Talvekokkutulek 2007

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: LPT
2 kohta paluks mulle ka reserveerida.
Regimisleht on olemas, registreeri end ära. Siis on ka võimalus, et saad oma kohad.

Mis puutub rahasse, siis ma võin vist öelda, et arvestage suurusjärguks 250.- näo peale. Natuke siia-sinna. Sellest rahast u. 150 kulub ööbimise peale, ülejäänu koha üüriks+olemkulutused..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

tere saablased!

Krt küll, kokkutulek ju täiesti koduukse all ja ei saagi kohale tulla:(:(:(
Eelmisel aastal oli see venevere kant üks vöimalikest kohtadest, igati tore kohake on see küll!

Olen ise ära saksas ja tulen tagasi alles aprilli alguses.

Pange siis hästi ja olge surri söömisega ettevaatlikud, ning tagasihoidlikud...see ju nii hea asi, et eelmisel talvel sai seda lausa sisse kühveldatud!:mad:

Pea püsti!
teager

Laagrimaksust siis. Kuna Saabiklubi raamatupidamine on veel lapsekingades, siis seekord läheb kokkutulek veel eraisiku kanda.

LAAGRIMAKS per person (v.a lapsed) on 250.-
(Neile, kes ei ööbi, on laagrimaks 100.-)

Laagrimaksu eest saab magamiskoha, suppi, sauna ja hommikusöögi. Tegevuskava loodetavasti valmib nädala jooksul.

P.S. Oluline info on alati dubleeritud esimeses postituses.

Allpool väike "teaser" (eng. "õrritaja"), mis meid Veneveres ees ootab ;)

terv, teager

Lisatud failid
Nastix

Küsimus, kas kämpingutes on voodiriided olemas või tuleb endal lebod ja magamiskotid kaasa võtta?
napoleon
Auto:

Norin sõbralikult registreerinute nimekirja kallal:
42= 40 + 3
mulle õpetati koolis natuke teistmoodi liitmist;) Või on laps 0,5 inimest ja tulemus ümardati täisarvuks?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

minu viga..:) unise peaga kirjutatud kood. tegelikult pidi 42 näitama ööbijate arvu... ja see ei ole võrdne kohaletulnutega. Korjasin ära selle jama sealt.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: teager

Kas viimane foto on tehtud samas asuva külmunud mageveekogu jääl?
Kui järgnevatel nädalatel veel väheke külma peab, siis saab ehk kelgutadagi - Maa-ameti kaardiserveri piltide järgi mõõtes peaks veekogu olema mingi 100x300m pirakas.

PS olen ka tulija.
andres
Saabiklubi liige

Kui järgnevatel nädalatel veel väheke külma peab, siis saab ehk kelgutadagi - Maa-ameti kaardiserveri piltide järgi mõõtes peaks veekogu olema mingi 100x300m pirakas.

PS olen ka tulija. [/quote]

Arvan, et kelguga saab juba praegu kelgutada.
:drive:
teager

Algselt postitas: Nastix
Küsimus, kas kämpingutes on voodiriided olemas või tuleb endal lebod ja magamiskotid kaasa võtta?

Helistasin peremehele, kämpingutes on voodipesu olemas.
Hilisematel registreerijatel tasuks siiski igaks juhuks magamiskott kaasa võtta; silma ja arvutuste järgi mahutab tegelikult kämpingutesse 59 inimest ära (ametliku 47 asemel)
Algselt postitas: kaarel
Algselt postitas: teager

Ei ole. Maja juures olev veekogu on piisavalt väike, et mahud enda masinat seal hädavaevu ringi keerama; lisaks ei luba peremees enda tiigi peale masinaid.

Pilt on tehtud lähedalasuva luha peal olevast jäärajast, kus võib talvekokkutulekul actioniks minna ;)

terv, teager
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kust algab hilisem registreeruja? Ma polnud just esimeste hulgas aga tahaks ikkagi teada kas mahtusin kämpingusse vai pean magamiskotti ostma tormama?
teager

Hetkel (koos lastega) on 46 kindlat tulijat ja võib-olla veel 12.
Kämpingusse mahutame ära 59 inimest, seega 1 inimene mahub veel kämpingusse.

Edasistele registreerijatele enam kämpingut ei saa garanteerida, nad sõltuvad sellest 12'st võib-olla tulijast.

terv, teager
Kasutaja avatar
binleo

Kas raha ülekandmiseks on ka mingi tähtaeg?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kui nüüd hästi järgi mõelda, siis on kokkutulek juba järgmisel nädalavahetusel ;) Mida rutem papp laekub, seda parem orgunnijatel asjaga tegeleda. Ei pea oma raha alla panema ja pärast kabetama rahadega.

Ise ootan hetkel, et teine pool ära otsustaks, kas ta siis ikka tuleb või ei...:P
Pilt
Kasutaja avatar
binleo

Ise hetkel püüan lõplikult otsustada, kas jääda ööseks või mitte. Kui pikalt varem üritus kestnud on? Kas hommikutundideni välja? Ning kas hommik algab sellega, et iga roju-oma-koju või toimub kah miskit ühiskondlikult lõbusat? :)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Üldiselt on mõmisetud üsna kaua. Hommikul ikka hommikusöök ja kes rooli ei lähe, siis peaparandus (vajadusel)..:P Mingit erilist plaani hommikuks küll pole, aga küll tuleb lennult..:)
Pilt
Eleri

Hommikul midagi ikka teeme:D tahan ka õlut juua ja roolis olen ka seega ärgates kohe rooli torkama ei hakka.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
romza

Loomulikult teeme midagi ka hommikul!
Selleks hommikud ju ongi!
romza
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: romza
Loomulikult teeme midagi ka hommikul!
Selleks hommikud ju ongi!

Teeme ämmaboksivõistluse. Lumememmede- ja mõmmide vahele parkimise võistluse. Memmesid ja mõmmisid võiksid teha üritusest osa võtvad lapsed, nt. Veel võib ämmaboksivõistlust harjutada õhtul joodikute poolt lumest treitud tonniste ja klassikute vahele. Niisama võiks metsaaluse teha täis igasugu küülikuid ja aerosid. Ja siis võiks teha ühe piraka turbo. Jällegi lumest. Las suvel marjulised imestavad lumest asju metsas.
:drink:

PS Teager - mis ilm meil on tellitud kokkutulekuks? Lumi ikka hakkab kokku?
suur

Täiesti OT.
Muuseas Lääne-Eesti inimestel ei hakka lumi kokku vaid PAKIB. Jah, kuulsid õigesti, lumi pakib. Olen lõunaeestlasena lääneestlastega tulised vaidlused neil teemadel maha pidanud. Kahjuks pole siiani võitjad selgunud :P.

EDIT: Kaarli ideed on muidugi superhead. Isepakkivast lumest saaks hommikul mõnuga kollaseid küülikuid vorpida.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Talvemõnude, nagu jäärajasõit, tarbeks ei ole see sulailm sugugi hea...

OT: kesk-eestis pakkis see lumi ka..;)
Pilt
romza

nu kui piisavalt õllejoomisele panustada ja külmad ilmad jätkuvad, siis suure tõenäosusega on järgmise päeva hommikul õues kollased jääst slaalomikoonused, mille vahel võikski siis manööverdamist harjutada :P
romza
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: suur
Täiesti OT.
Muuseas Lääne-Eesti inimestel ei hakka lumi kokku vaid PAKIB. Jah, kuulsid õigesti, lumi pakib. Olen lõunaeestlasena lääneestlastega tulised vaidlused neil teemadel maha pidanud. Kahjuks pole siiani võitjad selgunud :P.
OT jätkub, jõhkralt: sain eila naise käest kiita, kuna ütlesin, et lumi pakib - ta on hiidlasena teatavaid edusamme teinud minu keelekasutuse mõjutamisel. ;)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Nüüd näeb reganute listis ära ka selle, kes on maksnud ja kes mitte. Üritame nimekirja täiendada igal õhtul.
Pilt
roomlane

Esimeses postis polnud kirjas, miss kell saabuda võib ja mis kell organiseeritud tegevus pihta hakkab. Endal kella 18ni tarvis Tallinnas olla vist....
55581286
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kava tuleb üsna varsti. Aga asjaga pihta hakatakse ikka keskpäeva paiku.
Pilt
Vasta