Tervist ,rahvas (uuesti)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Nastix

Algselt postitas: djstallion
Jätan sedakorda pakkumise kasutamata, kuna Martini ei ole jook minu maitsele. Pigem võtaks järgmine kord kui vaja läheb, ühe aku väikese lisasoodustusega ;)

Martini Asti näol on minu teada tegu šampusega/vahuveiniga. Kusjuures üliheaga.

Tere jälle morris :)
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Tere tulemast tagasi ka minu poolt.
Kusjuures ütlen ausalt, et olen ka peale sinu ärakäimist mõelnud, et mida teha. Pole aega eriti ja nagu midagi uut ei leia foorumist....
Aga kui mahti on arvuti ligidale saada, siis ikka vaatan siit foorumist midagi lugeda. Nagu haigus!
Ma räägin mehed, see on ikka tõsine diagnoos. Kuna endal on masinaid mitu siis EI VAATA Rangerile või siis Galaxyle järgi, ei vaata. Ää küll Yaris Versot vahin, kuna neid on suht vähe Eestis aga kui .... näha on...:love: Nigu lollakas, ma räägin, ausalt kohe!
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

:thumb: Tore, et Sa jälle tagasi oled, tere tulemast!
Eks tuleb varsti jälle Tondile tulla, kuna üks akuga seonduv probleem juba veidi aega kiusamas. Endal küll juba oletus olemas, kuid tahaks asjatundja kinnitust (või oletuse ümberlükkamist sõluvalt asjaoludest) kah saada.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
djstallion

Algselt postitas: Nastix
Algselt postitas: djstallion
Jätan sedakorda pakkumise kasutamata, kuna Martini ei ole jook minu maitsele. Pigem võtaks järgmine kord kui vaja läheb, ühe aku väikese lisasoodustusega ;)

Martini Asti näol on minu teada tegu šampusega/vahuveiniga. Kusjuures üliheaga.

Tere jälle morris :)
Vaat siis minu ebakompetentsust. Vahuveini joon küll, eriti kui tegemist hea vahuveiniga on :drink:
Vasta