Eks see beebipardal-silt ole eriti isade jaoks üks väike uhkeldamise asi. Ehk isegi omamoodi emmipikendus? Kavalamad firmad kasutavad seda muidugi kohe ära ka. Ainult et Durex ei reklaami ennast nii...

Lisatud failid
Ei, seda mitte. Endale ei taha. Taha akna sisseküljele kleepides rikub soojendusniite ja väljapoole kleepides on segamas härmatise eemaldamisel... Üleüldse, mida vähem tilu-lilu auto küljes, seda parem, puhtam.Algselt postitas: vallikasAlgselt postitas: roomlane
Kaugelt vaadates inspireeris see visand sellist asja joonsitama.
Roomlane, kas see tähendab, et võin Sind nimekirja lisada?
Pesulasse ei soovita sõita - proovisin:red: Ja üleujutatud tänavatel sõites uhub vastusõitjate rataste alt vesi taksodelt tavaliselt logod ustelt maha.Algselt postitas: Cyber
Need magnetid hoiavad tegelikutl ikka väga kõvasti kinni. Suvisel IntSAAB 2008 üritusel oli samuti igal tiimil selline number, mitte millimeetritki ei liikunud ~200 km jooksul.
Algselt postitas: kaarel
Suure kavandi edasiarendused. Ja mõeldes peatsele isadepäevale.
Eks see beebipardal-silt ole eriti isade jaoks üks väike uhkeldamise asi.
minu kohta kehtib ka see lauseja vallika kohapealt oli mul õigus, Tuli Saab Tuleb ka Beebi
Algselt postitas: Ryhkija
Aga mul on selline mure, et kus selline asi, kui see arvutifailis juba olemas kleepsu peale trükitaks (vajalik neljavärvi CMYK trükk)? Või kas keegi teab, kust saada umbes 5 A4 lehte sellist ilmastikukindlat kleepsu, millele Epson Stylus Photo R1800 -ga peale trükkida kannatab (siis trükiks asja ise valmis).
Üks selles laadis silt on väljundiprobleemi tõttu juba suvest saadik seismas, ei ole küll laps pardal, aga põmst samasse ritta minev asi.
Kulbertis pakuti mulle tervet rullitäit kleepsu, aga mida paganat ma pärast ülejäänud n meetriga pihta hakkaksin, pealegi paari kleepsu pärast üle tuhande ainult materjali tarbeks kulutada pole kah eriti mõistuspärane tegevus.
Seega on igasugune hea nõu teretulnud.
Algselt postitas: maxuud
Võib-olla saab minustki kleepsu tellija aga see sõltub lõplikust kavandist.
Hetkel parimad lahendused paps saabiga ja laps saabiga Kaareli poolt pakutuna mis siis, et lennukiga, mulle meeldib.
Kuigi jah praegusel kujul tegemist hoiatusmärkidega mitte tähelepanu suunamisega (võiks siis kolmnurga helesinise teha, oleks ka ilus).
Sobib ka tuulest viidud griffin lendava krooniga aga kui pilt jääb kokkuvõttes liiga tume ja sigri-migri siis läheb see inff mida soovitakse justkui edasi anda lihtsalt kaduma ja tekib küll küsimus kleepsu mõttes !
Kollane ruut musta kirjaga manab vägisi silme ette Austraalia ja hoiatuse kängurute eest.
Kleepsu mõõt võiks max. olla 12x12 cm.
Magnet huvi ei paku.
see on hea!Algselt postitas: vallikas
Ma tegin värvipliiatsitega munast kooruva griffini ka:red: Ei ole ilus, aga griffini joonistamise sain selgeks
Aga äkki midagi selles stiilis, mingi hädine visand. Pliiatsitega tuli selline pehmem ja ümaram ja lapselikum, jama on hiirega joonistamine![]()