Saab 900 SE cabrio 2.0 turbo136+kw, enrico
Algselt postitas: Cyber
Heh, sina sees siis oledki, kelle kabrio seal Catweesi juures seisab..Maja ümbert võib veel minu ja Iffi autosid leida..
Minu oma tavalisel maja küljel parklas, Iffil teisel pool maja..
![]()
miuke see sinuoma on kas punane 9000 või must 900 rohkem ma ei ole seal saabe tähele pannud
kuna autole oli topidud väga kole summuti ots ja viimane toru oli peaaegu ära kukkumas koos selle otsaga püti küljest sai siis pandud l otseläbiv summ ja pütt japanstyle aga kati jätsin vahele et vähekeni kaikne oleks ning ka reso
Lisatud failid
Lisatud failid
täna siis sai siis kollaselt cruis maha kistud ning endale peale pandud,ja töötab.
tegin ka riideosale keemilise ning tulemus super;)
järgmine etapp siis istmesoojendus elemendi paigaldada, et saaks siis endale nii tugeva varustuse peale kui annab
sest ju mida rohkem seda uhkem!
aga jah kahjuks sai ka 1 andur ära lõhutud ja nüüd mootori tuli põleb!:(
ja ehk siis järgmine nädal panen ka uued vedrud!,kui aega leidub!
tegin ka riideosale keemilise ning tulemus super;)
järgmine etapp siis istmesoojendus elemendi paigaldada, et saaks siis endale nii tugeva varustuse peale kui annab
aga jah kahjuks sai ka 1 andur ära lõhutud ja nüüd mootori tuli põleb!:(
ja ehk siis järgmine nädal panen ka uued vedrud!,kui aega leidub!
kõik oli nii nagu sina arvasid kokku läks aega 1lt 2le tõstmine 45 minti!Algselt postitas: MotorheadKas läks releed vaja, või oli nii nagu ma arvasin?Algselt postitas: enrico
täna siis sai siis kollaselt cruis maha kistud ning endale peale pandud,ja töötab.
kuna mul siseruume ei ole ja auto seisab tasulises parklas ning hakkab ka talvel liikvel olema siis tegin tallegi 1 külmakingi (autokatte)ja esimeste külmade ilmade ettevalmistus!
tuleb hakata teda talvekonditsiooni viima et ta elaks talve nii üle nagu seda ei oleks olnudki kuna see selle auto jaoks tulemas esimene talv!
sry pilt on halva kvaliteediga.see on see telefoniga pildistamine
tuleb hakata teda talvekonditsiooni viima et ta elaks talve nii üle nagu seda ei oleks olnudki kuna see selle auto jaoks tulemas esimene talv!
sry pilt on halva kvaliteediga.see on see telefoniga pildistamine
ja katte alla tekkiv niiskus, ei tekita muret? loomulik tuuleõhk ehk kuivataks, pamed katte alla tekib välisõhuga võrreldes soem keskkond... ma ei tea ma pakun, minu kullake vedeleb looduse käes. Katet ei soovitatud panna.
EDIT: + veel auto peal olev mustus+sool, mida siis kate liigutades mööda värvi kriimustab....
EDIT: + veel auto peal olev mustus+sool, mida siis kate liigutades mööda värvi kriimustab....
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
kohe otsin:) tnxAlgselt postitas: Eleri
ja katte alla tekkiv niiskus, ei tekita muret? loomulik tuuleõhk ehk kuivataks, pamed katte alla tekib välisõhuga võrreldes soem keskkond... ma ei tea ma pakun, minu kullake vedeleb looduse käes. Katet ei soovitatud panna.
´Algselt postitas: kasparius
mootor liikus paigast?
kuidas sai mootor paigast liikuda?
3 käik auto suri kohe välja kui nats sidurit lahti lasin vahepeal tekkis ka hull kolin kastist seest kui käigu sisse panin! ei tea mis kala see on jälle