Saab 9-5 2.3T Vector Crossroad Performance, 2003, RStorm

Vasta
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

EDIT: okei, internet jamas, ei näinud neid.
Täitsa meedivad need kuldsed veljed:)
RStorm

Ma suht kaua mõtlesin selle kuldse värvi peale, aga kui nägin linna peal musta Aerot kuldsete velgedega ja noor blond neiu oli ka roolis;), siis mis seal ikka, lasin ka kuldseks võõbata:cool: ja tulemusega olen rahul.:love:
Lepp

tulemus paistab lausa väga hea...
vaimusilmas olen isegi ette sellist kombinatsiooni kujutanud - must auto ja kuldsed veljed...
OT: ei ole nii, et 9-5 juba meeldima hakkab... pole 9-3gi veel kätte saanud:wtf:
AntonG

Algselt postitas: RStorm
Vahepeal siis auto natuke värvi saanud mõnest kohast:headbang:. Veljed ja iluvõre siis ning toonklaasi

Respect :headbang:

Aga mis sa täpsemalt iluvõrega teinud ? Pildi peal ei ole hästi näha . Ja kui palju toonklaas läks maksma ?
RStorm

Iluvõre värvisin lihtsalt mustaks, nii kroomi kui plastiku osa ja toonklaas läks 1400.- maksma;)
RStorm

Vahepeal on autol siis esiamordid vahetatud ja salongi valgustus LED-ide vastu. Kohe kohe tulemas ka 165t km hooldus Troostis;)
RStorm

Järgmine kuu plaanis siis softi vahetus. Mai tea kas stage 1 või stage 3:freak:. Keegi oskab äkki hüva nõu anda:poke:. Sai Troostis väike mootori ja turbo kontroll ka tehtud ja kõik on okk:headbang:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Stage 3:head:
RStorm

Ja kuidas mu väike Garretike vastu peab sellega:D:D. Lendab esimese gaasivajutuse peale laiali? Või asi nii hull ei ole?
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

stage3 on äkki liiast kui väljalaset ei ole vabamaks teinud .....
RStorm

Algselt postitas: Homersimpson
stage3 on äkki liiast kui väljalaset ei ole vabamaks teinud .....
Et katalüsaator eemaldada? Või midagi muud?
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Alustuseks piisab sellest ka jah ... sõitsin isegi nii pool aastat :)

Edit: ja siis võid vaikselt hakata uue turbo raha koguma ;)
RStorm

Alustuseks piisab sellest ka jah ... sõitsin isegi nii pool aastat :)
Kuidas selle eemaldamine välja näeb:conf:.?
Selle stage 3-ga vaikselt sõites kurnab ka rohkem turbot kui stockina?
Vabandan lollide küsimuste pärast, aga ei ole varem kokku puutund selliste asjadega:red:.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Mina lõikasin kati kopsikud katki, koukisin keraamika seest välja ja keevitasin uuesti kokku. Jäid tühjad kopsikud.

Vaikselt sõites vast ei kurna rohkem midagi. Eks ikka siis, kui masina pöördesse ajad ja see väike garret peab hakkama läbi originaal kati gaase suruma.
RStorm

Mina lõikasin kati kopsikud katki, koukisin keraamika seest välja ja keevitasin uuesti kokku. Jäid tühjad kopsikud.

Vaikselt sõites vast ei kurna rohkem midagi. Eks ikka siis, kui masina pöördesse ajad ja see väike garret peab hakkama läbi originaal kati gaase suruma.
Oskad ka kedagi soovitada, kes selle töö mul enne softi vahetust ära võiks teha?:thumb:
AntonG

Stage 1 :) ikka.
Ise sõidan sellega, ja tunnen väga hästi kui nõrgalt see Garret puhub.

Aga ikkagi Stage1 ja stock vahet on nagu maa ja taevas :) . Vähemalt esimesed paar kuud. Ja pärast jälle vähe. Muide, masin sõidab väga hästi juba Stage 1(ga).
Kui panin veel sportflow summuti juurde, ja tuli Stage2 , siis ilmus tunne et madalatel pöörtel masin sai aeglasem kui stock summutiga. Aga hääl on vägagi meeldiv, kui 2000+ pööred tuleb.
Ise panen Stage 3 ainult siis kui turbo lendab , siis panen uut Aero Mitsu turbo, stage 3 soft ja Race cat . Ja :drive: ,,,
RStorm

Algselt postitas: AntonG
Stage 1 :) ikka.
Ise sõidan sellega, ja tunnen väga hästi kui nõrgalt see Garret puhub.
Aga ikkagi Stage1 ja stock vahet on nagu maa ja taevas :) . Vähemalt esimesed paar kuud. Ja pärast jälle vähe. Muide, masin sõidab väga hästi juba Stage 1(ga).
Kui panin veel sportflow summuti juurde, ja tuli Stage2 , siis ilmus tunne et madalatel pöörtel masin sai aeglasem kui stock summutiga. Aga hääl on vägagi meeldiv, kui 2000+ pööred tuleb.
Ise panen Stage 3 ainult siis kui turbo lendab , siis panen uut Aero Mitsu turbo, stage 3 soft ja Race cat . Ja :drive: ,,,
Ise kaldun ka sinnapoole et see stage 3(185kw) on liig selle garreti jaoks. Tasa ja targu:beer:
AntonG

Ütlevad et Sportfilter oleks kasuks, mis ma panin ka endale JR oma.
Ja 98 RON bensat 95 asemele.
AntonG

Oskad ka kedagi soovitada, kes selle töö mul enne softi vahetust ära võiks teha?:thumb:

Mina oskan soovitada sulle VKM motors. Nemad paigaldasid minule summuti.
Poisid on profid ja tunnihind on väga meeldiv .

http://www.vkmlogistic.ee/?mid=9

Nendel on päris tõsine projekt car Nissan 300SX , cirka 1000 hp kui ma ei eksi.
RStorm

Mina oskan soovitada sulle VKM motors. Nemad paigaldasid minule summuti.
Poisid on profid ja tunnihind on väga meeldiv .

http://www.vkmlogistic.ee/?mid=9

Nendel on päris tõsine projekt car Nissan 300SX , cirka 1000 hp kui ma ei eksi.
Kas stage 1-ga on mõtet katalüsaator eemaldada või teeb see ainult head? Kas pärast ülevaatusega ei tule mingeid probleeme:conf:?
AntonG

Kui cat eemaldad, siis ülvaatusel võib näidata suur CO %. Sellega sa ausalt TÜ ei läbi. Kui paned race cat , või sport cat, siis CO peab olema korras, aga sel juhul väljalase ei ole 100% vaba, vaid 80% võibolla. Stage 1 puhul ei ole vaja cat eemaldada. Võid sa vahetada ainult summuti - Sportflow vastu. Aga võib ka stock summuti olla.
RStorm

Kui cat eemaldad, siis ülvaatusel võib näidata suur CO %. Sellega sa ausalt TÜ ei läbi. Kui paned race cat , või sport cat, siis CO peab olema korras, aga sel juhul väljalase ei ole 100% vaba, vaid 80% võibolla. Stage 1 puhul ei ole vaja cat eemaldada. Võid sa vahetada ainult summuti - Sportflow vastu. Aga võib ka stock summuti olla.
Seda on praegu rõõm kuulda:drink:.
RStorm

Soetasin omale Aero esimese lipi, vajab üle värvimist vaid ja varsti panen külge;)
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Äkki sa täpsustad, mida stage 1 all mõtled. Minu stage 1 andis 136kw pealt 198kw peale:D. Juba kusagil 160kw pealt soovitaks Garretiga sumpat natuke vabamaks lasta. Ei pea see õnnetu loom ültse backpressurile vastu. Endal on hetkel 2,5" ilma kattideta, orig. reso ja pütt. Plaan on lisada veel 3" racekat ja jätta 2,5". Isiklikult ei meeldi 3" hääl.

Talvel tuleb eriti hoiduda külmalt kiirendamast. Kui nüüd külmalt 1 bar(ca 150 - 160kw) Garretile takka anda paar korda, siis kohe tükid taga.
AntonG

Sul on ju Aero Stage 1 ! :) . Meil Stage 1 (garretiga) on ca 170 kw
Vasta