Palun abi diisel Saabi ostul?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Admini kontrollimiseks ei pea midagi saatma, kui suheldakse normaalselt. Kui aga hakatakse kasutama väljendeid "sa oled ikka täielik saabas" või karatkse karjudes teisele turja mingi pritsimise teemaga (SUURED TÄHED on üleüldises netisuhtluses kirjutatuda KARJUMINE), siis ei näe ma midagi selles halba, et sellele tähelepanu juhitakse. Teemat, mille pärast ägestuda ju tegelikult polnud. Võibolla on sinu suhtlusringonnas selline käitumine normiks, aga mina ei kipu küll sisuliselt võhivõõrale inimesele sedasi ütlema. Ma eeldaks klubiliikmelt siiski korrektset käitumist ka foorumis.
oh teid küll!naeru ajab peale ja mä viil mõtli,et tegemist om suurtõ miistega.
"ÄRA PIKKA VIHA PEA:)"-on kindlasti fraas karjumisest-ise ma küll selle peale ei oleks tulnud ja tänud,et tähelepanu juhtisite.äkki te suured halvustajad loeksite postitusi ja teisest vaatenurgast enne kui kedagi süüdistama hakkate.olen tähele pannud,et paljud kasutavad siin foorumis emotikone ja äkki oleks ka pidanuks siis näiteks
:wall: panema ja sama tulem oleks aga siis ei oleks ju ropp sõna olnud.
Ja nagu ma juba ütlesin"ÄRME PIKKA VIHA PEA" ja saame täiskasvanuks:)
"ÄRA PIKKA VIHA PEA:)"-on kindlasti fraas karjumisest-ise ma küll selle peale ei oleks tulnud ja tänud,et tähelepanu juhtisite.äkki te suured halvustajad loeksite postitusi ja teisest vaatenurgast enne kui kedagi süüdistama hakkate.olen tähele pannud,et paljud kasutavad siin foorumis emotikone ja äkki oleks ka pidanuks siis näiteks
:wall: panema ja sama tulem oleks aga siis ei oleks ju ropp sõna olnud.
Ja nagu ma juba ütlesin"ÄRME PIKKA VIHA PEA" ja saame täiskasvanuks:)