Saabneti särgid vol 2 äkki?

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Vasta
Kasutaja avatar
Chipy

tegelikult oli särgi tellija ja trükkija üks ja sama firma. Samas on erinevate särkide puhul trükk väga erinev, nimelt on kangas erineva paksuse ja tiheduse ja faktuuriga ning see eeldaks iga särgi jaoks vastavat siiditrükiraami (erineva silma suurusega) ning iga särgi trükkimiseks on vaja eraldi karussell kalibreerida (kui palju värvi peale trükkida). Ehk, kui iga mees tahab omale isiklikku särki siis see maksab 1 värviga kokku 488.- koos käibega ja saab trüki nii ette kui taha kui käisele.
Lisaks on veel üks asi, et kui igal matsil on oma särk siis milleks seda teemat siia vaja on ehk minu meelest tehakse särk just seepärast ühesugune, et oleks näha et me oleme ikka mingist ühest kambast... või olen ma midagi valesti aru saanud?
zill

Mina pakkusin lihtsalt variandi välja. :o
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Factor

Algselt postitas: Chipy
Lisaks on veel üks asi, et kui igal matsil on oma särk siis milleks seda teemat siia vaja on ehk minu meelest tehakse särk just seepärast ühesugune, et oleks näha et me oleme ikka mingist ühest kambast... või olen ma midagi valesti aru saanud?

Pidasin silmas särgi tegumoodi ja värvi, kirjad, pildid ja muud viled on ikka kõigil särkidel samad.
tegelikult oli särgi tellija ja trükkija üks ja sama firma. Samas on erinevate särkide puhul trükk väga erinev, nimelt on kangas erineva paksuse ja tiheduse ja faktuuriga ning see eeldaks iga särgi jaoks vastavat siiditrükiraami (erineva silma suurusega) ning iga särgi trükkimiseks on vaja eraldi karussell kalibreerida (kui palju värvi peale trükkida).

Kas praegused särgid on siis tehtud siiditrükiraami jne... abil.

Vaatasin just hetk tagasi praegust särki. tundub justkui samasugune "kumm" materjal olevat nagu osades särgipoodides, kus lastakse plotterist pilt/kiri välja ja läheb seal samas mürtsti kuumapressiall särgile.
Kas eksin?:red:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
Chipy

Algselt postitas: Factor

Pidasin silmas särgi tegumoodi ja värvi, kirjad, pildid ja muud viled on ikka kõigil särkidel samad.
tegelikult oli särgi tellija ja trükkija üks ja sama firma. Samas on erinevate särkide puhul trükk väga erinev, nimelt on kangas erineva paksuse ja tiheduse ja faktuuriga ning see eeldaks iga särgi jaoks vastavat siiditrükiraami (erineva silma suurusega) ning iga särgi trükkimiseks on vaja eraldi karussell kalibreerida (kui palju värvi peale trükkida).

Kas praegused särgid on siis tehtud siiditrükiraami jne... abil.

Vaatasin just hetk tagasi praegust särki. tundub justkui samasugune "kumm" materjal olevat nagu osades särgipoodides, kus lastakse plotterist pilt/kiri välja ja läheb seal samas mürtsti kuumapressiall särgile.
Kas eksin?:red:

No tegumood ja värv on just need asjad mida ma rääkisin:) See on ikka väga naljakas, kui mul on hall särk ja sinul on must ja mõnel on valge ja kellelgi on roheline ja kraega. See oleks ikka kuidagi nagu "ise tehtud" maiguga värk. Ma eelistaks margiga kokku käivat stiili ja kvaliteeti, mis on ka maitsekas - loe mitte igale ühele ;)

Praegused särgid on tehtud siiditrükis. Ma pole kindel aga mõni aeg tagasi ei saanud näiteks valget värvi triikimisvärkidega üldse teha. Triikimisel jääb veel siuke lehe rant ka peale kolmandat pesu, kus kirja või pilti pole.
karlosas

ühtsustunde loob ikka see kui kõigil on ühesugused särgid, kui kõik on ühtemoodi rohelised ja üks lillas siidsärgis, siis kaks varianti kas siidsärk direktoriks või jäetakse üldse kõrvale.

mõte oli paralleel koolist, sõjaväest, töölt- ühtne vorm näitab ära kes omad, kes vaenlased :)
andres
Saabiklubi liige

.....ei noh see oleks tase iga mees oma värvi särgiga. Nagu klounid laseksime ringi. Vägev.
:drive:
Kasutaja avatar
djk

mingit gayparaadi ka korraldama ei hakka palun...
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Mul on siuke tunne, et see auto oleks nagu vastu äärekivi pannud ja esipõll on veidi lahti tulnud.
Algselt postitas: suur
draft lihtsalt...
Ringiga märgitud koht tundub kuidagi imelik. Nagu natuge sigri-migri või nii.
Kasutaja avatar
Saabiiir

Mõtlesin tükk aega, mis mind selle kavandi juures häirib ja välja mõtlesin!
Häirib see, et 1) üks külg on teravalt, täiesti täisnurkselt läbi lõigatud - kui seda kuidagi hägustada saaks, muutuks ehk pilt ka minu jaoks paremaks; 2) see kiri auto peal ei lähe, kiri võiks olla eraldi, kasvõi seljal, nagu eelmisel aastal.
Algselt postitas: andres
.....ei noh see oleks tase iga mees oma värvi särgiga. Nagu klounid laseksime ringi. Vägev.
Sellest edasi arendades - mudelid särgi pildile tulevad küll igal aastal erinevad (kui ma õigesti aru olen saanud?), aga värv võiks olla läbivalt sama, muidu on näiteks 5 aasta pärast ikka klounid - 5 erivärvi ja erinevate mudelitega särki.
Kui nüüd keegi väidab, et 5 aasta pärast esimene särk juba kandmiskõlbmatu, siis - kui ma oma särki edaspidigi sama "intensiivsusega" kannan, võin ma ta ilmselt ka 10 aasta pärast probleemideta selga panna. Nii et minu ettepanek värvi suhtes - sama, mis eelmisel aastal.
muidumehike

Äkki teeks miskit tekstiga ja kahevärvilise t-särgi peale.
Mul kaks sellist kodus juba olemas.
Aga nime juurde rinnale võib ju saabnet.ee märkida alla.

Pilt
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Algselt postitas: muidumehike
Äkki teeks miskit tekstiga ja kahevärvilise t-särgi peale.
Mul kaks sellist kodus juba olemas.
Aga nime juurde rinnale võib ju saabnet.ee märkida alla.

Pilt

saabiga saab
kujundus ja proportsioonid ikka päris mööda.
eriti totraks teevad just need tumedad varukad.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
tarmiit
Saabiklubi liige

mulle meeldib see viimasel pildil olev parem poolne särk:D
Ära narri meest......küll aga mehe särki! Ja lahendus väga praktiline,ilus pidulik valge särk,tumedad käised,oleks veel pikad,siis saaks põlluääres küünalt vahetada nii,et käsivarred õliseks ei läheks!:D
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Kasutaja avatar
djk

kui vastupidi oleks, et särk tume ja varukas valge siis on küll vaga popp.
Kasutaja avatar
Chipy

aga äkki tahetakse pikkade varrukatega särki oopis?
andres
Saabiklubi liige

suvesärk lühikeste varrukatega!
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

õudsalt hea on peale nädalast pausi saada ka arvutisse ja lugeda, mida kirjutatakse...

ja mida rohkem loed, seda rohkem saad aru, et nii palju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi...

mis mõte on kogu sellel värgil, kui igaüks tahab erinevat särki, eriti varrukatega ja lips peab ka olema ning peaks sobima ka ülikonnaga...mul on smoking ka, äkki saaks püstkraega saablase särgi...lõpetage ära! meil on ühine huvi ja eesmärk ning kui keegi moskab paremini teha...andku minna. mina igatahes ei oska.

mulle igatahes meeldib chipy tehtud kavand ja mida rohkem me seda teemat siin lahkame, seda hullemaks see arutelu läheb.
eriti hea lause on taga...:D

vabandan, kui kellelegi allpoole vööd lõin...:cool:
HTKotermann

Kindlasti ka tellija ning ilmselt 2 särki.
Esimene kavand eelmise aasta särgil meeldis enam. Võib ju seda ka pisut muuta ja täiendada!

:eureka:
HTKotermann

Kuid kahevärvilise särgi idee on kiiduväärt!
Ja siis võiks juba V-kaelus ka olla!

:eureka:
Kasutaja avatar
Chipy

kas on veel erisoove?
Ma siin räägin nüüd oma kunstihingega ja siis saame ehk mingi aeg siia uue ja mõnusama kavandi panna. Kuna keegi teine siis eriti kujundustega ei sebi siis järgmine kavand saab olema suhteliselt lõplik ;)
Zazou, äkki saad teha mingi regimistabeli moodi asja kuhu saab kirja panna kes mitu meeste- ja/või naiste särki ja mis suuruses tahab? Aitähh :)
andres
Saabiklubi liige

kas on veel erisoove?
Ma siin räägin nüüd oma kunstihingega ja siis saame ehk mingi aeg siia uue ja mõnusama kavandi panna. Kuna keegi teine siis eriti kujundustega ei sebi siis järgmine kavand saab olema suhteliselt lõplik ;)
Zazou, äkki saad teha mingi regimistabeli moodi asja kuhu saab kirja panna kes mitu meeste- ja/või naiste särki ja mis suuruses tahab? Aitähh :)
to Chipy: .....ja ei mingeid klouni särke ;)
Kasutaja avatar
Guun

Sooviks ka ühte, aga V - kaelusega küll ei tahaks!
Kasutaja avatar
Chipy

to andres: kas paistab kuskilt et saaksid klouni särgi või oli eelmine aasta halb särk sul? ;) põhimõtted on ikka need mis nad olema peavad vastavalt Saabi kui sellise jaoks :)
andres
Saabiklubi liige

to andres: kas paistab kuskilt et saaksid klouni särgi või oli eelmine aasta halb särk sul? ;) põhimõtted on ikka need mis nad olema peavad vastavalt Saabi kui sellise jaoks :)
siiani parim. õnneks on "jäme ots" Sinu käes saad "juga" juhtida kuhu vaja.:thumb:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

minu soovil, havi käsul: http://www.saabnet.ee/reg2/
särkida arv on 2 korda. teist rida ärge pange tähele - kohandasin kokkutuleku registreerimise skripti
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Chipy

Pane sinna ühe numbri ette M ja teisele N, aga need suurused... ma ei teagi kuidas siis nendest pärast sotti saab

EDIT: ja tänud ka suuremat sorti :)
Vasta