mõnuleks @ 1.10 kuskil mugavas kohas
Mida sisaldab 200 kulli inimese pealt?
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
klik-klik Chipy poolt abtud lingil... Tulemus on, et selle eest saab seda kohta kasutada..
Voodis magada jne. Kõik, mis sa kavatsed omale sisse süüa-juua tuleb omal kaasa vedada. Seal on köögid ja värgid olemas, grillid jms. Nälga ei jää ja saab metsas istuda. Tead, linnavurlede värk, tahaks vahepeal mägrapeeru CO-gaaside asemel

no nii, hetkel on 2 inimest + vaade + cyber + aljoga + ivomets ja 2 "võibolla" tulijat. et selguse mõttes pange mulle U2U, et mitmekesi keegi tuleb.
Tore kui saaks kõik vastused enam vähem sel nädalal - tahaks koha broneerida et siis ei oleks pärast koht läinud.
Kui keegi ei saa tulla siis ma usun, et eks me elame selle üle - tuleb tähtsamaid ja suuremaid üritusi kus "peaks" kohal olema
Tänud
Tore kui saaks kõik vastused enam vähem sel nädalal - tahaks koha broneerida et siis ei oleks pärast koht läinud.
Kui keegi ei saa tulla siis ma usun, et eks me elame selle üle - tuleb tähtsamaid ja suuremaid üritusi kus "peaks" kohal olema

Tänud
veel üks asi: katselende ja helibarjääri ületamist seekord ei saa teostada, nimelt see tee, mida mööda mina sinna jõudsin ei ole just kõige siledam ja sirgem, kuskil pidi ka siledam kruusatee olema, aga see pidi kuskilt kaugelt ringiga minema. Ehk kõik saavad korda mööda sõna kui mitu MACHi nende autoga on saavutatud 

Me lihtsalt saabume Tammistesse VÄGA kiiresti:drive:
:headbang:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Kontakt:
Mille kohta see nüüd käis?? Loomulikult oled oodatud, kui sul soov on.Algselt postitas: kleer
aga mina?
Või käis see madalllennul kohale tulemise kohta?
Või on Chipy unustanud su nimekirja märkida vaatamata sinupoolsetele jõupingutustele?
Algselt postitas: kleer
no vot!
täpselt selle kohta käiski, et registreerisin end chipy u2u -s ära ja nüüd loen, et mind nagu polekski olemas.
olen kohe niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii solvunud:fight:
Annab Kleer'ile küpsise. Ära nüüd muretse uhtub ka parimatega

Iga ratas veab and then some!
Mitte kedagi pole unustet, kleer sina võid lugeda end sinna "2 inimest" alla 
Hetkel koos (included, kes orgiale regasid) kokku 7 inimest + 2 kes ööseks minema kihutavad
no kui küpsisega su tuju paremaks ei lähe siis ma võin belgia shokolaadi pakkuda - ehk suudan end rehabiliteerida

Hetkel koos (included, kes orgiale regasid) kokku 7 inimest + 2 kes ööseks minema kihutavad
no kui küpsisega su tuju paremaks ei lähe siis ma võin belgia shokolaadi pakkuda - ehk suudan end rehabiliteerida

nii, nädal saab läbi ja mul pole ikka rohkem inimesi koos kui oli teisip... Mitte et ma kurp oleks seepärast, nagunii oli asi mõeldud väikese olemisena, aga lootus oli pisut suurema osavõtu peal...
kellel nüüd veel tahtmine tuli juurde astuda siis olete teretulnud
kui on transaga mure, aga tulla tahaks, siis andke teada, orgunnime siis midagi (cyberil auto tyhi...)
Siiani siis kirjas:
KLEER +1
Trionic
Iisak
Cyber
Ay +1 vist
Dueseberg + 1 lahkuvad õhtul
Ma ise
EDIT: minu meelest tuleb ivomets ka... (kinnitust pole)
et siis andke mulle U2U peale teada, kes veel tulevad
kellel nüüd veel tahtmine tuli juurde astuda siis olete teretulnud

Siiani siis kirjas:
KLEER +1
Trionic
Iisak
Cyber
Ay +1 vist
Dueseberg + 1 lahkuvad õhtul
Ma ise
EDIT: minu meelest tuleb ivomets ka... (kinnitust pole)
et siis andke mulle U2U peale teada, kes veel tulevad
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Krt!
Olen olnud siin foorumis vist sees juba nädal ja kuna välja ei loginud siis sees ma olengi...
Tahaks vist ka tulla, kuigi see kaks sotti näo pealt paneb nagu sügavalt mõtlema, sest selle eest saan aint magada, aga tjaa...
Lolli peaga sai mõnedele viimasel kokkutulekul lubatud, et järgmise kokkutuleku orgunnin ma ise kuhugile mulklandi metsade ja mägede vahele, et kelku ka ikka kasutada saaks aga ole lahke...juba lood sellised...
Kas peenikest peret ka tulemas on või kõik on "suured"???
nf
Olen olnud siin foorumis vist sees juba nädal ja kuna välja ei loginud siis sees ma olengi...
Tahaks vist ka tulla, kuigi see kaks sotti näo pealt paneb nagu sügavalt mõtlema, sest selle eest saan aint magada, aga tjaa...
Lolli peaga sai mõnedele viimasel kokkutulekul lubatud, et järgmise kokkutuleku orgunnin ma ise kuhugile mulklandi metsade ja mägede vahele, et kelku ka ikka kasutada saaks aga ole lahke...juba lood sellised...
Kas peenikest peret ka tulemas on või kõik on "suured"???
nf
Algselt postitas: NO FEAR
Kuna idee on spontaanne ja Chipy ei nimeta seda kokkutulekuks vaid kokku tulemiseks, siis sulle jääb su võimalus

Või lootsid, et antud ootamatu, sinuga konsulteerimata, üritus tühistas sinu lubaduse/kohustuse

- Cyber
- Kontakt:
Me hakkame metsas mõnusalt õlut nautima. Umbes nii, et täna on meil kõrts metsas, kännu kõrval. Ei ole planeeritud kokkutulekuna. Ainuke potensiaalne "peenike pere" tuleb ilmselt koos Ay-ga. Sellega on paraku see lugu, et too pisilane pole veel otsutanud iseseisvat elu alustada
ja hängib kogu aega kaasas.

jooksite kodus õlut ja mõtleksite, kuidas laupäeva veeta 
Aaa, ja paar asja veel - kuna mul on see nädal veel võistlused siis on mõttest maha jäänud lisaülesanded ehk see, mida õlle kõrvale teha. Et tekitage ideesid. Lisaks koha maha märkimiseks oleks jube hea kui saaks mingi Saabi linti või midagi mis saaks õige tee otsa posti külge siduda, andke märku, kui kellelgi midagi sellist leidub (genekarihmaga keps kolviga märgi otsa rippuma...
)

Aaa, ja paar asja veel - kuna mul on see nädal veel võistlused siis on mõttest maha jäänud lisaülesanded ehk see, mida õlle kõrvale teha. Et tekitage ideesid. Lisaks koha maha märkimiseks oleks jube hea kui saaks mingi Saabi linti või midagi mis saaks õige tee otsa posti külge siduda, andke märku, kui kellelgi midagi sellist leidub (genekarihmaga keps kolviga märgi otsa rippuma...

kuna minult on küsitud naiste ja laste osalemise kohta Markna talus mõnulemisel, siis mina ei tea, kui paljudel on +1 mees või naine. Lapsi pole keegi märkinud tulijateks. Mõnda naist on ikka oodata nagu Ay, Kleer, Cyberi naine ja ehk on seal +1 all veel naisi 
EDIT: tuli välja, et weterok ka naistele iseloomulike tunnustega olevat, sry, ei osanud nimest seda välja lugeda
EDIT2: et homme (21.09) vist jälle see hundi teema aktuaalne... et esialgu andres ja mina püüame kohale minna...

EDIT: tuli välja, et weterok ka naistele iseloomulike tunnustega olevat, sry, ei osanud nimest seda välja lugeda

EDIT2: et homme (21.09) vist jälle see hundi teema aktuaalne... et esialgu andres ja mina püüame kohale minna...
- Cyber
- Kontakt:
Lõunaks siis jah?? Kambakesi minejaid on?? Paneks laupäeva lõuna paiku vurrid vilisema..Algselt postitas: Chipy
1.10 siis kuskil lõunaks kohale ja siis paistab mida teeme![]()

Õnnestus??PS kui sauna tahtjaid on siis andke seda ka teada, püüan selle hinna sisse rääkida.
Meeldetuletusena, kõik mis nina alt sisse käib, tuleb omal kaasa vedada. Õnneks on meil paar kindlasti kainet autojuhti võtta, saab varudele täiendust toomas käia, kui puudu tuleb.
- Cyber
- Kontakt:
Kui lõunast minna siis võib puudu tulla ka palju varem kui 23:00..
. Ja pealegi, ma ei maininud sõnagagi alkoholi..
Natuke ebakaines olekus inimeste kohalolek ei tähenda veel alkoholi puudumist
Grill-lihast võib samamoodi puudus tulla. Minul on küll plaan korralikult süüa seal, muidu võib juhtuda, et hommik oleks parem kui ta tuleks mõnel teisel päeval.
Mul siin hetkel just tekkis mingi idee, igaks juhuks küsin... Te, inimesed, tomatisuppi sööte??

Mul siin hetkel just tekkis mingi idee, igaks juhuks küsin... Te, inimesed, tomatisuppi sööte??
Saun tuleks igal juhul välja nuiata.

Saabidega seotud voodoo ja -abi