Algselt postitas: aljoga
väikselt pildilt ei näe, kas tegu whaletail spoilaga või tavalisega... võiks whaletail olla
Vaadates paberilt...whaletail..
Aga siis asjast. Käisin korra Chipyga kokku saamas ja lühike arutelu.
Algselt postitas: teager
Ursaabi siluett oleks ses suhtes kõige universaalsem - kellelgil pole seda autot, kuid temas on koheselt Saab äratuntav
Miks hetkel classic? Pange kõrvuti see UR ja siis vanema Porsche ja kasvõi põrnika siluett, peale asjatundja ei saa keegi aru, mis auto seal on ..

9000 ei oma kahjuks samuti sellist äratuntavat siluetti..

. Ainult meiesugused saabikud saavad aru. Selle koha pealt on classic parim valik. Segiajamisvõimalusi on vähem.
Miks ainult kiri "saabnet.ee" seljal ja mitte näiteks minu enda poolt pakutud saabikuninga idee... Sest seda ei näe keegi lugeda, kui tihti teil neid inimesi ikkagi selja taga on kes seda loeksid. Jääb kusagile korts sisse ja ongi pool lauset kadunud.
Kui keegi lähema paari päeva jooksul mingi
VÄGA HEAD hüüdlauset sinna juurde ei leiuta, siis jääbki nii nagu on.
Särgisuurustest. Tavalisi on alates XS-st kuni ...uuritakse, kuna soove on ka olnud (X)XXL suuruse kohta juba siis seda uuritakse. Eraldi naiste omade kohta ka uuritakse. Paraku on siiani need olnud jõhkralt kallimad kui tavalised (ainuüksi särk on sama kallis kui tavaline koos trükiga)

Igaks juhuks uuritakse ikkagi.
hinnast: nagu Chipy eelpool mainis, on umbes 20 särgi tellimise puhul hind sinna 150 krooni ringi. Ma arvan siiski, et nii vähesega me ei piirdu..

Täpsem hind selgub järgmise nädala alguses kuid loodetavast jääb 100 krooni sisse. +- natuke.
Tellimisest: Kui te olete veendunud, et võtate selle särgi, ükskõik, mis kujul või hinnaga see tuleb, siis saatke mulle kohe e-mail vastava sooviga, hulk ja soovitavad suurused kirja panna. Kontaktid on mul profiilis olemas. Kui te tahate ikkagi täpset hinda ja seda ka, et kas ikka saab naistesärke siis oodake sellega järgmise nädalani.
Nimekirja panen kinni järgmisel pühapäeval (10.07) ja peale seda lähevad nad trükki. Niiet kui teil on mõni sõber, kes siin harva käib ja võib kogemata ilma jääda, siis tellige tallegi

Ja ärge unustage oma fooruminime märkimast..

Raha hakkan ma koguma ilmselt hiljem, kui on selge, palju vaja on. Kui särgid enne kokkutulekut valmis saavad siis on neid ka seal võimalik lunastada.
uhh sai pikk jutt jälle..

teema splittisin ka ära, vanast turbomeeste särgijutust jäi ainult 2 postitust alles..