Laseks pisut liugu??
Kordaks veel üleskutset.
Kas suudab keegi hea inimene pühapäevaks leida mõne platsi,kus poognaid joonistada?
Äkki saame suurema seltskonna kokku,siis ei ole see aint 8-ste rallimine:head:
Kas suudab keegi hea inimene pühapäevaks leida mõne platsi,kus poognaid joonistada?
Äkki saame suurema seltskonna kokku,siis ei ole see aint 8-ste rallimine:head:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Viimsis, Rohuneeme mnt 2 kontori akna taga siin muudkui lõbutsevad omikust õhtuni, pikem sirge, kuid pole väga lai keskel oleval haljasala valgustusega teeb asja kitsamaks. Käest ära minnes on ühel pool kuusehekk teisel pool siis haljasala äärekivdega.
Kuid on ka Concordia tagune parkimisplats, seal ka ikka nauditakse seda libedust.
Linnas tean küll ainult hüpermaksimegasuperpoodide parklaid
EDIT: ahjaa kadrioru plats ka meenus, seal ka vist on sõidetud
Kuid on ka Concordia tagune parkimisplats, seal ka ikka nauditakse seda libedust.
Linnas tean küll ainult hüpermaksimegasuperpoodide parklaid
EDIT: ahjaa kadrioru plats ka meenus, seal ka vist on sõidetud
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Algselt postitas: Cyber
Käisin just pisut sõidus... täitsa lõpp..Lund jätkub igale poole. Kohutavalt lahe ilm..
Sedasi on homme täitsa mõnus mõne platsi peal...Kes oleks käpp? Ja kus oleks koht?
Mina oleksin täitsa käsi. Pesingi just termose puhtaks.

Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: iisak
Enne 3 ei sobi ka mulle,kuna Troll nõuab oma...
Aga pärast võib tuuritada küll:thumb:
Äkki Cyber annad mulle/meile teada kuidagi?
Telefonid on olemas, arvestame sellega saab kõne tõmmata.

Huvitav, kuidas tabasalu rajaga sel aastal on... vähemalt paar aastat tagasi oli seal nii plats "uisutamiseks" kui ka rada pisut kiiremate ringide tegemiseks. Kui keegi ei tea, üritan homme ise vaatamas käia ja annan teada:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Nii, käisin kaemas seda platsi. VIIMASE PEAL!! Hetkel lükkamata lumega. Autosid pole. Lasin kohe mõnuga pikalt külg ees üle platsi..
Niiet ajage kohale end miski 3 paiku!!
Torbikuid raja märkimiseks seekord pole, Andres on lõunaosariikides hetkel, tuleb kuidagi ilma hakkam saada.

Torbikuid raja märkimiseks seekord pole, Andres on lõunaosariikides hetkel, tuleb kuidagi ilma hakkam saada.
Algselt postitas: Cyber
Nii, käisin kaemas seda platsi. VIIMASE PEAL!! Hetkel lükkamata lumega. Autosid pole. Lasin kohe mõnuga pikalt külg ees üle platsi..Niiet ajage kohale end miski 3 paiku!!
Raju. Seal näeb siis.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Hea teaser (meelega teaser, mitte Teager..
...
Tegelikult tuli mul üks mõte just (õlu mõjub hästi vist). Samas kohas saaks testida ka talvist põdratesti. Päris 90 km/h mitte, aga linnakiirusel kindlast. Pikk sirge tänav hoovõtuks ja siis märgib torbikute vms kraamiga mingi värava maha, millest siis läbi peab põikama.

Tegelikult tuli mul üks mõte just (õlu mõjub hästi vist). Samas kohas saaks testida ka talvist põdratesti. Päris 90 km/h mitte, aga linnakiirusel kindlast. Pikk sirge tänav hoovõtuks ja siis märgib torbikute vms kraamiga mingi värava maha, millest siis läbi peab põikama.