Väike statistika sai tehtud.
1. oktoober paak täis, kompuuter resetitud, odomeeter samuti.
Käes on 26. oktoober ja tuli uuesti paaki täita:
päevi 26, kilomeetreid 404, päevas seega 15.5 kilomeetrit, bensiini kulus 61.39 liitrit 801 krooni eest (13 eek/l), keskmine kulu seega
15.2l/100 (kompuuter näitas 14,6l/100...) mis tähendab, et kilomeetri sõidu hind on umbes 2 krooni, kui bensiin maksab 13 krooni liiter..... kuus saab alla 1000 krooniga hakkama kui linnas sõita. päevas läheb 30 eeku keskmiselt ainult bensiini peale
Sõidustiil: päris karm

Ainult linnasõit ja lühikesed otsad. Aegajalt kiirendused foori tagant, hommikused mootori soojendused, tööle sõidud kus mootor päris õiget töötemperatuuri vist ei saavutanud (seier horisontaali).
See oli mu eksperiment, saada teada tõesti reaalne kulu ilma koonerdamata. Auto tehniline seisukord on nii, et Anti juurest olen alati rõõmsalt ära sõitnud (olen palunud ikka üle vaadata, et kõik OK oleks), auto omamise ajal pole kaant maha võetud ja midagi muudetud... Isegi õhufiltrit pole muudetud. tehtud õlivahetused ja kaks korda on kogu karteris õli vahetatud (1. kord sõitsin puruks, teine kord mingi tihend anduri juures lekkis).
Eks öelge kas see on suur kulu või mitte? 2.3 vabalthingav.