Auto jäi seisma Saab 9-5, 2.0, 98.a.

miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

siis on mul miskid imelikud mootorid old. Need paar mootorit, mis ma olen suut kokku lasta, just saalede peale, on ikka hoiatand ja suhteliselt tuntavalt kinni joost: kõigepealt kaob jõud ära, siis lendab jahutusvedeliku temperatuur lakke, kuna mootor teeb meeletult tööd ja siis lõpuks on kääks.
H.K

Mootor jookseb kokku ilma igasuguse hoiatuseta. Tean mida räägin, olen korra kogenud:wall:.
Lambist jäi maanteel seisma ja kõik.
Trionic
Saabiguru

Mull käis classicuga räme pauk,rattad loha ja koos(tegelikult juba ka laiali) ta sindrinahk oligi.Asja nimi oli detonatsioon,ehk plahvatus, mis järgnes veistgeitimata turbotamisest kiirusel 180km/h:thumb:
Eugam

aga mis siis kui sureb heastpeast välja(reeglina ikka keset liiklust ja tipptunnil) aga läheb käivitadest kohe uuesti tööle..Ja oooot ooot,ei ole asi selles,et ei saa kohapealt esimese käiguga mindud...;)
Kirp

Sellest küll kaua möödas, aga kas mäletad veel , mis selle põhjustas ja mis sai vahetatud?
Eugam

kuule jagelesin jamaga pool aastat,vahetatud sai bensupump( või oli andur),see ei andnud tulemusi...siis öeldi,et asi väntvõlli anduris ning lõpuks andis tulemust bybassi klapi vahetamine...nüüd enam probleemi ei ole.

Kui nüüd minu käest küsisid.
Kirp

Tegelt huvitas mind mõlema auto probleemi lahendus, aga just eriti A2hj oma.

Oleks hea, kui ka A2hj saaks siia kirja panna, kuidas ta probleem lahenes.
Vasta