Saab 9000, 1988, ken (MÜÜDUD)
maandused äkki valesti? ma näiteks panin lollist peast genekal juhtmed teise kohta ja kuu aega nuputasin mis asi see jamab 
aga täitsa tubli poiss oled ...kui sul ainult liiga palju polte-mutreid üle ei jää

aga täitsa tubli poiss oled ...kui sul ainult liiga palju polte-mutreid üle ei jää

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
9 kilosel peaks bensu pump hakkama tööle koos starteriga, mitte syyte sisse lylitamisel. minu teada.
kunagi olen ka 3 tk. 9kseid omanud.
kunagi olen ka 3 tk. 9kseid omanud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: ken
Kõik asjad nüüd õieti ühendatud oma arust,kuid võtmest starterit taha ei võta ja bensupump ka häält ei tee:(
Paned võtmega alt starteri juurest siis käib mootor ringi.
Eks pean korra veel uuesti üle vaatama võibolla jäi midagi kahe silma vahele.
Heh, täpselt nagu mulgi pärast mootorivahetust. Starter taha ei tulnud, ehki kaitsmeplokis miski relee plõksis küll ja kui starteri tõmberelee klemmid ühendasin, siis vedas mootori ilusasti ringi. Teine jama oli, et bens jõudis pihustiteni küll aga need ei avanenud. Kontrollisin kõik juhtmed ja maandused sada korda üle, aga tulemust ikka pold. Lõpuks viisin Anti juurde. Vahetasid seal süüteluku plaadi ja tegid veel midagi, nii et korda ta sai. Aitäh!
P.S. Bensupumpa saad kontrollida, ühendades kaitsmeplokis ohutulede ja bensupumba kaitsemed. Kui suriseb, siis vaata edasi releed. Aga küllap sa tead seda isegi.
Ja veel. Quasimotor.com in hea ja loogiline troubleshooting bensiini probleemidele, aga vähemalt minu auto puhul, ei toiminud bensu pumba testimine ühendades jetroniku aju pistiku vastavaid klemme. Ilmselt on erinevatel boxidel klemmid erinevas järjekorras.
Vabandan pika postituse pärast, aga oli südamelähedane teema.
[IMG]http://img333.imageshack.us/img333/9862/picture0890ny.th.jpg[/IMG]
uued vedrud siis.
Ja auto sain ka korralikult võtmest käima:headbang:
uued vedrud siis.
Ja auto sain ka korralikult võtmest käima:headbang:
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
oleksin ennem teadnud, et kasti vahetad, oleksin ka öelnud, et juhtmed tuleb kokku yhendada....

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Peaasi et ise üles leidsin vea.Kui ise poleks seda juhet üles leidnud oleksin pidanud pöörduma elektriku poole ja mõttetut summat maksma.Algselt postitas: ivomets
oleksin ennem teadnud, et kasti vahetad, oleksin ka öelnud, et juhtmed tuleb kokku yhendada....![]()
Aga taga nüüd teised vedrud ka all.Tundub küll kuidagi madalam aga hetkel veel ei oska täpselt öelda,kuna auto on seest täiesti tühi.
Vahepeal sain juhipoolse pooltelje ka kätte.Homme saan siduri õhutusnipli ,siis tuleb sidur ära õhutada ja pidurid ka ning saab sõita:head:
Salong on kõik mastikisiga üle käidud.Hetkel ootab uut summuti jooksu,esiklaasi ning värvi...
siis veel kokku laduda ja ...
Salong on kõik mastikisiga üle käidud.Hetkel ootab uut summuti jooksu,esiklaasi ning värvi...
siis veel kokku laduda ja ...

Näiteks minul kulub kogu aeg,mis Saabide putitamisest üle jääb samuti Saabide putitamisele:head:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
sry ken, risustamise pärast aga.... Polügaamia on mitmetes paikades vägagi aktsepteeritud ja lausa soodustatud eluviis..
Tavaliselt eeldab küll halati ja turbani olemasolu, aga saab hakkama ka niineseeliku ja ninarõngaga..

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Tead Trionic nõrk! Ma kordan Nõrk!
Tavaliselt on haaremis neid tükki mitu! Sul kõigest kaks! Ja mõlemad Rootslannad! Aga vähemalt brünetid.
Tavaliselt on haaremis neid tükki mitu! Sul kõigest kaks! Ja mõlemad Rootslannad! Aga vähemalt brünetid.