Kohe tulevad pildid ka kui ma suudan need 221 klõpsitud pilti kusagile serverisse üles panna:red:
OMC 2008
Päris šeff oli 
Tore oli ka kusagil suvaliste pealtvaatajete hulka sattudes kuulda jutte sellest kuidas nemad küll arvasid et Saab on sihuke kahtlane auto aga näedsa...Saab saab küll kui tahab. Nüüd nagu peaks teisiti mõtlema hakkama.
Muideks härra TGB, kas see BMW seal pisut enne Padiset ärples midagi või? Minule näiteks sattus üks Audi 90 (turboga) teel ette kes tegi igasugu imevigureid teel
Ja veel. Seda oma rajaüritust ma samuti pooldaksin kuna oleks lihtsalt põnev vaadata mida minu auto ilma mingisuguste muudatusteta näidata suudab (vahet pole et Teile enamusele jään kindlasti alla)
Tore oli ka kusagil suvaliste pealtvaatajete hulka sattudes kuulda jutte sellest kuidas nemad küll arvasid et Saab on sihuke kahtlane auto aga näedsa...Saab saab küll kui tahab. Nüüd nagu peaks teisiti mõtlema hakkama.
Muideks härra TGB, kas see BMW seal pisut enne Padiset ärples midagi või? Minule näiteks sattus üks Audi 90 (turboga) teel ette kes tegi igasugu imevigureid teel
Ja veel. Seda oma rajaüritust ma samuti pooldaksin kuna oleks lihtsalt põnev vaadata mida minu auto ilma mingisuguste muudatusteta näidata suudab (vahet pole et Teile enamusele jään kindlasti alla)
Kuna ma alul ei saanud aru,mida Iisak mulle aknast viipas(olin TGB sabas+kolonn nende ees),siis tegin väga räigena tunduva(kõrvaltnägijaile) möödasõidu kõigest-kõigist.Kiiruski ronis hetkega 210`ni.Ja kuna pärast korduvalt kohti vahetasime ja pikalt ka kõrvuti sõitsime,jäi kindlasti kellegile mulje,et "jälle mingi pemmipede tõmbleb"(ja tal oli tuline õigus);)
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
djstallion
Sai samuti käidud ja nähtud, täiesti arvestatav üritus! TGB esinemine oli samuti üllatavalt hea, Saab ainsa esindatud autoga tulemust häbenema kindlasti ei pea, ootame tulevikus veelgi ilusamaid (loe: suuremaid) numbreid
Ühtlasi sai oma silmaga ära nähtud ka eelpoolmainitud herr Trionicu iludus, mis juhuse tahtel täpselt minu liikuri kõrvale parkus.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Algselt postitas: TGB
Kui sa halli 850 mõtled siis see oli Trionicu auto. Sõitsime turvaliselt kõrvuti pikal sirgel kuna oli väike fotosessioon![]()
Sellisel juhul pean vabandama Trionicu ees. Pisut kaugemalt vaadates see nii ei paistnud
-
vmaster
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
- Kontakt:
Algselt postitas: EugamAlgselt postitas: TGB
Tänan teid kõiki hea sõna ja kaasaelamise eest!:notworthy::notworthy:
Tulemus oli ka mulle täielik üllatus, arvestades et turborõhuga on tõsiseid probleeme. Lootsin maksimum 215 km/h.
Loodetavasti saab probleem kõrvaldatud ja siis on soov uuesti proovida!
Isand andreskelder oli valmis kah oma Griffini joonele panema kui Saabnetlased mingi oma asja teevad,seega,põnev oleks teada kui omad mingi raja kuskil võtavad....iseenesest oleks ka aeg...![]()
Ma paneks oma Griffini ka siis joonele juba.
Algselt postitas: vmasterAlgselt postitas: EugamAlgselt postitas: TGB
Tänan teid kõiki hea sõna ja kaasaelamise eest!:notworthy::notworthy:
Tulemus oli ka mulle täielik üllatus, arvestades et turborõhuga on tõsiseid probleeme. Lootsin maksimum 215 km/h.
Loodetavasti saab probleem kõrvaldatud ja siis on soov uuesti proovida!
Isand andreskelder oli valmis kah oma Griffini joonele panema kui Saabnetlased mingi oma asja teevad,seega,põnev oleks teada kui omad mingi raja kuskil võtavad....iseenesest oleks ka aeg...![]()
Ma paneks oma Griffini ka siis joonele juba.
ma mõtlengi,et arvatavasti tahaksid palju proovida ilma pingeta.et milleks masin võimeline on...lihtsalt hea teada ju...
Ma rõhutaks, et sellel on AUTOMAATKAST. Seega on ka aut. kastiga saab võib väga kiire olla. Ja renamasti ongi. Kas alati just kiireim...Algselt postitas: illAlgselt postitas: Taavi_R
233km/h on ju väga kõva tulemus![]()
Hetkel kõige kiirem Saab, eelmine aasta kokkutulekul Torque sai parimana 230.
Suurepärane tulemus, TGB
Mis survega sõitsid? Sul peaks mingi 310hp@1,5 olema vähemalt! Mul jällegi pole kedagi süüdistada, ei jõudnud valmis omadega. Ehitusbuum jätkub. Eks need tagasilöögid alates 400hp-st on valusad. Ei kadesta Torque-i (kaanetihend + kaas), Maxim-i (klapid kõverad), Viljari 300ZX (311kmh) mootor maas; 9sek Supra (Markel)näitab miilis 200kmh aega jne. Me kõik liigume õhukesel jääl aga nagu öedakse "show must go Home"
Sinu tulemus on esiveoliste arvestuses 3. (Integra 249 B klassis,Civic 241 A klassis), kõva sõna!
Sponsorit oleks vaja:red: aga muidu http://www.garaget.org/video/phnr5ymkhxpu
Sponsorit oleks vaja:red: aga muidu http://www.garaget.org/video/phnr5ymkhxpu
Ametlikud tulemused kah siis siia teemasse 
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]