Mis värk nende hindadega on?
-
- Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.
endal siuke probleem puudub.saab rehvid vahetatud igal ajal ja tasuta oma vanamehe juures.võib ka teistele läänemaallastele soovitada.kohvi just ei saa ,aga kui külm on,võib garaazis soojas oodata ikka:)
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Siin teemas on piisavalt välja toodud põhjusi hinnakujunduse põhjustest, mistõttu su küsimus on siin üsna õigustatud. Eelnevas, lukustatud teemas, sa seda kahjuks/õnneks küsida ei jõudnud, sest selle aja peale oli mõnel mehel kohvitassi hind juba 400-ni kerkinud. Suhteliselt demagooglik väide, või mis? Sellist jama pole ju vaja.
Algselt postitas: triibutu
Minu selle teema mõte ongi selles, et kliendil on alati õigus küsida (ja seda ka avalikus foorumis loodetavasti), mida ta ühes või teises kohas selle raha eest paremini saab. Küsijat selle eest vingujaks nimetada on küll üsnagi... hmm... pehmeltöeldes eemaletõukav praktika...
jah, ja mida ma saan selle 400 kroonise kohvitassi eest lisa.. tundub juba kuidagi tühja see küsimus. kaob mägede taha kajasse..
maksan pimesilmi pistyk'ile ja vanamehele 400 (kui piisav) ja saab asja tehtud.
suvel paneb mõni mees kraanivett aknapesupaaki. sellepärast ei pea teda ju sõimama ega maha tegema, et ta nüüd statoili oma ei ostnud 100 EEK/L.
Vastust ootes..
suvel paneb mõni mees kraanivett aknapesupaaki. sellepärast ei pea teda ju sõimama ega maha tegema, et ta nüüd statoili oma ei ostnud 100 EEK/L.
Vastust ootes..

-
Algselt postitas: saabSS
jah, ja mida ma saan selle 400 kroonise kohvitassi eest lisa.. tundub juba kuidagi tühja see küsimus. kaob mägede taha kajasse..
No see pimesilmi jutt tundub,nagu ei oleks see piisavalt kindel koht või nii.mu isa on mitu aastat selle äriga tegelenud ja ma ei usu et peaks teda nendest kallitest teeninduskohtadest kehvemaks pidama.lihtsalt ta tegeleb eraettevõtlusega ja selletõttu ta saab ka odavama hinnaga teha.jah selle 400 krooni eest saab tehtud tõesti
- Cyber
- Kontakt:
Inimeste ootused teenindusele on erinevad. Kui üks on rahul räästa all ootamisega, siis teine seda ei ole. Ja ongi kogu sinu suur mõistatus, miks hinnad on erinevad. Lõpptulemuse kvaliteet ei puhu siinkohal muuseas üldse pilli..
Või õigemini, odavamas kohas ei pea sugugi halvem olema. Lõpptulemusena, käi täpselt seal, kus sinu kõhutunne ütleb hea olema.

Algselt postitas: Cyber
Inimeste ootused teenindusele on erinevad. Kui üks on rahul räästa all ootamisega, siis teine seda ei ole. Ja ongi kogu sinu suur mõistatus, miks hinnad on erinevad. Lõpptulemuse kvaliteet ei puhu siinkohal muuseas üldse pilli..Või õigemini, odavamas kohas ei pea sugugi halvem olema. Lõpptulemusena, käi täpselt seal, kus sinu kõhutunne ütleb hea olema.
lõpuks ometi.

Igal-juhul, tahaks teada kohe, kus pistyk vanamees head kvaliteeti teeb, kena looduse ja värske õhuga! Olen tulija, kui mul talvekad on lõpujärgus (raha jääb perre). Teen suvel kellegile käivet? Issand, suvel ja rehve vahetada. Okkoooo...

Kõhutunde peale ei tahaks alati lootma jääda. Kiirem ja mugavam on teiste vigadest õppida ja eelistada kellegi poolt järeleproovitud kohti. Foorum infovahetuseks hea koht, vahetagem siis infot ja kutsugem lahmijaid korrale, mitte ärgem visakem last koos pesuveega aknast välja (et teema kinni ja jutul lõpp)...Algselt postitas: Cyber
Lõpptulemuse kvaliteet ei puhu siinkohal muuseas üldse pilli..Või õigemini, odavamas kohas ei pea sugugi halvem olema. Lõpptulemusena, käi täpselt seal, kus sinu kõhutunne ütleb hea olema.
andkem sõna nendele, kes ei ole sõna saanud! 6 tundi teemale ei ole ikka normaalne!
Algselt postitas: pistyk
see on Linnamäe külas. 13 km enne haapsalut.täpsematlt võid küsida tel. 5083495
deem.. läks valele nimele.. aga okk.. vajadusel sõidan sinna. võid ette hoiatada.. traktor 9-3 SAAB'umas.. kunagi.
- Cyber
- Kontakt:
Teemal ja teemal on ka vahe. Infovahetusel ja infovahetusel on ka vahe...
Jama ajamisel ja asjalikul jutul on ka vahe. 400 kroonisel kohvitassil ja kallima hinnaga tööl on ka vahe... Vahel tuleb pesuvesi välja visata, et järgmine kausitäis pisut selgem oleks. Eelmisest teemast oli vaevu 3-4 postitust asjaga seotud, siis läks asi juba selgeks, kui seebivesi...
EDIT:

EDIT:
Suurem velg tavaliselt madalama rehviga, selle pealeajamisega on füüsilist tööd rohkem. 45 ja 75 kõrgusega rehvi pealeajamine on erinev töö. Samas kui see rehv on lihtsalt nii palju suurem (näiteks mõne maastiku rehvi puhul), ka siis on füüsilist rassimist rohkem.Algselt postitas: svenska
Tekkis küsimus, et miks rehvivahetuse hind sõltub palju rehvi suurusest? Pink on sama ju.
Lihtsalt uudishimu.
Algselt postitas: svenska
Tekkis küsimus, et miks rehvivahetuse hind sõltub palju rehvi suurusest? Pink on sama ju.
Lihtsalt uudishimu.
kui ma nüüd mööda ei pane, on pink teatud rehvimõõduni? ehk siis mida suurem seda kallim..
njah, keegi jõudis vist oma teksti kiiremini edida.
Cyber'ile lisaks. Ehk oli siis teema nimi mitte just kõige asjakohasem. Ning minu 'kommentaarid'. Ma olen nõus 700 väja käima rehvi vahetuse eest, mis on oma hinda väärt. Kuid 'tasutaks' veermiku kontrolli ma sinna sisse EI nimetaks, KUI see ainuke LISAVÄÄRTUS.
- Cyber
- Kontakt:
See oli pakkumine, keegi ei sunni sind seda vastu võtma ja sinna minema. Rehvivahetuse eest maksad ikka 710.- isegi kui sa ei lase neil seda silda loksutada. Ja see ei ole lisaväärtus vaid lihtsalt sulle tasuta pakutud teenus. Kusjuures kasulik teenus. Kui tihti sa ise oma silda läbi loksutad? Alles siis kui kolksuma hakkab?
Muuseas VM-is on see rehvivahetus veel kallim... Sildu ei loksutata ja kohvi koha pealt ma ei tea... Sa ei pea ka sinna minema.
Muuseas VM-is on see rehvivahetus veel kallim... Sildu ei loksutata ja kohvi koha pealt ma ei tea... Sa ei pea ka sinna minema.
Algselt postitas: Cyber
See oli pakkumine, keegi ei sunni sind seda vastu võtma ja sinna minema. Rehvivahetuse eest maksad ikka 710.- isegi kui sa ei lase neil seda silda loksutada. Ja see ei ole lisaväärtus vaid lihtsalt sulle tasuta pakutud teenus. Kusjuures kasulik teenus. Kui tihti sa ise oma silda läbi loksutad? Alles siis kui kolksuma hakkab?
ok, käesolevat teemat kokkuvõttes võib öelda, et rehvid saad vahetatud kvaliteetselt 400 kr. Kui tahad kohvi ja värskeid ajalehti ning veermiku loksutamist, maksad a'la 710 kr.
Esinduses saad veelgi kallimalt veermiku loksutamiseta, kohvita ja värskete ajalehteteta.
-
Algselt postitas: saabSSAlgselt postitas: Cyber
ok, käesolevat teemat kokkuvõttes võib öelda, et rehvid saad vahetatud kvaliteetselt 400 kr. Kui tahad kohvi ja värskeid ajalehti ning veermiku loksutamist, maksad a'la 710 kr.
Esinduses saad veelgi kallimalt veermiku loksutamiseta, kohvita ja värskete ajalehteteta.
ja kui igat krooni loed,siis ise veljed alt ära keerates saad vahetusega veelgi odavamalt hakkama
Algselt postitas: pistykAlgselt postitas: saabSSAlgselt postitas: Cyber
ja kui igat krooni loed,siis ise veljed alt ära keerates saad vahetusega veelgi odavamalt hakkama
Nota Bene!
Tasakaalustada on ikka vaja. Ja klassikaliselt, olen ma nii ka harrastanud. Talveks ühed veljed, suveks teised. Vahetusajal neid tasakaalustada. Lihtsus ruudus? Või kuubis?
-
see on ju loomulik
Kui keegi on läänemaalt ja kui keegi tahab siin rehve vahetada siis tel.5083495 ja saabss ei pea muretsema,kõik rehvid tasakaalustatakse täpselt
Kui keegi on läänemaalt ja kui keegi tahab siin rehve vahetada siis tel.5083495 ja saabss ei pea muretsema,kõik rehvid tasakaalustatakse täpselt
maksaksin pigem pistyk'i vanamehel, teades, et saan kvaliteeti ja sõidan läänemaale (mis võrduks männimetsas käimisega), maksaksin nats rohkem (küttekulu).
Foorum on hea.
LINK
Foorum on hea.
LINK
Ma ootaks 700-kroonise rehvi vahetuse puhul njuutonmeetrilist võtit ja vasemääret, mitte kohvi. Eile sai vahetatud ühel naisterahva masinal velgi. No jookse metsa jõuga kinni pandud. Kuidas üks naisterahvas originaalvõtmega need lahti peaks keerama? Ei saaks isegi hakkama. Rapla teenusepakkujad siis. Siin saab 500ga hakkama, istuda saab ka. On ka isehakkajaid... siuke koht, et pead hoolikalt ringi käima, et end ära ei määriks kuskile.
Aga jagage siis seda informatsiooni ka, kus on selliseid kohti leida, kus õige võtmega poldid üle pingutatakse, enne tasakaalustamist rattad puhtaks pestakse, äravõetud rattad uutesse puhastesse kottidesse pakitakse jne? Minule igatahes ei ole ette jäänud...
Millest sõltub hind? Kas samad veljed ja rehvid erinevates töökodades paigaldades annab sellise hinna erinevuse:350-700eeki. Mina arvan,et siin on ikka küsimus selles,mida need hinnad sisaldavad! Üks asi mis kindel,et koht,kus läikiv põrand ja kohvilaud ei anna paremat kvaliteeti kui töökoda,kus mehed õlistes tunkedes ja põrand viimane nädal otsa pühkimata! Mida ma öelda tahan? Siin,minu kodu kõrval(Pärnust 15km.Riia poole)asub rehvitöökoda,mis just väliselt ei sära,aga järjekord on ukse taga! Hinnad siin ei ole soodsad,kui siin väidetaskse et 17"rehvid saab vahetada 400eekiga siis minu rehvivahetus läks maksma 600eeki. On see siis ülemakstud? Tegelikult küsiti 700eeki,aga ise näpud õliseks tehes tehti 100eeki alet! Mida ma sain selle 600 eek. eest!! Masinal 4 ratast mis 17" ja vahetus siis talverehvid suverehvide vastu. 1.Talverehvide demontaaž 2.Velgede survepesu spets.masinas. 3.Käsitsi veljepesu mootori pesuainega,sest talvist löga see masin kõike ei suutnud eemalda. 4. Kõik neli uut ventiilikorpust koos ventiilidega. 5.talvrehvide pesu selles survepesumasinas. 6.Talverehvide pakkimine kilekottidesse. 7.suverehvide montaaž veljele. 8. rehvide täispumpamine lämmastikuga 9.Rehvi tasakaalustamine tina ja kahepoolseteibiga 10.Rattad alla ja pingutamine njuutonvõtmega. Kas seda on vähe või palju! Mina olen nende tööga rahul ja milleks minna uusi seiklusi otsima kus võib paljust pettuda!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Algselt postitas: triibutu
Aga jagage siis seda informatsiooni ka, kus on selliseid kohti leida, kus õige võtmega poldid üle pingutatakse, enne tasakaalustamist rattad puhtaks pestakse, äravõetud rattad uutesse puhastesse kottidesse pakitakse jne? Minule igatahes ei ole ette jäänud...
Njuutonmeetriga võti poltide keeramisel on küll selline nice-to-have kategooriasse kuuluv asi, tegemist pole ju plokikaanega;) Liiga kõvasti kinnikeeramine tuleneb enamasti sellest, et poldid lastakse suruõhuga ikka mõnuga kinni. Õige oleks suruõhuga mõõdukalt kinni lasta ja võtmega üle pingutada. Enamik kohti nii teevadki. Nagu ülalpool näha, mõni koht isegi peseb veljed ära, aga sodi lükatakse samuti igas vähegi normaalses kohas maha. Kui njuutonmeetriga võti välja jätta, saad kõik muu näiteks jazz pesula rehvivahetuses. Pesemiseks pead laskma muidugi enne auto koos velgedega puhtaks pesta ja hind kokku läheb siis üle 700, aga lisaboonusena saad ka puhta auto.
Odavalt saab näiteks sütiste teel olevas "Vassili garaazis". Kvaliteet on rahuldav, lisaks on see 24h avatud, aga miinuseks on teenindamine ainult elavas järjekorras ja kehva ilmaga pole tõesti kohta, kus vihma eest varju otsida. Seda, et rattad puhastesse kottidesse pakitakse, on sellises kohas muidugi palju tahta.
Mis läikivat põrandat ja puhtaid tunkesid puudutab, siis jah, ega need selles mõttes kvaliteeti mõjuta, et rehvid saavad ikka korralikult velgedele ja tasakaalustatud, AGA eks see oleneb kliendi ootustest. Mõne jaoks on töö ebakvaliteetne ka siis, kui "Vassili" tema velgede läikivate poltide peale õlise sõrmejälje teeb;) Ja mis seal salata, lisaks hinnale ja kvaliteedile muudavad koha potentsiaalsele kliendile atraktiivsemaks või vähematraktiivsemaks ka asukoht, järjekorrad, puhas põrand, suhtumine klientidesse jpm. Illustreeriva näitena võib küsida, kas ostaksite pudeli täpselt sama õlut statolist või 2kr odavamalt kuskilt räpase olemisega keldripoest, kus kõigepealt koos parmudega järjekorras seisate ja siis teise küsimise peale lõpuks mossis näoga õige pudel ulatatakse?