rahu härrased....nagu öeldakse, et miski ei lähe kunagi plaanipäraselt....
see et nii juhtus on kindlasti kahetsusväärne kuid ma arvan et kui poleks uksi paugutama hakanud siis oleks ehk tulevikus sinu eest rohkem hoolt kantud
näiteks töökoht kus mina töötan....kui miski hakkab venima või klient unustatakse ära...siis arvestatakse see kohe teatud inimsete palgast maha või saab klient alet aga selline suhtumineei vii kuhugi
kõigil juhtub äpardusi, ja ühe telefoni kõne pärast ei tasu troostile veel pommi alla panna
kui teenindus ei meeldi siis meie turul on müügil piisavalt kirjandust ja mutri- ning poldikeeramiseks vajalikke tööriistu et asi ise ära lahendada
ja kunagi ei tasu asja viimasele minutile jätta...siis ei ole asi ka nii meeleheitlikus olukorras et selle parandamisega üksik meistrimees hakkama ei saa
Troost autos suhteliselt pettunud.
Õige mõte. Madispoiss sai oma arvamuse öeldud ning soovijad arvamuse avaldatud. Pole mõtet rohkem kaagutada.Algselt postitas: kolhoos
Arvan et selle teema võiks lukku panna modede poolt. Seda teemat pole mõtet arendada.
EDIT: Leian, et ka negatiivseid emotsioone peaks foorumis kajastama. Madispoiss põhjendas ka ilusti ära, miks midagi viltu oli. Ses suhtes, et kas positiivseid asju võib foorumi kaudu ajada ja negatiivseid mitte? Nüüd vähemalt kliendid teavad, et keegi pole täiuslik.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mul oli ka praegu sama tunne..Algselt postitas: kolhoos
Arvan et selle teema võiks lukku panna modede poolt. Seda teemat pole mõtet arendada.

Saan aru, et inimesel oli pahameel suur ja puistas südant, aga mida ülejäänud siin põhjusi otsivad? Rääkigu asjaosalised omavahel asjad selgeks. Siin pole mõtet kirjutada, kes kellele mida täpselt ütles ja kes sellest kuidas aru sai.
EDIT:
Minuni jõudis üks arvamus veel, mida kirjutati sel hetkel, kui ma teema sulgesin. Arvan, et võin siia selle ikkagi lisada:
Algselt postitas: Chipy
aga madispoiss, miks sa foorumisse selle arvamusavaldusega pöördusid? loen su esimest postitust ja see on sulaselge provokatsioon ju - "mõrvake mind nüüd". Mees, selliseid asju ju ei tehta. Kui sul on halb tuju või ei suuda oma solvumist kuidagi vaka all hoida, oleks võinud helistada Troosti, sõimanud kellelgi nägu paksult täis ja nõudnud tasuta tööd. Ma kardan, et sa oleksid selle klotsivahetuse saanudki ainult klotsi hinnaga. Siin pritsid soppa igale mehele, kes midagi ütleb või püüab rahustada. Minu soovitus on ikka asjad klaarida osapoolte vahel, mitte tulla siia ja siis olla solvunud kogu maailma Saabide peale. See näitab rohkem isiksuse nõrkust, et ei julgeta enda eest seista ja sajatatakse kuskil kaugemal kellegi kolmanda kallal.