vaja uusi tekstiilmatte, pole kummi mees.
edit: panin tcs off, suretasin välja, taaskäivitades jäi offi, mu töötab nagu peab. nupu näppimine ei mõju. kogemusi?
Rahvast seal oli. Sõitsime terve peipsiääre läbi ja alates kolkjast ripuvad teeääres sibulad. Hulgim kohe. Ja kalurite veesõidukiteks moditud sierrad on erikõvad.
Rahvast seal oli. Sõitsime terve peipsiääre läbi ja alates kolkjast ripuvad teeääres sibulad. Hulgim kohe. Ja kalurite veesõidukiteks moditud sierrad on erikõvad.
Kui sa karakatitsaid mõtled, siis seal oluliselt kõvemaidki pille kui sierrad, kohalik vaatamisväärsus tõesti talvel.
Kas "uus" moodul on TCS-ga auto pealt pärit?
tuleb üle progeda. käigukasti erinevus on oluline tegur toimimisel
Ega sa juhuslikult NIGHT PANELi nuppu ei vajutanud? Lõhnab väga selle järgi..
Aga moodul mine lase tech2-ga üle käia ükskõik, millises tech2-te omavas töökojas. Mina käisin Troostis, võeti selle eest vist äkki 10-15 EURi ja oli korras. Viga peitubki käigukasti erinevuses, vaja suures ECUs ringi progeda.
Mind häiris küll, kui tulekesed koguaeg põlesid. Lase ära teha, tulevikus saad alati nupust ju välja lülitada. Pole nii kallis ka ju, et selle taha asi jääks.
Mis selles nupu toksimises häirivat on? Ei saa valgusfoori tagant kummivilinaga startida?
Eile hakkas lambist armatuuri tagant mingit kõrinat kostuma..
Eile hakkas lambist armatuuri tagant mingit kõrinat kostuma..
Nn. kliima siseringluse klapp/ajam võib sellist häält teha. Kui kinni jääb siis võib klõpsuma hakata. Pane süüde sisse ja paar korda siseringluse peale, vaata kas teeb mingit häält.
EDIT: Pigem see on mingi muu õhuringluse klapp kuskil. Vaevalt ta ise AUTO peal õhuringluse viisi vahetab. Mul oli samade sümptomitega lihtsalt siseringlus klapp kinni jäänud aga see võib ka mingi teine olla.