küsimus karistuse kohta

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
eeroz

Kui mul tipptunnil kesklinna asja on siis ma võimalusel tulen hoopis (kiir)rongiga. Säästan närve ja kiiremini saab kohale kah. Autoga päälinnas käimised püüan võimalusel nädalavahetuse peale sihtida. Vikingus olen kah laupäeva hommikuti läinud, siis hea rahulik.

Vahest liikluses käib ikka selline "ärapanemine" et häbi on end Eestlaseks pidada :(
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

olaviv. MIKS on see normiks? sest PALJUD mõtlevad nii, nagu sina mõtled. Ehk siis alustada tuleks endast, nagu eelnevalt mainitud. Põhjendus, et teen nii, sest teised teevad nii, on, vabandage, idioooooootlik. Ehk siis maailma parandamist alustatakse enda parandamisega.
Teen nii, sest teised teevad, on selline tüüpiline eestlase lähenemine. 'Paneme 10-kesi 150 kmh politseist mööda, siis on hämmingus ja ei peata kedagi kinni' tüüpi lähenemina.

Öäkk.

Mitte, et nüüd selline musternäidis oleks, aga üldiselt üritan tõsiselt korrektselt liigelda ja vältida igast 'roosadega' ristmikele sõite ja kui ristmik on umbes, siis ei sõida välja. Eks neid tuututamisi on olnud küll ja isegi autodest välja ronimisi. A tavaliselt kui on sedapsi üksteisele silma vaadatud sügavalt, on ka autodesse tagasi istutud :)
Vasta