea asi! :beer: Saabiiir armastab sauna!
Ühel tingimusel - kui nn. "saunareeglist" kinni peetakse, st kui kellegi jaoks leili liiast saab, siis ta lahkub lavalt, mitte ei hakka vinguma, et "ärge visake rohkem, ärge visake rohkem". Paraku olen ma ka sellist asja kogenud...
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Rahvast leidub, kes sauna tahavad.
Veidikene räägiks ka oma saunast, mis on hetkel veel poolik ja ootab valmimist ,kuid saab juba edukalt saunata Samuti ootab lõpetamist sauna eesruum koos kaminaga.
Leili saab täpselt sellist nagu vaja, enda kogemus ütleb, et 85-95 kraadi on niiöelda vihtlemissaun. Loomulikult olen ka oma sauna kütnud 125 kraadi peale, aga see pole enam mingi leilivõtt vaid kannatamine, eks norm jääb ikka 100 kraadi piiresse.
Lavale mahub 8 norm kaalus inimest, mugavalt 7 nägu.Kahju on et järv jääb 300 m kaugusele ja sinna jooksmine läheks raskeks, selle kompenseerib külm vesi kaevust ja fiilingu saab igal juhul kätte .

Kui rahvas on nõus talguteks siis selle orgunnimine jääb kindlalt aprilli lõppu mai algus.
Asja on vaja kordineerida ja leida seltskondadele tegevust, kuna oma kogemus ütleb ,et asi kujuneb selliseks, et ühed rabavad, teised puhkavad, kolmandatel on tunne, et miks ma üldse tulin, jube igav on.Tean asja puhtalt oma kogemustest.

annan teada, kui asi on välja mõeldud
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: Chipy
NB hetkel on lahtise tule tegemine looduses keelatud!!!!! Oma aias ei tohiks ka kulu põletada
See ei kehti nende RMK platside kohta küll praegu.Eelmine suvi oli küll mingi periood,kus ei julenud ei Must-,Valge- või Saarjärve ääres grillida.Oli Põlva maavanema:wise: korraldusega keelatud tuletegemine.Lahendasime asja nii,et sai mindud Võru maakonda,kus keeldu polnd.:P

Uuuups,juba saunajutt,jäin unistama:red:

To adminnid->Sujuvuse huvides võib selle posti kustutada
Vasta