M/V: Saabimehe superpüksirihm
10k eest saab Türgi reisi ja lisaks nädalasele põikesevõtule saab ka umbes 25 sellist püksirihma seega, andke oma tellimused sisse ja ma lähen päevitan teie raha eest nädalakese ja tagasitulles toon teile veel 500 tk. rihmad kah:)
Edu müümisel aga äkki ikka puhkad natuke ja mõtled ühe nulli sealt lõpust ära:)
Edu müümisel aga äkki ikka puhkad natuke ja mõtled ühe nulli sealt lõpust ära:)
Vabandage täieliku offtopicu pärast, aga ainus asi, mis mul siin teemas öelda on, on üks suur:
IRW!
IRW!
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
-
Mul on endal praegu rohelised traksid millele sinise markeriga joonistasin Saabi logo peale. jube šeff on nendega linna vahel ringi lasta. Pika peale on ainult välja veninud, nüüd on kiirendada raske püksid kipuvad igale poole taha kinni jääma. Proovisin ka ilma püksteta kiirendada aga nahk läks karedaks.
Kui ma seda pakkumist nägin siis ma teadsin et pean selle rihma saama, kuigi ei tea kuidas see mu dressipükstele sobib. No igatähes peale lõunat proovin ma liisingus õnne. Lähen vaatan kas saan rihma liisingusse võtta. Selline rihm nii odavalt! uskumatu:headbang:
Kui ma seda pakkumist nägin siis ma teadsin et pean selle rihma saama, kuigi ei tea kuidas see mu dressipükstele sobib. No igatähes peale lõunat proovin ma liisingus õnne. Lähen vaatan kas saan rihma liisingusse võtta. Selline rihm nii odavalt! uskumatu:headbang:
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Jupats, reeglid ära unustanud või?Algselt postitas: Jupats
Müüa ärakoorunud saabi märgi lakk. Heas korras, hooldatud.
Hind 45 000.-
Hoidu asjasse mittepuutuva jutu kirjutamist teemasse. Teise inimese müügikuulutuse sisse oma teemaarenduse kirjutamine ei ole viisakas. Sul on alati võimalus oma küsimuse jaoks eraldi teema tekitada.[/url]
Word:thumb:Algselt postitas: Jupats
Vabandan...kuid selline jura ei ole isegi enam naljakas. Enivei on selle teema koht osta-müü-vaheta. Ei tasu nüüd tuuningu teemat risustada.
Sry OT
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Jah hr Part,vilets müügi teema teil. Minule kui lihtsale mehele, see rihm väga meeldis, sai juba ostu mõtteid mõeldud. Ikkagi saabi kirjadega ja puha. Seda kas neid kuskil päikeselisel turul hulgi saab, ma ei tea ja ei saagi teadma,kuna päikest vaatamas käies pole mul kunagi aega ja tahtmist kuskil inimeste vahel trügida. Ja siin poodides ma ka igal aastal ei käi. Aga hind-hinnaks see ju rihma väärtust ei muuda ja see k***di paber ju pükse üleval ei hoia,pigem veab alla.
Õhtuti kujutasin enast juba saabi kõrval seismas, uhke vöö helkimas. Nüüd tulles seda müügi kuulutust uuesti lugema on aga igasugune ilu kadunud. Minu uurivale küsimusele pole vastust antud ja väga paljudele siinsetele lugejatele see rihm kohe üldse ei meeldi! Minule kui sotsiaalsele olendile on aga teiste tunnustus väga oluline! No ei saaks ma nüüd selle rihmaga ennast hästi tunda, kui suviti saabiga ringi vuran.
Oh jah , kahjuks Hr Part on see rihma soov nüüd minult läinud. Tuleb vist üks ülehinnatud X5 osta,sellega on tunnustus kindel. Edu müügil.
Õhtuti kujutasin enast juba saabi kõrval seismas, uhke vöö helkimas. Nüüd tulles seda müügi kuulutust uuesti lugema on aga igasugune ilu kadunud. Minu uurivale küsimusele pole vastust antud ja väga paljudele siinsetele lugejatele see rihm kohe üldse ei meeldi! Minule kui sotsiaalsele olendile on aga teiste tunnustus väga oluline! No ei saaks ma nüüd selle rihmaga ennast hästi tunda, kui suviti saabiga ringi vuran.

Oh jah , kahjuks Hr Part on see rihma soov nüüd minult läinud. Tuleb vist üks ülehinnatud X5 osta,sellega on tunnustus kindel. Edu müügil.
-
Selline rihm annab nagu kaks shelbytriipu, paugust 50 heppa vurrile juurde!
Algselt postitas: svenska
Kas on võimalus rihma enne ostu troostautos üle vaadata lasta?
kindlasti on võimalus ja ma teen seda isiklikult.arvan,et alla tunni ei mängi välja kui korralikult vaadata.
soodushind seega ülevaatamise eest 495 eek pluss lisamaterjal ja nats krytoxit:P