Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind. Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja katkestab kõne sellele vastamata. Sageli on ta "tüdrukutega" väljas, ja kui küsin milliste tüdrukutega, siis on need alati töökaaslased, keda ma ei tunne. Olen püüdnud jälgida aknast kui ta taksoga koju saabub, kuid ta alati tuleb ta viimase kvartali jala ja mina ainult kuulen kui auto minema sõidab. On see üldse takso?
Paar päeva tagasi tahtsin tema telefonist kellaaega vaadata ja sellest läks ta pööraseks karjudes, et mina spioneerin. Ma pole tahtnud temalt midagi välja pinnida ning kas ma tahangi asjast tõtt teada?
Eile õhtul otsustasin siiski olukorda uurida. Jäin varitsusse meie korteri lähedal oleva pargi põõsastesse, maskeerimisülikond seljas ja püss käes. Pika ootamise peale peatus lähikonnas mersu, milles mu naine suudles kirglikult mulle tundmatut meest. Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte välja anda. Seal kükitades märksin rooste algeid oma auto tagumise koopa äärel.
Kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad või aitab koopaservadest?
Naljanurk (vabal teemal) (ei kommentaari!) vol4
Algselt postitas: hjuumen
Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind. Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja katkestab kõne sellele vastamata. Sageli on ta "tüdrukutega" väljas, ja kui küsin milliste tüdrukutega, siis on need alati töökaaslased, keda ma ei tunne. Olen püüdnud jälgida aknast kui ta taksoga koju saabub, kuid ta alati tuleb ta viimase kvartali jala ja mina ainult kuulen kui auto minema sõidab. On see üldse takso?
Paar päeva tagasi tahtsin tema telefonist kellaaega vaadata ja sellest läks ta pööraseks karjudes, et mina spioneerin. Ma pole tahtnud temalt midagi välja pinnida ning kas ma tahangi asjast tõtt teada?
Eile õhtul otsustasin siiski olukorda uurida. Jäin varitsusse meie korteri lähedal oleva pargi põõsastesse, maskeerimisülikond seljas ja püss käes. Pika ootamise peale peatus lähikonnas mersu, milles mu naine suudles kirglikult mulle tundmatut meest. Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte välja anda. Seal kükitades märksin rooste algeid oma auto tagumise koopa äärel.
Kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad või aitab koopaservadest?
Siiski komentaarime!
Vaata Naljanurk (vabal teemal) (ei kommentaari!) vol2
Postitust 22.07.2007 00:53
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Ei maksa politsei eest põgeneda(olen tallinnas ka juba ühte navarat näinud) http://www.aegmaha.com/videos/6260
laske inimesel rahus suitsetada http://www.aegmaha.com/videos/7741#title
laske inimesel rahus suitsetada http://www.aegmaha.com/videos/7741#title
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma ei saa jälle aru..
Öelge mulle, mis asi kuulub nende politsei tagaajamisvideote juures NALJA rubriiki? Kas ma hakkan vanaks jääma või? Või olen ma lihtsalt imelik? No ei ole naljakas... Huvitav mõnest küljest, aga selle jaoks on mul telekas kanal nimega Fox Crime...

Algab kampaania “Joome Ära 2008″
Joomapäeval, 3. juunil asuvad üle Eesti tegutsema 3-15 liikmelised joomismeeskonnad. Iga meeskond saab ülesandeks ära juua kõik valitud linna-valla piires konkreetsed alkotooted.
Täpsem info - milliste alkohoolsete jookide joomise eest see konkreetne meeskond vastutab, vajalikud kaardid, joomisjuhendid, kontaktid ja kõik muu vajalik, saadetakse joomismeeskonna juhile e-maili aadressi mai lõpunädalal.
Üle Eesti paigutub 3. juunil laiali 270 ajutist joogikohta ehk ‘joomajaama’, kuhu koondub selle piirkonna vabatahtlike joodikute tegevus ja kus on võimalik lõbusalt taarat puruks peksta.
3. juuni hommikul kell 10.00 koguneb iga meeskond enda joomispiirkonna keskmeks olevasse joogikohta – joomajaama, kust saab joomiseks vajalikud abivahendid ja kõikidele täiendavatele küsimustele vastused. Seejärel liiguvad kõik meeskonnad laiali oma joomispaikadesse nagu pargid, metsaalused, poed, baarid jne.
Iga joogimeeskond joob poe või baari juures asuva alkoholi ära või võtab kaasa selle ja läheb mujale jooma.
Väga purju jäänud kodanikke hakkavad joomiskohtade juurest joomajaamadesse transportima eelnevalt kindlaksmääratud haagisega/treileriga vabatahtlike meeskond. Kokku on 3. juunil vaja kasutusele võtta ligi 500 treilerit/haagist kokku korjatud joodikute joomajaamadesse transportimiseks.
Joomajaamade ja joomiskohtade vahel hakkavad kurseerima Adelani, CleanAway ja Eesti Metalli januautod. Joomiseks vajalike masinatega aitavad Saku Õlletehas, Liviko ja A le Coqi tehas ja teised.
Joomapäeval, 3. juunil asuvad üle Eesti tegutsema 3-15 liikmelised joomismeeskonnad. Iga meeskond saab ülesandeks ära juua kõik valitud linna-valla piires konkreetsed alkotooted.
Täpsem info - milliste alkohoolsete jookide joomise eest see konkreetne meeskond vastutab, vajalikud kaardid, joomisjuhendid, kontaktid ja kõik muu vajalik, saadetakse joomismeeskonna juhile e-maili aadressi mai lõpunädalal.
Üle Eesti paigutub 3. juunil laiali 270 ajutist joogikohta ehk ‘joomajaama’, kuhu koondub selle piirkonna vabatahtlike joodikute tegevus ja kus on võimalik lõbusalt taarat puruks peksta.
3. juuni hommikul kell 10.00 koguneb iga meeskond enda joomispiirkonna keskmeks olevasse joogikohta – joomajaama, kust saab joomiseks vajalikud abivahendid ja kõikidele täiendavatele küsimustele vastused. Seejärel liiguvad kõik meeskonnad laiali oma joomispaikadesse nagu pargid, metsaalused, poed, baarid jne.
Iga joogimeeskond joob poe või baari juures asuva alkoholi ära või võtab kaasa selle ja läheb mujale jooma.
Väga purju jäänud kodanikke hakkavad joomiskohtade juurest joomajaamadesse transportima eelnevalt kindlaksmääratud haagisega/treileriga vabatahtlike meeskond. Kokku on 3. juunil vaja kasutusele võtta ligi 500 treilerit/haagist kokku korjatud joodikute joomajaamadesse transportimiseks.
Joomajaamade ja joomiskohtade vahel hakkavad kurseerima Adelani, CleanAway ja Eesti Metalli januautod. Joomiseks vajalike masinatega aitavad Saku Õlletehas, Liviko ja A le Coqi tehas ja teised.
Ja rääkides vanustest:
Meeste vanused:
15-20 aastane mees on nagu Fiat, väike aga tige.
20-30 aastane mees on nagu Porsche, kiire ja hästi õlitatud.
30-40 aastane mees on nagu Opel Record, ta lubab rohkem, kui ta teha suudab
50-60 aastane mees on nagu vana Ford, temasse peab valama veidi piiritust, et ta käima läheks
Naiste vanused:
15-20 aastane naine on nagu Aasia, hästi tuntud, kuid uurimata
20-30 aastane naine on nagu Aafrika, tuline, kuid ometi märg.
30-40 aastane naine on nagu USA, efektiivne ja tehniliselt täiustatud.
40-50 aastane naine on nagu Euroopa peale kahte maailmasõda, rüüstatud, kuid endiselt ilus.
50-60 aastane naine on nagu Venemaa, kõik teavad, kus see asub, kuid keegi ei taha sinna minna.
Meeste vanused:
15-20 aastane mees on nagu Fiat, väike aga tige.
20-30 aastane mees on nagu Porsche, kiire ja hästi õlitatud.
30-40 aastane mees on nagu Opel Record, ta lubab rohkem, kui ta teha suudab
50-60 aastane mees on nagu vana Ford, temasse peab valama veidi piiritust, et ta käima läheks
Naiste vanused:
15-20 aastane naine on nagu Aasia, hästi tuntud, kuid uurimata
20-30 aastane naine on nagu Aafrika, tuline, kuid ometi märg.
30-40 aastane naine on nagu USA, efektiivne ja tehniliselt täiustatud.
40-50 aastane naine on nagu Euroopa peale kahte maailmasõda, rüüstatud, kuid endiselt ilus.
50-60 aastane naine on nagu Venemaa, kõik teavad, kus see asub, kuid keegi ei taha sinna minna.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Möödunud lastekaitsepäeva puhul rubriik "Las laps räägib":
- Peaaegu kõigil inimestel on aju. Aga rumalatel on kanaaju.
- Kui pead pesta, siis seda nimetatakse ajupesuks.
- Kui teed silmad lahti ja kõik on must, siis oled teadvuseta.
- Ilma närvideta inimene saab paremini töötada ja jõuab rohkem asju teha.
- Närvide pärast võib närvi minna.
- Lastesõim on see, kui poisid väljas riidlevad
- Inimese kõige tähtsam osa on nina ja see asub keset pead.
- Kui raha õldse ei ole, siis paljud hakkavad vaesteks.
- Kellel neli jalga on, see tavaliselt inimene ei ole.
- Kana muneb mune ja siga muneb vorste.
- Loom on suurem, kui inimene ja tal on lühem aru, aga pikem saba.
- Kui luid poleks, roomaksid inimesed mööda maad. Ja meil oleks karvakasukas ja kihvad.
- Peaaegu kõigil inimestel on aju. Aga rumalatel on kanaaju.
- Kui pead pesta, siis seda nimetatakse ajupesuks.
- Kui teed silmad lahti ja kõik on must, siis oled teadvuseta.
- Ilma närvideta inimene saab paremini töötada ja jõuab rohkem asju teha.
- Närvide pärast võib närvi minna.
- Lastesõim on see, kui poisid väljas riidlevad
- Inimese kõige tähtsam osa on nina ja see asub keset pead.
- Kui raha õldse ei ole, siis paljud hakkavad vaesteks.
- Kellel neli jalga on, see tavaliselt inimene ei ole.
- Kana muneb mune ja siga muneb vorste.
- Loom on suurem, kui inimene ja tal on lühem aru, aga pikem saba.
- Kui luid poleks, roomaksid inimesed mööda maad. Ja meil oleks karvakasukas ja kihvad.
ja seda reklaamivad meie telekanalid....
Asi polegi sisus,aga milline "ilus" emakeel!:wall::wall::wall:
EDIT: Et asja poindist aru saada, tuleb ülevalt eesti keel valida. Suur
Asi polegi sisus,aga milline "ilus" emakeel!:wall::wall::wall:
EDIT: Et asja poindist aru saada, tuleb ülevalt eesti keel valida. Suur
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Meestekas Mai 2008 numbrist, naised kurdavad:
"Mind häirib see, et mu mees veedab liiga palju aega arvuti taga. Oleks siis tööasjad aga ei - on vaja kohe kuhugi autofoorumisse oma "tähtsaid" jutte rääkima minna. Ja nii pea iga õhtu! No palju on autodest seletada??"
Keegi tunneb oma naisukese ära?
"Mind häirib see, et mu mees veedab liiga palju aega arvuti taga. Oleks siis tööasjad aga ei - on vaja kohe kuhugi autofoorumisse oma "tähtsaid" jutte rääkima minna. Ja nii pea iga õhtu! No palju on autodest seletada??"
Keegi tunneb oma naisukese ära?
two Scotsmen on a tandem bike...
At the top of a hill afer a brutal climb, the front Scot remarks, "Sure was
a steep climb there Angus!" "Aye it was, Jock. If I hadn't o' kept the
brake on, we'd ave gone backwards fer sure!"
At the top of a hill afer a brutal climb, the front Scot remarks, "Sure was
a steep climb there Angus!" "Aye it was, Jock. If I hadn't o' kept the
brake on, we'd ave gone backwards fer sure!"
Puhkuselt tulijate kohtlemise eeskirjad
1. päev.
Puhkuselt tulija talutatakse ettevaatlikult ruumi, kus on tööks vajalikud esemed. Ühes nurgas krabistatakse pabereid nii, et need hakkavad meenuma.
2. päev.
Tulija saab istuda paar korda töölaua äärde, kuid teda ei sunnita enamaks. Tulijale näidatakse töökaaslaste pilte. Kui see tundub liiga erutavana, lükatakse edasi.
3. päev.
Juba peaks katsuma töövahendeid. Töökoha taustmüra ja telefonihelinat lastakse lindilt. Diapositiivilt näidatakse ust ja tulija saab harjutada sealt välja käimist.
4. päev.
Psühholoog räägib töötegemise riskidest. Pärast lõunat võib üritada töötamist, kuid kui sõrmed ei pea vastu, lükatakse see kõik edasi.
5. päev.
Alustatakse hetkelise istumisega kipsist tehtud ja loomulikult kujundatud, värvitud ülemusega. Katsutakse telefoni ja teisi esemeid. Psühholoog räägib lisa töötegemise riskidest.
6. päev.
Antakse töökoha sööklas sooja toitu, võib üritada ettevaatlikult iseseisvat tööd.
NB! ÜLEMUSEL JA TÖÖKAASLASTEL TULEB SUHTUDA PUHKUSELT TULIJASSE RAHULIKULT JA MÕISTVALT. KÕIK KARMID VÕTTED ON PAHAD JA JÕHKER TÖÖST RÄÄKIMINE ANDEKSANDMATU.
1. päev.
Puhkuselt tulija talutatakse ettevaatlikult ruumi, kus on tööks vajalikud esemed. Ühes nurgas krabistatakse pabereid nii, et need hakkavad meenuma.
2. päev.
Tulija saab istuda paar korda töölaua äärde, kuid teda ei sunnita enamaks. Tulijale näidatakse töökaaslaste pilte. Kui see tundub liiga erutavana, lükatakse edasi.
3. päev.
Juba peaks katsuma töövahendeid. Töökoha taustmüra ja telefonihelinat lastakse lindilt. Diapositiivilt näidatakse ust ja tulija saab harjutada sealt välja käimist.
4. päev.
Psühholoog räägib töötegemise riskidest. Pärast lõunat võib üritada töötamist, kuid kui sõrmed ei pea vastu, lükatakse see kõik edasi.
5. päev.
Alustatakse hetkelise istumisega kipsist tehtud ja loomulikult kujundatud, värvitud ülemusega. Katsutakse telefoni ja teisi esemeid. Psühholoog räägib lisa töötegemise riskidest.
6. päev.
Antakse töökoha sööklas sooja toitu, võib üritada ettevaatlikult iseseisvat tööd.
NB! ÜLEMUSEL JA TÖÖKAASLASTEL TULEB SUHTUDA PUHKUSELT TULIJASSE RAHULIKULT JA MÕISTVALT. KÕIK KARMID VÕTTED ON PAHAD JA JÕHKER TÖÖST RÄÄKIMINE ANDEKSANDMATU.
[size=-1]Otsisin mis ma otsisin, aga ei leidnud, kuidas 'käskudega' teha pilti väiksemaks.[/size]
[size=-1]EDIT: Õpetuseks
Mis on BBkood?
[ img=50x50 ]http://www.example.com/somepic.gif[ /img ] (Resized Image) , 50x50 tähistab antud juhul soovitava pildi mõõtu[/size]
leidsin just selle ise kah

kasutaja LPT
peaks see sell olema vist...
peaks see sell olema vist...