mehed!hüvasti!

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Helix

Algselt postitas: morris
Algselt postitas: Helix
Algajad ei meeldi? Tahad esteeti mängida, siis mine peegli ette ja räägi iseendaga :gun:
Teistele, nii algajatele kui veteranidele Head Jaani!

on ka seda tehtud (peegli ees räägitud)
lollid ei meeldi, mitte algajad!
aga miks Sa ennast puudutatuna tunned?:gun:

Võtan tuure maha, peace :notworthy:
...aga ehk ei üldistaks ja nimetaks siis konkreetsed "lollid" kes morrisele närvidele käivad, äkki mehed teevad omad järeldused ning asi paraneb. Viimasel ajal on küll liiga tihti foorumis läbi käinud teemad: keelame, muudame, kustutame jne. kui asi nii läheb, siis sureb foorum välja, see on fakt, varem ühes teises foorumis nähtud milleni selline tegevus võib viia.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Olen ise ka algaja ja kui statistikat vaadata siis on saabnet lobafoorum, see ütleb ka juba midagi.
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: rantto
Olen ise ka algaja ja kui statistikat vaadata siis on saabnet lobafoorum, see ütleb ka juba midagi.
OT: Kui võrrelda lobapostitusi ja muid asjalikke SAABiteemalisi postitusi, siis on 1 "Loba" teema ikkagi suhteliselt väike osa.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: sigaelmar
Kui pettud Saabis, osta omale BMW ja jää foorumisse nagu mina ja Trionic tegime :P

A;)ga mul on Saab ka lisaks bmw`le.
Mina olen jäänud siia foorumisse suhtlema,kuigi osalen marginaalselt ka bemmi omas.Seal on kasutajaid kümneid tuhandeid ja enamus on nii erudeeritud kõigis maailma asjades,et
minusugusel pole mõtet seal eriti sõna võtta. Mul on olnud väga head õpetajad,parimad,keda üleüldse eestist võimalik on leida (maailmas tuntud mudellendur "Neegrikuningas" ja siinsetest "t8").Mulle meeldib Saabidega tegeleda,kuigi ma seda brand`i ei fänna.Ma olen selle foorumi toel leidnud elu parima sõbra ja sadakond väga lahedat ja lähedast inimest,kelledega "kliendi-teenendaja"
suhe on ammu kauge minevik. Nende kõikide nimel olen ka truuks jäänud Saabideteemale,kuigi võiks näiteks remontida tsilkitest rekkadeni mida iganes. Olen foorumlasega kohut käinud ja teise foorumlase endale advokaadiks palganud. Elu on kirju,nagu rähni p...se.Hindan selliseid friike,nagu SaabiAnti ja fännan isand parti:head:.
Morrisest on mul väga palju kasu olnud viimastel aastatel,loodan et saame sama hästi ka edaspidi sama hästi läbi,väga mõnus tegelane:beer:
Saab on huvitav brand,mille tarbijad on enamus mingi mõnusa "nihkega" tegelased. Saabnet on endiselt hea foorum,inimesed on lahedad ja Jaan on lahe. Budjem žit družno, ljudi:drink: .
iroman
T-viirus+

olgu see kaunis või olgu see kole
ükski meist enestest pikem ei ole(J.Liiv)

SAABNET on selle community peegel.Me oleme need,kes me oleme.Eesmärk ei ole teisiele foorumitele "ärapanemine".See,et lobapostitusi on enamus,räägib sellest,et ollakse seltsiv rahvas.(paradoksaalne on see,et seegi teema on "loba"rubriigis)Algajatesse suhtutakse tolerantselt,see on "täiskasvanute" küpsuse tunnus.Loomulikult on kasulik aegajalt kurssi korrigeerida,kuid isereguleeruvaid protsesse ei ole mõttekas eriti aktiivselt juhtida üritada.Ärme veel hakka laiali minema.Vaevalt et teema algataja siit edasi sirgema seljaga,uhkelt täisväärtuslikuma kodanikuna nüüd edasi elab a'la mul ei ole "nendega" mingit pistmist,läksin teise liivakasti,näete?Minuarust on see lapsik .Foorum ongi reaalselt selline koht,kus vaieldakse,kasvatatakse;tuleb ette ka teravamaid väljaütlemisi,verbaalmasturbeerimist.Istud õhtul,peale igapäeva kohustusi netti,võtad väikse (või suure) õllekese ja kukud põksima.Ma ei pane pahaks,see oleks nagu ajaviide,meelelahutus.Meil on kõigil seda vaja.

Istu sa kaalul,kas vannu või palu
raskus on üks,olgu kui suur su talu

Aega nad mõõdavad enne ja praegu
Usun,see kõik on ilmaaegu (tuli lihtsalt meelde härra Liiv,Juhan)
kasparius
Overboost addict

Isiklikult tundub ka lapsik selline jutt fooumi kohta. sry morris.
Pole ise pikalt siin foorumis tegutsenud ca 1a), aga väga kihvt on ja tegelinskid on viisakad ja arukad siin. Muid foorumeid jälgides on ikka asi väga kena meil siin.
Mina ei näe muretsemiseks põhjust. Kohati häirib mingi pseudo vaoshoitus ja korraliku kodaniku ülistamine.
Aga üks asi häirib mind veel ja see on mõningate uute kasutajate suhtes üleolev olemine.
Kiirenduse ja kiirenduste suhtes ka siin rahvas kohati skeptiline ja mind peetakse kindlasti rullokaks. mis teha Mina totaalne kiiruste fanaatik ja tahan oma turboSaabiga paugutada.
come on mehed/naised Palun rohkem SALLIVUST
EDIT: samas mõistan morrist selles, et automargis võib küll pettuda. Aga muu jutt on vastukäiv ja arusaamatu. Kohati on nagu põnev oorumis ja siis ühtäkki pole siin mitte midagi positiivset...???
Sent from my Monte Carlo using B236
snowguy

iga saabiomanik on oma saatuse sepp

meie müügilettidel leidub päikeseprille et pimestavast lollusest mööda vaadata
kui ei meeldi ära söö
ning naabri lehma vasikas jäta rahule

saage aru eksimine on inimlik
inteligentsus ei ole oma teha kuid suu kinni hoidmine on õpitav

eestlastel on saunaskäimine veres ning eestlane oskab leili visata sama hästi kui teist eestlast mustata seega võiksoma probleeme lahendada näiteks jõusaalis või saabi rehvi pumbates mitte siin kiva pildudes
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kahju, aga kui selline on soov, siis ei ole miskit teha..:(

Aga ma hea meelega ei kustutaks, kasutajat kustutades kaovad ka postitused, aga ma arvan, et neid ei tahaks kaotada. Kui sobib, siis võin nn külmutada. Parool ära muuta ja ei olegi enam kiusatust (ja paroolireseti tarbeks muudan ka meiliaadressi ära, niiet seda ka teha ei saa).

EDIT: tundub, et siiski on seda käitumist muudetud ja postitusi ei kustutaud... Käsitsi ei hakka ma neid ka eemaldama... Olgu nagu on. Edu Morrisele edaspidiseks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
morris

Algselt postitas: Cyber
Kahju, aga kui selline on soov, siis ei ole miskit teha..:(

Aga ma hea meelega ei kustutaks, kasutajat kustutades kaovad ka postitused, aga ma arvan, et neid ei tahaks kaotada. Kui sobib, siis võin nn külmutada. Parool ära muuta ja ei olegi enam kiusatust (ja paroolireseti tarbeks muudan ka meiliaadressi ära, niiet seda ka teha ei saa).
pole mu postitustes ei erilisi tarkuseterasid, ega ka muud!
vabalt võib kustutada!
sorry, kui riivasin oma otsusega kellegi tundeid, millest muust see algajate eneseõigustus siin teemas on........
tänan kõiki, kes saatsin mulle U2U ja toetasid mind sellega.
morris

Algselt postitas: iisak
R.I.P:drink:

iisak!
ma ei kavatse ära surra, vaid lõpetada selle foorumi aktiivne kasutamine!
nii , et RIP pole päris kohane väljend!:eureka:
Vasta