Saabi laps pardal kleepsud

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Kasutaja avatar
kaarel

Suure kavandi edasiarendused. Ja mõeldes peatsele isadepäevale.
Eks see beebipardal-silt ole eriti isade jaoks üks väike uhkeldamise asi. Ehk isegi omamoodi emmipikendus? Kavalamad firmad kasutavad seda muidugi kohe ära ka. Ainult et Durex ei reklaami ennast nii... :freak:

Lisatud failid
roomlane

Algselt postitas: vallikas
Algselt postitas: roomlane
Kaugelt vaadates inspireeris see visand sellist asja joonsitama.
:thumb:

Roomlane, kas see tähendab, et võin Sind nimekirja lisada :)?
Ei, seda mitte. Endale ei taha. Taha akna sisseküljele kleepides rikub soojendusniite ja väljapoole kleepides on segamas härmatise eemaldamisel... Üleüldse, mida vähem tilu-lilu auto küljes, seda parem, puhtam.
55581286
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jätke vähemalt selle puhul see lennukisiluett kasutamata. See on nii "ülekasutatud"... Kui te suudata mingi munast kooruva griffini teha või lutiga vms, siis on sel asjal palju rohkem jumet.

Need magnetid hoiavad tegelikutl ikka väga kõvasti kinni. Suvisel IntSAAB 2008 üritusel oli samuti igal tiimil selline number, mitte millimeetritki ei liikunud ~200 km jooksul. Hetkel kaunistab see mu külmkappi..:) Sellega on ainult see, et lõpuks tekib vajadus see iga kord autolt eemaldada, kui välja astud...:P Muidu jalutab veel minema..:(

Ise ma ei soovi omale seda. Pole mul need lapsed nii tihti seal autos, et vaja läheks ja ma olen samuti arvamusel, et ega silt tolvanit paremini käituma pane...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Emmerich

Algselt postitas: Cyber
Need magnetid hoiavad tegelikutl ikka väga kõvasti kinni. Suvisel IntSAAB 2008 üritusel oli samuti igal tiimil selline number, mitte millimeetritki ei liikunud ~200 km jooksul.
Pesulasse ei soovita sõita - proovisin:red: Ja üleujutatud tänavatel sõites uhub vastusõitjate rataste alt vesi taksodelt tavaliselt logod ustelt maha.

Minu abitu katse:

Lisatud failid
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Minu nägemus, sõnu polegi vaja. Asi võiks ikka rõõmsates värvides olla. Mina lapses ohtu ei näe;)

Suurus 10x10cm

Lisatud failid
suur

Mumeelest teeb griffi kasutamine pildi liiga kirjuks. Sellepärast otsisingi mingit lihtsamat sümbolit ja lennukiprofiil tundus väga broo.

Kaarli kavandid on väga vinged (eriti see mänguautoga). Roomlase oma ka :P

Võibolla peaks tõesti kolmnurga punase värvi millegi vähem "kriiskava" (sinine, roheline,...) vastu vahetama.
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: kaarel
Suure kavandi edasiarendused. Ja mõeldes peatsele isadepäevale.
Eks see beebipardal-silt ole eriti isade jaoks üks väike uhkeldamise asi.

Isadepäeva lähenemisega langes see teema tõesti nüüd kokku. Samamoodi võiks see ka saabneti iibetõstmis teema olla või laiemalt, kui need märgid autode peal, kaudselt ka oma panuse üle Eesti anda:eureka:

Mina ei näe päris asja nii, et kui on laps autos märk, siis on uhkeldamine või edevus. Aga ei ole tõesti mõtet hakata siin vaidlema, kas rohelise juhi märk on stigmatseerimine ja laps autos märk seesamunegi pikendus.

Aga olgu öeldud, et see kleeps on igatahes positiivsem ja kõvasti vähem pikendus kui on mõnel ei-tea-mitme-tolline summutiots. Kuid tõesti, mitte sellest ei ole see teema.

EDIT: kõik mõtted ja kavandid on lihtsalt suurepärased, leiame kindlasti lõpuks ühe kõige parema. Paps saabis on muidugi hea kild:thumb:, aga jääks ikka lapse esikohale tõstmise juurde :) Mulle see liiklusmärgi asi ka natu liig tundub, kuigi jah, tähelepandamatuks ei jääks.
que

ja vallika kohapealt oli mul õigus, Tuli Saab Tuleb ka Beebi
minu kohta kehtib ka see lause :D
ju siis saab on selline tibi magnet :mad:

selle kleepeka kinnitamise kohta on jah küsimus
et kas soojustuse ribasid ei lõhu ja magneti puhul ei kriimusta värvi?

..igal juhul on teema hetkel minu jaoks väga ajakohane ja seega võtaks väikese tagavaruga 3tk :D

terv
que
Everyday Regular SAAB guy!
roomlane

üks veel

Lisatud failid
55581286
tarmiit
Saabiklubi liige

Lugesin teema läbi!! .....Kurat! millal 1 aprill on?
Mis teil on igav ja nännist puudus? Varsti on jõulud,veits kannatust!!:headbang:
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Platinum

Pilt
Emmerich

Kui mulle muidu austraalia liiklusmärkide stiil väga meeldib, siis SAABiga ei näe suurt ühist;) Pigem sini-kollasega nagu Rootsi lipp:?
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
Kasutaja avatar
vallikas

Ma tegin värvipliiatsitega munast kooruva griffini ka:red: Ei ole ilus, aga griffini joonistamise sain selgeks :headbang:

Aga äkki midagi selles stiilis, mingi hädine visand. Pliiatsitega tuli selline pehmem ja ümaram ja lapselikum, jama on hiirega joonistamine :wall:

Lisatud failid
Platinum

Algselt postitas: Emmerich
Kui mulle muidu austraalia liiklusmärkide stiil väga meeldib, siis SAABiga ei näe suurt ühist;) Pigem sini-kollasega nagu Rootsi lipp:?

Pilt
:?
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Aga mul on selline mure, et kus selline asi, kui see arvutifailis juba olemas kleepsu peale trükitaks (vajalik neljavärvi CMYK trükk)? Või kas keegi teab, kust saada umbes 5 A4 lehte sellist ilmastikukindlat kleepsu, millele Epson Stylus Photo R1800 -ga peale trükkida kannatab (siis trükiks asja ise valmis).
Üks selles laadis silt on väljundiprobleemi tõttu juba suvest saadik seismas, ei ole küll laps pardal, aga põmst samasse ritta minev asi.
Kulbertis pakuti mulle tervet rullitäit kleepsu, aga mida paganat ma pärast ülejäänud n meetriga pihta hakkaksin, pealegi paari kleepsu pärast üle tuhande ainult materjali tarbeks kulutada pole kah eriti mõistuspärane tegevus.
Seega on igasugune hea nõu teretulnud.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
suur

Kontoritarvetes peaks "tavalist" kleepsupaberit müüdama. Aga kas ilmastikule vastupidavat papert - ei oska öelda,
Emmerich

Täitsa hea:thumb: Aga võibolla lutile tasakaaluks teise nurka griffini kroon või SAAB nii liiga "raske"? Või siis lutt Y-i haru otsa rippuma ja kroon S-ile "pähe"? Ja proovida äkki kollane sinisel kah:?
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
suur

Teeks äkki eesti keeles?
ssilverr

Suure tõenäosusega sa väga ei leiagi mujalt materjali mille peale epson ilusa jäljega trükiks,
kauple kulbertist proovirull või selgita neil et sul on vaja proovida et kas ja kui ilus asi jääb, teed oma kleebised valmis, maksad kasutatud materjali eest ja ülejäänud annad tagasi.

teine võimalus on astuda sisse mõnda digitrükikotta, nemad saavad ka sind sinu hädas aidata.

Algselt postitas: Ryhkija
Aga mul on selline mure, et kus selline asi, kui see arvutifailis juba olemas kleepsu peale trükitaks (vajalik neljavärvi CMYK trükk)? Või kas keegi teab, kust saada umbes 5 A4 lehte sellist ilmastikukindlat kleepsu, millele Epson Stylus Photo R1800 -ga peale trükkida kannatab (siis trükiks asja ise valmis).
Üks selles laadis silt on väljundiprobleemi tõttu juba suvest saadik seismas, ei ole küll laps pardal, aga põmst samasse ritta minev asi.
Kulbertis pakuti mulle tervet rullitäit kleepsu, aga mida paganat ma pärast ülejäänud n meetriga pihta hakkaksin, pealegi paari kleepsu pärast üle tuhande ainult materjali tarbeks kulutada pole kah eriti mõistuspärane tegevus.
Seega on igasugune hea nõu teretulnud.
tarzic

Olgugi, et lennukisiluett olevat "ülekasutatud", kuid vähemalt minuarvates on Kaarel teinud siiani parimad kavandid :thumb:
maxuud
Auto:

Võib-olla saab minustki kleepsu tellija aga see sõltub lõplikust kavandist.
Hetkel parimad lahendused paps saabiga ja laps saabiga Kaareli poolt pakutuna mis siis, et lennukiga, mulle meeldib.
Kuigi jah praegusel kujul tegemist hoiatusmärkidega mitte tähelepanu suunamisega (võiks siis kolmnurga helesinise teha, oleks ka ilus).
Sobib ka tuulest viidud griffin lendava krooniga aga kui pilt jääb kokkuvõttes liiga tume ja sigri-migri siis läheb see inff mida soovitakse justkui edasi anda lihtsalt kaduma ja tekib küll küsimus kleepsu mõttes !
Kollane ruut musta kirjaga manab vägisi silme ette Austraalia ja hoiatuse kängurute eest.
Kleepsu mõõt võiks max. olla 12x12 cm.

Magnet huvi ei paku.
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: maxuud
Võib-olla saab minustki kleepsu tellija aga see sõltub lõplikust kavandist.
Hetkel parimad lahendused paps saabiga ja laps saabiga Kaareli poolt pakutuna mis siis, et lennukiga, mulle meeldib.
Kuigi jah praegusel kujul tegemist hoiatusmärkidega mitte tähelepanu suunamisega (võiks siis kolmnurga helesinise teha, oleks ka ilus).
Sobib ka tuulest viidud griffin lendava krooniga aga kui pilt jääb kokkuvõttes liiga tume ja sigri-migri siis läheb see inff mida soovitakse justkui edasi anda lihtsalt kaduma ja tekib küll küsimus kleepsu mõttes !
Kollane ruut musta kirjaga manab vägisi silme ette Austraalia ja hoiatuse kängurute eest.
Kleepsu mõõt võiks max. olla 12x12 cm.

Magnet huvi ei paku.

See turbost rebitud griffin on niisama ühe griffinituunimise näitena toodud, see pole reaalne kavand selles mõttes. Loodan, et kavanditega ühel pool veel ei ole.
Kasutaja avatar
vallikas

Lisan Etsi kavandi, kuna ta millegipärast ei saanud seda üles.

Tänu, Ets.

:notworthy:

EDIT: Võtsin nõuks selle viimase kavandi näitel hinda küsida. Kui teha 14 cm diameetriga see kleeps, siis läheks 16 krooni tükk (pikaajaline kleebis, trükk + laminaat), kokku 45 tükki.

Pakkusin välja, et Etsi kavandi käiku minemisel saaks ju valge osa teha helenduva. Sellise saab ka Pereira lasta meile, hinnaks tuleks 29 krooni tükk.

Ja nüüd kirjutage palun, kes ja kui mitu kleepsu selliste hindadega on nõus võtma. Siis ootame veel kavandeid ja siis paneme äkki hääletusele ja siis tellime.

Lisatud failid
suur

Ikkagi. Tahaks eestikeelset!
EDIT: Mõlemad hinnad on vastuvõetavad. Vingem oleks muidugi helkiv.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Algselt postitas: vallikas
Ma tegin värvipliiatsitega munast kooruva griffini ka:red: Ei ole ilus, aga griffini joonistamise sain selgeks :headbang:

Aga äkki midagi selles stiilis, mingi hädine visand. Pliiatsitega tuli selline pehmem ja ümaram ja lapselikum, jama on hiirega joonistamine :wall:
see on hea!
all võiks olla kiri: laps autos!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Vasta