Värvimise aeg
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mul tulevad tavaliselt külmavärinad (tülgastusest), kui ma neid pimped up elukaid tänaval näen. Ma ei ole iseenesest kirju lahenduse vastane, aga see nõuab hea tulemuse saavutamiseks väga palju rohkem kunstilist annet, kui ühevärviline. Seda just tellija poolel..
Ma usun, et korralikud autovärvijad suudavad igasugu asju teha, kui klient tahab, aga klient peab siiski omama mingit mõõdutunnet..
Lohutuseks pean ütlema, et "läti bodykit'iga" on suurem võimalus midagi pekki keerata..
Aga nagu ma aru saan, siis seda pole õnneks plaanis..

Lohutuseks pean ütlema, et "läti bodykit'iga" on suurem võimalus midagi pekki keerata..

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: Cyber
Lohutuseks pean ütlema, et "läti bodykit'iga" on suurem võimalus midagi pekki keerata..Aga nagu ma aru saan, siis seda pole õnneks plaanis..
![]()
Eiiiiiiiii ole plaanis

-
- Leidur Leo
Tiba isiklikuks läheb see nokkimine, ma väga sarkasmi ja irooniat ei jaga, seega vali(ge) sõnu.
Teema võite lukku panna, ehk saavad vigisevad vanapapid rahu;). Tänu Kristjanile on mul disain olemas:notworthy:
Teema võite lukku panna, ehk saavad vigisevad vanapapid rahu;). Tänu Kristjanile on mul disain olemas:notworthy:
- dreamer12
- Auto: Saab 9000 Aero 2,3T MY96; Saab 9-5 Aero Hirsch TTiD MY11
- Kontakt:
Kristjani disain on lahe jah! Eks foorumi häda olegi see, et vahel vigisetakse ilma midagi pakkumata. Nüüd jääb oodata, millal see disain siis reaalsuseks saab ja sellest pildid ilmuvad!
https://www.wellnessorbit.com - vaimse vormi e-koolitused ettevõtetele
http://www.headandlead.com - visioonid, planeeringud & ettevõtluskonsultatsioonid
http://www.headandlead.com - visioonid, planeeringud & ettevõtluskonsultatsioonid
Ma olen ka üldiselt sellise tagasihoidliku stealth look'i pooldaja (must matt auto läheb väga hästi peale), kuid aegajalt on ka lahe meie hallis argipäevas midagi vävikamat näha. Kristjani VT on igal juhul väga vinge, väga lahe värvide kooslus ja carbon on nagu kirss tordil. Ja mis põhiline, oma autot teed ikkagi oma maitse järgi 
Minu 2 kopikat...

Minu 2 kopikat...
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ole nüüd hea ja leia ka selline maaler, kes selle taskukohase hinnaga ära ka värvib. Sellist värvi ei ole mõtet saasta peale tõmmata.
Pakun välja, et alla 25tuhande sa sellist värvi selga ei saa-kahjuks.
Aga noh, kui raha, nagu ratsahobusel..-siis muidugi
Ma tahan lihtsalt seda ütelda, et mulle ka meeldib unistada aga kui asi läheb rohkem reaalsemaks ja mingid numbrid hakkavad silme ette kummituslikult igal jummala õhtul tekkima, siis loobud...kurb küll, aga elu on selline.
ää pahanda-ma vanem ju!:P
Pakun välja, et alla 25tuhande sa sellist värvi selga ei saa-kahjuks.
Aga noh, kui raha, nagu ratsahobusel..-siis muidugi

Ma tahan lihtsalt seda ütelda, et mulle ka meeldib unistada aga kui asi läheb rohkem reaalsemaks ja mingid numbrid hakkavad silme ette kummituslikult igal jummala õhtul tekkima, siis loobud...kurb küll, aga elu on selline.
ää pahanda-ma vanem ju!:P
-
- Leidur Leo
Rahas ma hetkel probleemi ei näe, 25 000 on kindlasti üle pakutud kui tead õigeid inimesi ja paned ka ise käe külge. Tegemist pole raketiteadusega:) Ei pahanda, aga ma teen sind tuttavaks või selgitan sulle asja lähemalt kui tegemiseks läheb.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Ei usu, et üle pakun...
Oli mullegi üllatuseks, et oma Toyota Yaris Verso kohta sain teada, et kuna tegemist on suht kehva katmisvõimega värviga ning vaja eeltöid samuti teha siis vaid materjalide hinnaks saime 10tuhat. Ja-ja 10 000.- eesti krooni!. Ja rääkisin ma sellest oma hea tuttavaga, kes autosid värvib juba pikemat aega...ja mitte kehva tööd ei tee.
Sinu omale eelneb aga ka korralik eeltöö. Muidu ei ole ju mõtet seda kallist värvi sinna peale panna. Seda tööd ei tee sul garaaasis Juku, vaid sa pead selle viima ja laskma teha ikka korralikult, samuti rooste tõrjumine sest ... ülla-ülla, muidu tekivad peale mõna aja seismist jälle värvi lisandeid kere peale. Oi kui mõrudaks see siis meele ajab.
Mitut erinevat värvi, siuhka-sauhka jooned vahele ning teine värv...
Kümme küsitakse värvimise eest koos eeltöödega ja teine samapalju läheb sul värvi peale. Paar korda lakikihti ju ka vaja...muidu ei ole ju mõtet.
Ma lihtsalt üritan sind maa peale tagasi tuua...kurb, aga meie elukohaks on planeet MAA.
Aga jään Sind ootama. Isegi 9-7 on korda tehtud...
Oli mullegi üllatuseks, et oma Toyota Yaris Verso kohta sain teada, et kuna tegemist on suht kehva katmisvõimega värviga ning vaja eeltöid samuti teha siis vaid materjalide hinnaks saime 10tuhat. Ja-ja 10 000.- eesti krooni!. Ja rääkisin ma sellest oma hea tuttavaga, kes autosid värvib juba pikemat aega...ja mitte kehva tööd ei tee.
Sinu omale eelneb aga ka korralik eeltöö. Muidu ei ole ju mõtet seda kallist värvi sinna peale panna. Seda tööd ei tee sul garaaasis Juku, vaid sa pead selle viima ja laskma teha ikka korralikult, samuti rooste tõrjumine sest ... ülla-ülla, muidu tekivad peale mõna aja seismist jälle värvi lisandeid kere peale. Oi kui mõrudaks see siis meele ajab.
Mitut erinevat värvi, siuhka-sauhka jooned vahele ning teine värv...
Kümme küsitakse värvimise eest koos eeltöödega ja teine samapalju läheb sul värvi peale. Paar korda lakikihti ju ka vaja...muidu ei ole ju mõtet.
Ma lihtsalt üritan sind maa peale tagasi tuua...kurb, aga meie elukohaks on planeet MAA.

Aga jään Sind ootama. Isegi 9-7 on korda tehtud...

olen ka n6us, korralik v2rvimine koos erinevate lahendustega on suht kallis. Arvesta, et reeglina on norm hind kui saad detaili v2rvimise 1500.- eeku eest. Autol eeldatavalt ju ca. 13 ja kui karbid kahepeale kokku v6tta siis vast 14 detaili. 14 * 1500.- = 21000.- Ilmselt sealt saab yhtteist alla, kui eelt88 ise teed vms. ning kuna auto l2heb yleni v2rvimisse, siis pole hajutamist. Samas kui lased teha nikerdusi (karbon imitatsioon jne), siis vaevalt et hind alla 20000.- j22b. Mul endal l2ks ainuyksi tsikli detailide v2rvimine koos maalingute ja korraliku lakkimisega pea 7000.-. Sellise hinnaga muidugi k2ib kvaliteet k2sik2es. Maitse asi, tahad head asja, pead maksma.
Võimsust pole kunagi piisavalt
Veel on tähtis mille värvi sa valid. Supercar(ide) värv, näiteks Ferrari või Porche või Lotuse oma on väga kallis ma pakkun. Aga just see näeb välja nii nagu peab . Odavam värv näeb ka odavalt välja.
See on minu selline arvamus.
See on minu selline arvamus.
-
- Leidur Leo
Jälle raha teema:bs:
E: Ah krt ma ei saa selline olla, sorry mehed, keevavereline. Aga palun lõpetage raha teema selleks hetkeks, ma poleks teemat üldse teinud kui oma seise ei tea:)
Kvaliteet jääb pealmiseks, mingi pa*a peale ma aega ja *$€£* raiskama ei hakka
Focusel on oranz, Lambol on oranz, järgmine teema oleks juba candy oranz, see pole ka über kallis. Carbon IMITATSIOONIDEGA tegeleb mu sõber, küsige temalt hinnapakkumist mingile asjale, teema on siin foorumis olemas, te ei pettu:thumb:
E: Ah krt ma ei saa selline olla, sorry mehed, keevavereline. Aga palun lõpetage raha teema selleks hetkeks, ma poleks teemat üldse teinud kui oma seise ei tea:)
Kvaliteet jääb pealmiseks, mingi pa*a peale ma aega ja *$€£* raiskama ei hakka
Focusel on oranz, Lambol on oranz, järgmine teema oleks juba candy oranz, see pole ka über kallis. Carbon IMITATSIOONIDEGA tegeleb mu sõber, küsige temalt hinnapakkumist mingile asjale, teema on siin foorumis olemas, te ei pettu:thumb: