müün tõelist sõpra 9-3
Mina ka 6 aastat automaadiga sõitnud. Nüüd SAAB sai küll manuaaliga ja ikka tunnen automaadist puudust küll. Pidevalt mingi mõttetu sebimine selle kangi ja siduriga. Manuaal sai soetatud selleks et mu kallis kaasa ka manuaaliga sõitmise selgeks õpiks. Kui mõne aasta manuaaliga sõidetud siis ehk võib jälle automaadile tagasi minna ja ehk enam ei unusta ära. Mul esimesed autod olid manuaaliga ja nüüd peale 6 aastat automaati läks ainult mõni päev tagasi harjumiseks.
Kui kliima puudumine välja arvata siis tundub kleeri auto ikka täitsa kobe tükk. Värv on ka päris mõnus.
Kui kliima puudumine välja arvata siis tundub kleeri auto ikka täitsa kobe tükk. Värv on ka päris mõnus.
aga kui kleer nii väga uut saabi tahab siis on palju võimalusi see 9-3 vastu anda ja uue sissemaks jääks päris normaalne. Nii kena tydruk peaks ju igasuguse hindaja väikese naeratuse ja leebema suhtumisega ära võluma omale soodsama tehingu heaks
eriti hea oleks seda teha VM-s, kui seal ka hooldatud; nad ei saa vigade pealt hinda alla lasta, kui on neil hooldatud ja ise väitnud olevat igati vinks-vonks korras 
PS miks naised müüvad siin foorumis nii palju autosid? kas see on mingi müügitrikk nüüd? mitte et mul naiste vastu midagi oleks

PS miks naised müüvad siin foorumis nii palju autosid? kas see on mingi müügitrikk nüüd? mitte et mul naiste vastu midagi oleks

[/quote]
urrrrrrrrrrrrrrrr:poke:
kas sul on midagi naiste ja autode koosluse vastu?
minu arust loomulik, et igaüks oma asjadega tänapäeval ise tegeleb. aga kui see müügitrikk on, siis mega ju.......
mina peaks pigem solvunud olema, et olen juba 5 a saabi omanik ja kuulsin sellest kohast alles äsja, õigemini sattusin juhuslikult siia lehele. ühtpidi tundub, et saabirooli keerajad ikka kokku hoiavad ja üksteisele tulesid vilgutavad, kuigi viimasel ajal on saabe nii palju juurde siginenud, et hakkab rahvaauto sündroom tekkima. loodetavasti on see aeg ikka veel kaugel-kaugel.
ja sina oled????? nagu tärnide järgi näha siinne "vana kala"
ja mida ilusasti küsides saab.............
k

urrrrrrrrrrrrrrrr:poke:
kas sul on midagi naiste ja autode koosluse vastu?
minu arust loomulik, et igaüks oma asjadega tänapäeval ise tegeleb. aga kui see müügitrikk on, siis mega ju.......
mina peaks pigem solvunud olema, et olen juba 5 a saabi omanik ja kuulsin sellest kohast alles äsja, õigemini sattusin juhuslikult siia lehele. ühtpidi tundub, et saabirooli keerajad ikka kokku hoiavad ja üksteisele tulesid vilgutavad, kuigi viimasel ajal on saabe nii palju juurde siginenud, et hakkab rahvaauto sündroom tekkima. loodetavasti on see aeg ikka veel kaugel-kaugel.
ja sina oled????? nagu tärnide järgi näha siinne "vana kala"
ja mida ilusasti küsides saab.............
k
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
no tead, küsida võib kõike... küsijale ju suu pihta ei lööda...
antakse võibolla niisama pasunasse..
"Vana kala" staatust meil pole..
on "Vana tegija" selle saab peale 100 postitust. Ja see kes kõige rohkem jama suust välja ajab on "Mõttetu Mölaööbik" 

"Vana kala" staatust meil pole..

-
OT aga TÕELIST SÕPRA EI REEDETA MYYMISEGA. aga edu myymisel
kleer, ma ju kirjutasin, et mul pole naiste vastu vähimatki, pigem on mul neist puudus hetkel
ja kui naised on iseseisvad on see minu meelest ainult kasuks - kellelegi ei meeldi põhupead, kes ei suuda endaga hakkama saada
(läheb vist liiga komplimentide loopimiseks...)
Mina olen selline mitte eriti vana kala, aga ma usun, et mõne õlle ja järgmise aasta T-särgi projekti juhtimise eest teeb cyber mulle ka "vana kala" staatuse
tuleb ilusti küsida ainult....
Mis puudutab küsimisse, siis kui ilusti küsida, võib ....
(Autot kahjuks ma sult ära ei osta, mul on juba üks kenake)

Mina olen selline mitte eriti vana kala, aga ma usun, et mõne õlle ja järgmise aasta T-särgi projekti juhtimise eest teeb cyber mulle ka "vana kala" staatuse

Mis puudutab küsimisse, siis kui ilusti küsida, võib ....

(Autot kahjuks ma sult ära ei osta, mul on juba üks kenake)
kleerile: Chipy jutus oli tegelikult täiesti iva sees - kui masin Vikingus hooldatud ja plaan sealt ka uus osta, on ilmselt lihtsaim ja kiireim meetod senine sõiduk sinna sissemaksuks viia. Või pakuvad nad liig vähe?
Siin pakkumise päämine iva on saada oma sõbrale järgmine SAABihaigest omanik (paraku ei tähenda see alati parimat hinda)...
Nii ilusal ja hea maitsega (vähemast autode koha pealt
) naisterahval pole ju tegelt põhjust solvuda, kui viimastel kuudel on lihtsalt rohkem kui üks õrnema soo esindaja oma Saabi siin foorumis müügiks pakkunud - tavaliselt on müüjateks ikka ainult mehed olnud 
Ise esialgu nii uusi masinaid eriti ei vaata - oleks pakkumises 900 classic (1981 - 86) sihukest tooni olnud, siis hakkaks ilmselt suu väga vett jooksma ...
Siin pakkumise päämine iva on saada oma sõbrale järgmine SAABihaigest omanik (paraku ei tähenda see alati parimat hinda)...
Nii ilusal ja hea maitsega (vähemast autode koha pealt

Ise esialgu nii uusi masinaid eriti ei vaata - oleks pakkumises 900 classic (1981 - 86) sihukest tooni olnud, siis hakkaks ilmselt suu väga vett jooksma ...
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

teiega on siin päris vaffa chattida.
aga üks uudishimulik küssa ka, kas need t-särgid, millele pidevalt viidatakse on kuskil ka näidisena olemas ja äkki on keegi mõelnud ka naiste peale ning meile särgi kujundanud (mulle sellised lohvakad eriti ei istu).
ühesõnaga TAHAKS KA JA KUST SAAB?????
kleer

aga üks uudishimulik küssa ka, kas need t-särgid, millele pidevalt viidatakse on kuskil ka näidisena olemas ja äkki on keegi mõelnud ka naiste peale ning meile särgi kujundanud (mulle sellised lohvakad eriti ei istu).
ühesõnaga TAHAKS KA JA KUST SAAB?????
kleer
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=1391 ja kui päris lõppu vaatad sel teemal,siis võid ehk miskit huvitavat leida..

Algselt postitas: teager
Hetkel on su staatus küll "... Kala" [loe: Kolme Punkti Kala]
teager muigab![]()
Saab kala?
:freak:
Tea miks see kleeri teema offtopikuks ajamine meil siin nii hästi välja tuleb. Ühe korra juba splititi. Nüüd jälle lobaks läinud.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mis värk see on, et järjest kalasid tuleb??
aga mul selle yle hea meel!. vanasaabikala
aga mul selle yle hea meel!. vanasaabikala
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.