liikluskindlustuse riskikoefitsent

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See vastab tõele, Rahvastikuregistri andmete järgi võetakse see. Rahvastikuregistris on su elukoha andmed, http://www.siseministeerium.ee/13719/
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Joonas

Algselt postitas: Cyber
See vastab tõele, Rahvastikuregistri andmete järgi võetakse see.

Olin ka teadlik sellisest asjast.... ükskord oli vajadus teh.passi nimesid juurde panna ja mõtlesin, et muudan üheskoos ka ära reg.aadressi ära.
Vabanduseks oli valmis mõeldud, et dokud on sisse antud, aga ju siis pole veel ümber registreeritud. (...kaotada polnud midagi).
Üllatuseks ei tulnud ühtegi küsimust, vaid riigilõiv tasuda ja asi "tehtud".
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: Joonas
Algselt postitas: Cyber
See vastab tõele, Rahvastikuregistri andmete järgi võetakse see.

Olin ka teadlik sellisest asjast.... ükskord oli vajadus teh.passi nimesid juurde panna ja mõtlesin, et muudan üheskoos ka ära reg.aadressi ära.
Vabanduseks oli valmis mõeldud, et dokud on sisse antud, aga ju siis pole veel ümber registreeritud. (...kaotada polnud midagi).
Üllatuseks ei tulnud ühtegi küsimust, vaid riigilõiv tasuda ja asi "tehtud".

Mullu suvel vahetasin tehnilises passis tasuta abikaasa nime ja küsiti, kas kõik muu on sama, tuli meelde, et olin vahepeal enda elukoha ümber reganud ja siis tuli kohe ka meelde, et seda pole ARKis kasulik öelda, aga teenindaja küsis, kas jääb siis Pärnumaa ja ma mõistsin pobiseda "jah". Nii õnneks jäigi saab Pärnumaale ja mu kindlustuskoefitsent minu arusaamist mööda tõesti sõltub sellestki.
Vasta