GPS-ga mobla, mis näitaks kiiruskaameraid?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
anthillse

Mul on WM 6.5-ga telefon, kus Garmin Mobile XT. Vist Regio kaart. Kuidas mina saaks kaamerate info lisada?

Edit: POI kaustas on mõned vanad Speedcams**.gpi failid olemas, peaks saama sinna lisada.

Kas faili nimetus on ka oluline - et koos õige kaardiga töötaks? Või tunneb rakendus mingil muul moel ära, et see fail on olemas?

Download Garmin poi uploader. See here how to install Garmin POI files using POI Loader. It'll use *.CSV and/or *.GPX files to make *.gpi files. Copy them to folder on sd card, "Gaminpoi" and all will work. If your POI are the
speedcam, you can adjust distance to announcement.

http://www.gps-data-team.com/pda-gps-na ... /3210.html
IQ*
Komakonstaabel

Kiiruskaamera koostatavale autahvlile olen jäänud kahel korral, tähelepanematusest ja üsna tühiste rikkumistega. Pärast seda käivitus (täiesti tasuta) programm, mis reguleerib jalalaba liikumist.

Korra olen sattunud kiiruskaamera ees eluohtlikku olukorda, kui minust suurel kiirusel möödunud auto kaamerat märgates otse nina all järsult pidurdas. Asja mõte peaks ometigi olema liikluse rahustamine ja ohutuse suurendamine. Kaldun arvama sedagi, et GPS ei hakka operatiivselt tuvastama põõsas luuravaid politseinikke.
SAAB on tegusõna!
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Erinevad kiiruskaamerate failid on siin:
http://poiplaza.com/index.php?p=downloa ... sts=_LSTS_

ja siin on erinevad eesti huvipunktid:
http://poiplaza.com/index.php?p=dc&c=15
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Mul on Garmin Mobile XT-ga telefon. Kuidas kaamerate info lisada?
Lisasin Eesti faili POI kausta. Pmst töötab aga sellisel kujul (Kiiruskaamerad_201103.gpi) suht mõttetu - väike infokastike tuleb vahetult enne kaamerani jõudmist ehk siis tagantjärele tarkus :). Tuleb ikka POI uploaderit ja csv-faili kasutada et sättida teavitus pikema distantsi peale. Tahaks mingit erilist plinn-plänni ka aga peab vist leppima sellega, mis on.
qdwin
Jaan Tatikas

Kas Navigon mobile navigator'le saab ka kuidagi huvipunkte (ASC) söödavaks teha?
qdwin
Jaan Tatikas

Kas kuskilt oleks võimalik alla laadida viimast infot kõikide eesti kiiruskaamerate kohta Exeli või TXT formaadis? Poiplaza failid on vanad ja vigadega.
Sooviks nimelt telefoni navis kaamerate faili uuendada.
Kasutaja avatar
Six

Kas kuskilt oleks võimalik alla laadida viimast infot kõikide eesti kiiruskaamerate kohta Exeli või TXT formaadis? Poiplaza failid on vanad ja vigadega.

Lisatud failid kiiruskaamerad.xlsx (11.5 KB) 
Kasutaja avatar
welts

Ei tea kuid kui omad nutitelefoni siis soovitan appi nimega Waze, seal olemas nii kiiruskaamerad, teiste kasutajate raporteeritud politsei patrullid jne.
qdwin
Jaan Tatikas

Tänud Six. Just see mida vaja.
qdwin
Jaan Tatikas

Vaatamata oma umbusule, proovisin lõpuks Waze ära. Üllatavalt inimsõbralik ja tubli tükk fännide poolt valmis tehtud aga navigeerimiseks siiski veel tiba aukliku kaardiga. Pean tunnistama et live liiklusinfo tõesus on muljetavaldav, kui vaid teaks mida seadusekuuleka inimesena hakata peale infoga teeääres konutavast politseinikust. Ummikuinfot jõudsin edukalt ära kasutada.

Küsimused teadjatele:
Kas Waze ei hoiatagi helisignaaliga lähenevast kiiruskaamerast ja raudteeülesõidukohast?
Kas ristmikul seistes ekraanile tekkivaid suuuuuuuuuri liiklusinfo sõnumeid ei anna kuidagi vaigistada? Piisab ju väiksest kaardil olevast ikoonikesestki, ma ju juhin autot ega tegele roolitaga uudiste lugemisega.
iisak

Kas ma olen ainuke kellel Waze keeldub idioodivisadusega EMT poolt pakutava mobiilse interneti toel töötamast?
Vähe oli puudu,et ma oleks täna telefoni Trassil aknast välja lennutanud:gun:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
qdwin
Jaan Tatikas

Nende mõningate päevade jooksul ei olnud mingit probleemi ei maal ega linnas.
Telefon on nagu arvuti millele on lisatud mõningane helistamise võimalus, oled sa kindel et su telefoni nimelise arvutiga on kõik hästi ja korralised hooldused tehtud?
iisak

Kurat ja põrgu-see telefon täpselt 2 päeva vana:wall:
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Kas ma olen ainuke kellel Waze keeldub idioodivisadusega EMT poolt pakutava mobiilse interneti toel töötamast?
Vähe oli puudu,et ma oleks täna telefoni Trassil aknast välja lennutanud:gun:

No sul ju Elisa veel proovimata:)
anthillse

pigem uuri ega probleeme pole su teleoni ja selle appi koostöös. mu emt selle appiga ok
Kasutaja avatar
Six

Mis föön on?
iOS või androidi baasil?
Kurat ja põrgu-see telefon täpselt 2 päeva vana:wall:
iisak

Galaxy Note.
Kasutaja avatar
Six

Siis on APN vale - Interneti asemel WAP valitud.

Seaded -> Veel... -> Mobiilsidevõrgud -> Pääsupunktide nimed ->WAP asemel pane Internet
(Settings -> More... > Mobile networks -> Access Point Names -> Internet)
Galaxy Note.
iisak

Pilt
ill
Saabiklubi liige

https://play.google.com/store/apps/deta ... roid.speed - androidile nüüd kodumaine kiiruskaamerate app.
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Mul on Androidis Sygic.
Kasutaja avatar
9-5LPT
Auto: 9-5NG Aero, 2.0 TTid XWD

Mul on Androidis Sygic.

Mul on mõlemad olemas, aga Sygic tundub kuidagi ilusam silmale vaadata, kahjuks oli trial versioon ja kuskilt tõmbamisega pole viitsinud veel tegeleda. Võimekuse koha pealt ei hakka ka vaidlema (võrreldes Waze-ga), kasutanud mõlemat ainult paar korda, eks kunagi hiljem.
Kogenud Aeronaut. :drive:
qdwin
Jaan Tatikas

Waze jätab mänguasja mulje, mis mõeldud sagedasele liiklusseaduse rikkujale: politsei asukohad lives jne jne. Kaart on hetkel veel veidi puudulik ja ristmikule seismajäädes hakkab jooksma multikas, mis informeerib mind kurat teab kus olevast ummikust. Väga häiriv ja seda välja lülitada ka ei saa.

Sygicuga sõitsime suvel 1500km Taanis maha. Oluliselt mugavam kasutada kui uue audi A4 navi. Korra sõitsime siiski väga rappa, kuna ma ei viitisinud kogu aadressi sisse toksida.
Kuna taanis ei ole võimalik normaalseid söögikohti leida, mõtlesime et võtaksime mõne eriliselt suure supermarketi ette aga kahjuks pannakse ühte patta nii pisipoekesed kui väga suured supermarketid.
Kaks väga suurt etteheidet sygicule: Tee joon on vägaväga jäme. 3D-s on kaldenurk väga suur, taeva imitatsiooniga ülemine serv võtab liiga suure ala endale. Eesti kiiruskaamerad ei ole ka kahjuks täielikult esindatud, hea on siiski plaanida möödasõitu nii et ei peaks seda lõpetama kiiruskaameras.
Kahju et iGo tootmine mobiiltelefonidele on lõpetattud. Ekraanipilt on väga ajast ja arust ning ei ole absoluutselt Cool. Aga samas on kõik tasakaalus ja midagi enamat pole vajagi.
Proovisin korra kasutada ka Copilot-t. Väga ilus silmale vaadata aga midagi muud positiivset ei leidnud.
Navigon ei jätnud ka muljet.
ill
Saabiklubi liige

iGo Primo on Androidile täitsa olemas, moodsuse kohta ma ei tea, aga funktsionaalne on küll.
qdwin
Jaan Tatikas

Kust infot saaks? Igo kodukas räägib vaid näritud õuntest.

Ah jaa. Tomtom on mobiilirakendusega välja tulnud. Demot ei ole aga proovida tahaks. On kellelgi kogemusi? ...uudishimust.
Vasta