Klubikiirendus ja suvine kokkutulek 21-22.07.2007

Ühised tegemised
Vasta
Eleri

Algselt postitas: krss

Elerile jt muhklikele: muhk kummis on üks suuremaid riske suuremal kiirusel. Siin offtopikuna üks pilt, mis sai minul ühest vaevumärgatavast muhust koju jõudmise hetkeks. Oleks see sõites endast varem märku andnud, oleksin loomulikult tagavararatta alla pannud... Olgu see pilt siin lihtsalt hoiatuseks, et kui suurtel kiirustel tsentrifugaaljõud kummi mõjutavad, võib tulemus olla päris kole

sry et see siit teemast välja, aga: saan asjast aru ja rehvid lähevad esimesel võimalusel vahetusse. Aga väike küsimus siiski, et kas on vahe muhu asukohal, mul ta hoopis küje peal. Oleks sees pool siis ju ei teakski:S

EDIT: kas on võimalik selle rehvi teema split? sellest siin juttu liiga palju ja vbolla oleks veelgi küsimist, aga see teema siin pole õige koht.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: krss
Mida tähendab, et käsipidur on korras? Loogiliselt võttes peaks see tähendama, et see võimaldab autot seisma jätta. Samas on paari Saabi mudeli eripäraks/tüüpveaks käsipiduri sünnipärane ebaühtlus,
Parem ebaühtlus, kui üldse mitte..;) Sinu vihje üle järele mõeldes, siis esikäsipidurilisi klassikuid meil vist rajal pole..;) ja ka vanemaid mudeleid mitte..:(
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
krss

Algselt postitas: CyberParem ebaühtlus, kui üldse mitte..;) Sinu vihje üle järele mõeldes, siis esikäsipidurilisi klassikuid meil vist rajal pole..;) ja ka vanemaid mudeleid mitte..:(
Kui siin suure hoolega rajasõidu kohti ära öeldakse, siis on kiusatus üks vanema põlvkonna esindaja siiski ka rajale tuua. Sellest ka mu küsimused. Lubada ei saa, kuna enne on väga kiire periood ja kardan, et ei leia aega autot "valmis" teha
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ei ole vaja ära öeldud kohti sihtida..;) natuke varem oli Iisaku postitus: 40 on viimane piir. Hetkel on 37..;)
EDIT: jäta jama ja aja oma porgandiriiv rajale..:D
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
will

Reeglid täitsa ok. Ning annab hea põhjuse veelkord lasta autol kõik sõlmed üle vaadata. Jälle mõni rubla minemas:P
krss

Ei, ma lihtsalt otsustan selle asja viimasel hetkel, varem ei saa, või kui auto just sel ajal pahtlikorra all on, siis nii kah ringi sõitma ei hakka (korra selle "patu" eest juba load hoiule võetud, et autot värvimisse viies ei vastanud pahtli värvus auto värvile tehnilises passis). Kiusatus muidugi on :wall: aga lisaks kiusatustele on ka muud kohustused elus.
iisak

Reeglid ei ole minu kius ega "laia lehe" mängimine.:wall:
Saage palun aru,et need on ennekõike MEIE KÕIGI ohutuse huvides-nii nende,kes rajal kui ka nende,kes raja kõrval...:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
TROLL
Kontakt:

ma arvan, et selliseid asju ei peaks üldse seletama, kui on reeglid kirja pandud siis peaks siin imelike küsimuste esitamise asemel pigem tegelema auto reeglitega vastavusse viimisega, vastasel korral starti ei saa, nii käivad asjad igas mootorispordi sarjas. Seda enam, et tegemist on rahva üritusega kus enamusel kogemused puuduvad, tuleb igasugu jamasid ennetada...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kuu algus käes, palgapäevad peaks juba käima..:) Tahaks raha te käest..:) Andmed kõige esimeses postituses. Reganute listis on ka näha, kes juba maksnud on. Üritan igal õhtul asja ära uuendada.
Pilt
teager

Algselt postitas: Cyber
Andmed kõige esimeses postituses.

Kõige tähtsam on puudu esimeses postituses - mitu raha vaja?

Raha laekumise kohaks on:

MTÜ Eesti Saabiklubi
221034963675
Selgitusse "Suvekokkutulek" ja nimi, millega te end registreerinud olete
Kindlasti märkige viitenumber 10016, see kergendab kõvasti arvepidamist ja näpuga järjeajamist.

Lapsed, nagu tavaliselt, ilma rahata!

(lk 11 on korra mainitud, et 125 eeku, kuid esimeses postis pole midagi :red: )

terv, teager
Kasutaja avatar
Rästas

Mina ei saa ka aru, mille eest kui palju maksma peab :red:
Kas Kiltsil vaatamise eest peab ka maksma? Ja kui ööbima ei jää?
Palun esimese postituse juurde rohkem infi.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

ohjah .. olles ise pidevalt asjas sees, siis jäävad pisiasjad kahe silma vahele..:red:

125.- täiskasvanud inimese eest.
Lisasin esimesse postitusse pisut infot juurde. See raha eest saab koha, supi, sauna ja seltskonna. Kiltsil SÕITMISE eest maksavad SÕITJAD lisaks 100.- auto kohta (kohapeal). Territooriumile niisama tilberdama ei pääse, sellepärast küsime ka regamise juures autonumbrit..;)
Pilt
krss

Kiltsil SÕITMISE eest maksavad SÕITJAD lisaks 100.- auto kohta (kohapeal). Territooriumile niisama tilberdama ei pääse, sellepärast küsime ka regamise juures autonumbrit..;)
Kas sellest peab saama aru nii, et kaasa elavad pealtvaatajad ei ole oodatud ühele osale Saabikute kokkutulekust? :poke:
ill
Saabiklubi liige

Mina sain nii aru, et suvalised, saabiüritusele mitteregistreerunud, tegelased haapsalu-rohuküla maanteelt ei saaks tulla meie püha üritust torpedeerima.
iisak

ill ütles õieti.
Autonumbrid on vajalikud selleks,et Kaitsellidu mehed(kes meid turvavad) teaks,kellel sinna asja ja kellel mitte.
Ma arvan,et ei ole eriti tore,kui mingid kohalikud "jõmmid" sinna ruleerima tulevad:poke:
krss

Rõõm kuulda! Ma jätsin auto numbri kirjutamata, kuna see selgub alles viimasel hetkel, mis autoga tuleme (peale eilset riket on üsna tõenäoline, et selleks autoks ei ole Saab). Et mul tekib seal siis vist probleem. Kes on need kontaktisikud seal territooriumil, kellele peab helistama, et kaitseliidu turvamehed väravast siiski sisse lubaks?

Äkki sobiks sissepääsu "piletiks" ka mõni Saabneti kirju kandev särk "vale marki" autos liikuvale seltskonnale?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ütle mulle siis viimasel hetkel, millega sa tuled. Nagunii prindin miskid nimekirjad ja siis saan ka parandusi teha.
Pilt
Kasutaja avatar
binleo

Kuulge, sellel Allika talu lehel on kirjas, et "privaatse kämpingumajakese üür - 100 krooni inimese kohta ööpäevas". Kas taolised arveldamised tulevad veel lisaks ja kohapeal? Ning kas neid tuleks ka kuidagi "broneerida" või lähtutakse teooriast: "kes ees see mees"?
iisak

Privaatsed kämpingumajad on juba AMMU ära jagatud....:wise:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

On või?? Sa, Iisak, reserveerisid omale ühe, aga teistest ei mäleta ma suurt midagi..;)

Üldiselt ei olnud plaanis lisaraha küsida, sest neid on seal vähe ja kogu kompleks on meie oma. Mingit mõtet pole hakata tegema mingit majaga ja telgiga pakette, sest hinnavahet erilist ei tule.
Pilt
Kasutaja avatar
binleo

Selge...see vist tähendab, et igaks juhuks peaks telgi kaasa võtma.

Kas keegi korraldajatest viitsib kusagile riputada (nt. esimesse postitusse) ka esialgse ja/või lõpliku ajakava. See oleks minu arvates imetore ja hea-lihtne-ja-mugav ülevaate saamiseks ja väljatrükkimiseks.

[keegi võiks ajal FastForward sisse lülitada]
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: binleo
Kas keegi korraldajatest viitsib kusagile riputada (nt. esimesse postitusse) ka esialgse ja/või lõpliku ajakava. See oleks minu arvates imetore ja hea-lihtne-ja-mugav ülevaate saamiseks ja väljatrükkimiseks.
No ma mingi esialgse kava kirjutasin nüüd sinna esimesse postitusse. Ma ei usu, et programmi mingid väga kardinaalset muudatust tekib. Selline fine tuning ehk..:)

EDIT: ainuke asi, mis suuremat sorti muudatusi võib tuua, on ilm. Kui ikka loigud maas on ja/või vihma sajab, siis ei hakka me mingit lõppkiirust mõõtma. Selle asemel tuleb siis alternatiivne kava.
Pilt
Rass

Lisan siia väike reklaaminupukese ka. Et kellel jääb saabiüritusel kihutamisest veel väheks või siis on tulemus erakordselt hea siis veidi aega peale seda on võimalik uuesti samal rajal mõõtu võtta, seekord juba auhindade peale ja päris korralikul üritusel.

AC Mile 2007 - http://www.mile.audiclub.ee/

Registreerimine hakkab üritusele 09.07.07
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Lihtsalt norimise mõttes, et meil nagu pole korralik üritus või..:D ?? Sama tehnika mõõdab ja rada on sama ainult autod on enamuses SAABid..;) Ja kes ütles, et auhindu ei saa?? :P
Pilt
iisak

Natuke halvasti kõlas see postitus küll:fight:
Vasta