Eile seda enam öelda ei saanud kuna kruusateed "hakkavad pöörama".
Maainimesed peaks teadma mida see väljend tähendab

ja mu läpakas teatas mulle just, et "windows can not start, because windowssystem32config.... is missing or corrupt...Tulemused kuulutati eile välja.
Siia panen kohe kui Cyber oma arvutisse saab
Et, siis suvemäng on tulemas?Ära nüüd jonniSügisese mängu kohta ei taha midagi hetkel kuulda-pea on tühi ja tuul väljas. Aga noh, eks seda juttu ole mu suust ennegi kuuldud:red:) ma just lootsin, et rõõmustad meid veel suvemänguga ka
)
Punktide kirjeldused:
2.Kiviloo nõiakivi
1 Mo. 31:46 Ja Jaakob ütles oma suguvendadele: “Korjake kive!“ Ja need võtsid kive ning kuhjasid kivikangru; ja nad sõid seal kivikangru peal.
Me oleme enam kui kindlad, et Simon von der Borch üritas ka seda 20m ümbermõõduga 3m kõrgust monstrumit oma linnusesse paigaldada. Paraku jäi orjade jõust vist puudu kuna oma asukohta kõneall olev tegelane ei muutnud, kuigi tast oleks 1560a. eeldatavasti kõvasti kasu olnud... Ohh, oleks teil vaid luuad!!!!!
vihje2: Eesti giid
vihje3: Google maps
Meie usinad näpud olid selle avanud juba enne autosse jõudmist Assakul:)Njah, uudishimu kukutas meid päris palju tahapoole:)
see oli muideks päris hea trikk orgide pooltme õnneks unustasime ümbriku olemasolu üldse ära
Meie usinad näpud olid selle avanud juba enne autosse jõudmist Assakul:)Njah, uudishimu kukutas meid päris palju tahapoole:)
see oli muideks päris hea trikk orgide pooltme õnneks unustasime ümbriku olemasolu üldse ära