Viggeni märgi ka külge kruvinud, nüüd ega kui kapoti alla ei vaata, siis ei saagi aru, et ehtne Viggen see ei ole![]()
Jõu ja bodykit-i poolest ongi Viggen

terv,
valka
Viggeni märgi ka külge kruvinud, nüüd ega kui kapoti alla ei vaata, siis ei saagi aru, et ehtne Viggen see ei ole![]()
OT: See nunnu peaks igapäevaselt Kristiine juures seisma, kui ma ei eksi. Alati vesistan, kui poes käin.Hei, võibolla jäi mul kahe silma vahele, aga kas mitte üks punane samuti Salomon Edition või Viggeni spoiladega kupee punane 9-3 polnud enne? Mis tollest sai?
EDIT: Ai vabandust, toda Veltsi oma mõtlesin siiski Vabandust ajasin segi ja ei kontrollinud. Kuigi neid bodykitte on siinmail nii vähe...Tahan kaa:red:
OT: See nunnu peaks igapäevaselt Kristiine juures seisma, kui ma ei eksi. Alati vesistan, kui poes käin.Hei, võibolla jäi mul kahe silma vahele, aga kas mitte üks punane samuti Salomon Edition või Viggeni spoiladega kupee punane 9-3 polnud enne? Mis tollest sai?
EDIT: Ai vabandust, toda Veltsi oma mõtlesin siiski Vabandust ajasin segi ja ei kontrollinud. Kuigi neid bodykitte on siinmail nii vähe...Tahan kaa:red:
Väga viisakad on need 9-3 all
Kas rehv jäi 225/45 või on vajalik 215 laius?
Klingtonid on ilusad küll, aga olles ühe hooaja sõitnud 9-3OG-ga 17-tolliste velgedega (rehv 215/45),
pean tunnistama, et kaalun 16-tolliste suvekate juurde naasmist. Aga eks peab ise ära proovima.
Heal teel on juhitavus parem (ok, torque-steeri tiba rohkem), aga meie teed on sitad. Eriti vastikult põrutas Tallinnas. Pärast 16"-talvekate alla kruttimist oli sõit kohe poole pehmem ja rool poole kergem.
Ikka nii kena see, ei väsi ütlemast
Ürita kunagi kuskilt Viggeni tiiba ka jahtida, siis oleks küll täismäng
http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg