Talverehvid
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
väga hea valik!
eelmisel aastal ostsin päris uued ja sõitsin ca 3 kuuga maha 5 mm. kulusid kyll kiiresti aga pidamine oli meeletu.
miskit paremat pole kohanud. kuigi ega kõike ju ära proovida ka ei saa.
eelmisel aastal ostsin päris uued ja sõitsin ca 3 kuuga maha 5 mm. kulusid kyll kiiresti aga pidamine oli meeletu.
miskit paremat pole kohanud. kuigi ega kõike ju ära proovida ka ei saa.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Põhjenda kui võimalik.
Yokohama on vist USA teema rohkem - euroopa testides ma ei leia seda kusagilt. Muster on konservatiivselt kandiline ja lamelle on palju, müra ja vibra kuival asfaldil tuntavad.

Täiendus: kuival asfaldil 94 kmh tekib mingi hirmus undamine ja v>95kmh on vibra suht talumatu - lund on vaja ja kiiresti!
Yokohama on vist USA teema rohkem - euroopa testides ma ei leia seda kusagilt. Muster on konservatiivselt kandiline ja lamelle on palju, müra ja vibra kuival asfaldil tuntavad.

Täiendus: kuival asfaldil 94 kmh tekib mingi hirmus undamine ja v>95kmh on vibra suht talumatu - lund on vaja ja kiiresti!
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Äratame vana teema ellu. Kuna eelmisel talvel said rehvid peeneks aetud, siis vaja uusi talverehve. Ise arvan, et naelad on paremad, Saab jäärajal ka trikitada. Millise firma toodang on see kõige parem ja mis oleks head? Kas on ka mingi spetsiaal mustri valem mis peab teistest paremini?Selline otsingutulemus Auto24. millise võiks valida?
lohiseva URL-i teeb lühemaks http://www.tinyurl.com ..
Cyber
Edit: Tänud Cyber:)
lohiseva URL-i teeb lühemaks http://www.tinyurl.com ..

Cyber
Edit: Tänud Cyber:)
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Tuleb välja, et praegune all olev talvekas, pole tips see kõige parem. Mingit sorti lamell, nagu suverehv. Eesti prottijate kohta keegi oskab midagit väita? Master pidavat hetkel see "tegija" olema. Nordic 4 muster on ka paljulubav. Tonnisel hetkel all Vallai Formula naastud. Umbe hää, mingit tühja käimist ega libisemist pole. Seda polnud ka eelmine aasta. Polnud ka värinat maanteel. Rehvimüra pärast ma midagi ostamata ei jätaks, Safety First.
- ivomets
- Vanasaabikala
master nordic 2 on see, millega võidusõitjad sõidavad. ( ka jäärada)
hinna ja kvaliteedi suhtes parim!
hinna ja kvaliteedi suhtes parim!

Ma kasutan ka mastereid praegu ja ei küll kurta nende kvaliteedi üle. Rehvimüga pole minu meelest liiga kõva ja ka pidamise üle ei saa kurta. Igal juhul paremad, kui samast hinnaklassist uued. Minu meelest olid kunagi ka tehnikamaailma testis need ja seal said häis hea hinnangu. Mul ka siis nordic 2 mustriga.
- ivomets
- Vanasaabikala
tegelikult käisin ka mingeid uusi vaatamas ja tulin hästi kiiresti ära, sest mingi ca 890 kr eest osta 185/65 r15, millel lamelli vaid lõigauud 2 mm, ei ole minguit mõtet.
lamell peab ikka olema põhjani lõigatud on see, mida tahan teiele öelda. siis jätkub pidamist ka siis, kui rehvist järel 4...5...6 mm. mustrit.
lamell peab ikka olema põhjani lõigatud on see, mida tahan teiele öelda. siis jätkub pidamist ka siis, kui rehvist järel 4...5...6 mm. mustrit.

Nordic2 on tootmisest maas,Nordic3 läheb Soome,meil müüakse Nordic4 ja lamelle.Oleksid Tallinnast, saaks allahindlust teha.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: ivomets
tegelikult käisin ka mingeid uusi vaatamas ja tulin hästi kiiresti ära, sest mingi ca 890 kr eest osta 185/65 r15, millel lamelli vaid lõigauud 2 mm, ei ole minguit mõtet.
Selles on sul õigus, aga kasvõi 1-eks aastaks oleksid need head.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Krt, mul miskid 17 tollised lihtsalt lebotavad keldris, ma ei mäletagi enam, mis need olid. Ostsin endale, et alla panna aga SNT ostis enne auto ära.
Praktiliselt uued, kolmpool ja sinu.
Homme vaatan, mis mark ja värk olid. Naastrehvid igatahes olid, äkki Cont Winter viking???
Praktiliselt uued, kolmpool ja sinu.
Homme vaatan, mis mark ja värk olid. Naastrehvid igatahes olid, äkki Cont Winter viking???
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
:fight: Need sa oled võlgu mulle
Odot! Eeega ikka ei ole küll. Ma valmistusin praeguseks talveks tol korral.
Tähtis on alati soodsatel tingimustel asju omada, mitte viimasel hetkel ja siis maksad vahest pea topelthinda.