Muusikalised eelistused??
Amen.
Iga ratas veab and then some!
-
- Saabiklubi liige
Teema upitus minu poolt.
Maailmamuusika, mida naturaalsem, seda parem. Shamaanitrumm, Tiibeti kõrilauljad, Saami joig, kodumaise regilaulu salvestused nende esituses, kelleni see kunagi ehedalt jõudnud on, Inda keelpillid, indiaanimuusika (mitte kommertslik paanivile) jne jne.
Tänapäevasemaks minnes: Air, Lemon Jelly, Zero 7, Röyksopp.
SAABis muidugi ABBA ja rootsikeelsed naishääled kandle saatel.
Maailmamuusika, mida naturaalsem, seda parem. Shamaanitrumm, Tiibeti kõrilauljad, Saami joig, kodumaise regilaulu salvestused nende esituses, kelleni see kunagi ehedalt jõudnud on, Inda keelpillid, indiaanimuusika (mitte kommertslik paanivile) jne jne.
Tänapäevasemaks minnes: Air, Lemon Jelly, Zero 7, Röyksopp.
SAABis muidugi ABBA ja rootsikeelsed naishääled kandle saatel.
VIIKINGU HÄLLILAUL "KARTERI KITT" SOOME KEELES
Autos enim Vikerraadiot.
Plaadimängijas nt.: Alumiinimum, Jäääär, Ursula, Rinneradio, Mari Boine, Lisa Ekdahl, Leonard Cohen, Lauri Saatpalu, Kriminaalne elevant, 2raumwohnung, ...
Kui käsil pikem sõit ning raadiost midagi ei tule ja tunne, et plaadistatud muusika pähe kulunud, siis olen plaadile pannud Ööülikoole.
Vaikus on ka väga hea.
Plaadimängijas nt.: Alumiinimum, Jäääär, Ursula, Rinneradio, Mari Boine, Lisa Ekdahl, Leonard Cohen, Lauri Saatpalu, Kriminaalne elevant, 2raumwohnung, ...
Kui käsil pikem sõit ning raadiost midagi ei tule ja tunne, et plaadistatud muusika pähe kulunud, siis olen plaadile pannud Ööülikoole.
Vaikus on ka väga hea.
Algselt postitas: valdo
Selline eesti punt, nagu Orelipoiss![]()
Oijah, Orelipoiss on lõbus asi kuulata.

Mingi osa tema loomingust-käsitlusist leidub aadressil http://www.zone.ee/X-prompt/Orelipoiss/. Ei, ma ei propageeri piraatlust - Eesti muusikat tuleb ikka poest osta - kuid esmamulje saab selle artisti tegemistest nii küll.
Endal viimastel päevadel aktiivses kuulamishoos Händeli Messiase esimene plaat:P. Muidu aga nt Sal-Saller ja EDDB, Motion Trio, Kalm, Tormise Sügismaastikud jms seinast seina kraam.
Wow, mingi huvitav vana teema üles kaevatud
Paistab, et Saabisõbrad on ka suured muusikasõbrad ja enamusel ka põnev maitse, erinevad stiilid erinevatest ajastustutest 
Kuigi enamust rahvast kisub vist roki poole, hakkas silma nii mõnigi enda lemmikutest. Endal siis Depeche Mode, Basement Jaxx, Kraftwerk, Underworld, FSOL, mõned techno (Beyer, Picotto, Voorn), hard-house ja d'n'b tegijad (LTJ Bukem näiteks). Isegi acid jazz on viimasel ajal peale läinud. Mõned lemmikplaadid, as follows:
Parimad albumid: The Prodigy "Music For The Jilted Generation" ja Basement Jaxx "Remedy". Mõlemad on igavesed klassikud
Parim live-set plaadil läbi aegade on Mauro Picotto "Live In Ibiza 2002 Essential Collection", aga see on juba liiga karm ja spetsiifiline kraam, seepärast ei julge seepärast kellelegi soovitada 
Cyber'i komm "tänapäeva savi" ja narkarite kohta teeb mind mõnevõrra nõutuks
Olen klubimuusika ja miksimisega kursis, mängin seda ja naudin juba 13 aastat. See on juba kui elustiil. Samas ei ole ma jõmm, bemmi ei peenesta, narkot ei tarbi (pole eales isegi kanepit tarbinud) ja 2 aastat tagasi sain kätte kõrghariduse. Samas on muidugi tõsi, et alternatiivmuusika pidudel kohtab eelnimetatud kontingenti kõige rohkem ja 90 prossa elektroonilisest muusikast on saast. Mis parata. Võin siinkohal kinnitada, et kuulan vaid seda 10 protsenti, mis on tõeliselt hea 
Samal ajal olen kursis ka teistsuguse muusikaga. Madonna, Moby, Peter Gabriel, Bob Dylan on autos väga palju kuulamisaega saanud. Kõigist maailma esinejatest aga ootaks pikisilmi Eestisse U2-e. Minu jaoks maailma suurim bänd
BTW, kas keegi foorumlastest 20ndal oktoobril Saku Suurhalli Underworldi vaatama läheb? Mina kohal

Kuigi enamust rahvast kisub vist roki poole, hakkas silma nii mõnigi enda lemmikutest. Endal siis Depeche Mode, Basement Jaxx, Kraftwerk, Underworld, FSOL, mõned techno (Beyer, Picotto, Voorn), hard-house ja d'n'b tegijad (LTJ Bukem näiteks). Isegi acid jazz on viimasel ajal peale läinud. Mõned lemmikplaadid, as follows:
Parimad albumid: The Prodigy "Music For The Jilted Generation" ja Basement Jaxx "Remedy". Mõlemad on igavesed klassikud

Cyber'i komm "tänapäeva savi" ja narkarite kohta teeb mind mõnevõrra nõutuks

Samal ajal olen kursis ka teistsuguse muusikaga. Madonna, Moby, Peter Gabriel, Bob Dylan on autos väga palju kuulamisaega saanud. Kõigist maailma esinejatest aga ootaks pikisilmi Eestisse U2-e. Minu jaoks maailma suurim bänd

BTW, kas keegi foorumlastest 20ndal oktoobril Saku Suurhalli Underworldi vaatama läheb? Mina kohal

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Oh ära põe, tean ka mina normaalseid inimesi, kes seda "savi" kuulavad. Mis teha, eks need oled samasugused stambid, nagu "karvased on pidevalt õllesed" jms. Noh, paljud ongi. Leiab nii ühelt kui teiselt poolt täiesti normaaseid inimesi, paraku pilt teistele kujuneb sellest, mis välja paistab.Algselt postitas: Skybound
Cyber'i komm "tänapäeva savi" ja narkarite kohta teeb mind mõnevõrra nõutuks![]()
Algselt postitas: LPT
Tegelikult olen minagi Meie Mehe kontserdil käinud. Kus sa ikka pääsed!
Just, kus sa ikka pääsed

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
sparks-i ase-ainena aitab hästi ka Mindless self indulgence, natuke diskom-m ja natuke rokim, soovitan proovida väheke korraga.
Aga ise kah seinast seina, viimati autot koristades : Mussorsky, James Blunt, Static-x, dago/gago - Piimaš
Aga ise kah seinast seina, viimati autot koristades : Mussorsky, James Blunt, Static-x, dago/gago - Piimaš
Nine Inch Nails, Placebo, Sneaker Pimps, Korn, Fear Factory, Metro Luminal, Coldplay - kui on sitt tuju
Ladytron, Royksopp, Goldfrapp, Suede, Koop, Jazzanova, Chalice, Erykah Badu, Cypress Hill - kui on hea tuju
Liquid funk drum ja bass kui on reede õhtu - London Elektricity, Nutone, Logistics, Calibre.
Oma teises autos, milleks on BMW kuulan ma stiilipuhast ja asjaga haakuvat muusikat - esimene eelistus on Der JODEL-PEPPI - vom SCHLISERE (http://www.bizarrerecords.com/galleries ... Peppi.html) või siis eriti kõva GOA trance laks
(ilma naljata muide)
EDIT: mulle meenus et selline asi nagu Last.fm on ju olemas
http://www.last.fm/user/larshion/
Ladytron, Royksopp, Goldfrapp, Suede, Koop, Jazzanova, Chalice, Erykah Badu, Cypress Hill - kui on hea tuju
Liquid funk drum ja bass kui on reede õhtu - London Elektricity, Nutone, Logistics, Calibre.
Oma teises autos, milleks on BMW kuulan ma stiilipuhast ja asjaga haakuvat muusikat - esimene eelistus on Der JODEL-PEPPI - vom SCHLISERE (http://www.bizarrerecords.com/galleries ... Peppi.html) või siis eriti kõva GOA trance laks

EDIT: mulle meenus et selline asi nagu Last.fm on ju olemas

Algselt postitas: qdwinTore lugeda tuttavaid nimesid.Algselt postitas: fofa
Koop, Jazzanova, Erykah Badu,
Koop - Summer Sun on üks neist fantastilistest lugudest, mis iialgi ei aegu

autos sky plus kuna seal liiklusuudised ja cd mängijat pole.
Aga muidu kuulan midgai mida siit enne ei lugenud.
Siuke rahulik scorpions ja def leppard ballaadid.
Aga õlle kõrvale eesti keelsed läbulaulud.
Aga muidu kuulan midgai mida siit enne ei lugenud.
Siuke rahulik scorpions ja def leppard ballaadid.
Aga õlle kõrvale eesti keelsed läbulaulud.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.