Muusikalised eelistused??

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Linkin Park rules :cool::P
andreas

Midagi Nightwishi austajatele :headbang: :D:D:D
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: andreas
Midagi Nightwishi austajatele :headbang: :D:D:D

Amen.
Iga ratas veab and then some!
SeekordJaak
Saabiklubi liige

Teema upitus minu poolt.
Maailmamuusika, mida naturaalsem, seda parem. Shamaanitrumm, Tiibeti kõrilauljad, Saami joig, kodumaise regilaulu salvestused nende esituses, kelleni see kunagi ehedalt jõudnud on, Inda keelpillid, indiaanimuusika (mitte kommertslik paanivile) jne jne.

Tänapäevasemaks minnes: Air, Lemon Jelly, Zero 7, Röyksopp.

SAABis muidugi ABBA ja rootsikeelsed naishääled kandle saatel.
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

Veljo Tormis
Kasutaja avatar
rahe

Autos enim Vikerraadiot.

Plaadimängijas nt.: Alumiinimum, Jäääär, Ursula, Rinneradio, Mari Boine, Lisa Ekdahl, Leonard Cohen, Lauri Saatpalu, Kriminaalne elevant, 2raumwohnung, ...

Kui käsil pikem sõit ning raadiost midagi ei tule ja tunne, et plaadistatud muusika pähe kulunud, siis olen plaadile pannud Ööülikoole.

Vaikus on ka väga hea.
Kasutaja avatar
waldoS

Selline eesti punt, nagu Orelipoiss :thumb:

Aga kui naine on autos, siis kuulan tema loba...
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: valdo
Selline eesti punt, nagu Orelipoiss :thumb:

Oijah, Orelipoiss on lõbus asi kuulata. :)
Mingi osa tema loomingust-käsitlusist leidub aadressil http://www.zone.ee/X-prompt/Orelipoiss/. Ei, ma ei propageeri piraatlust - Eesti muusikat tuleb ikka poest osta - kuid esmamulje saab selle artisti tegemistest nii küll.

Endal viimastel päevadel aktiivses kuulamishoos Händeli Messiase esimene plaat:P. Muidu aga nt Sal-Saller ja EDDB, Motion Trio, Kalm, Tormise Sügismaastikud jms seinast seina kraam.
Kasutaja avatar
Skybound

Wow, mingi huvitav vana teema üles kaevatud :) Paistab, et Saabisõbrad on ka suured muusikasõbrad ja enamusel ka põnev maitse, erinevad stiilid erinevatest ajastustutest :thumb:

Kuigi enamust rahvast kisub vist roki poole, hakkas silma nii mõnigi enda lemmikutest. Endal siis Depeche Mode, Basement Jaxx, Kraftwerk, Underworld, FSOL, mõned techno (Beyer, Picotto, Voorn), hard-house ja d'n'b tegijad (LTJ Bukem näiteks). Isegi acid jazz on viimasel ajal peale läinud. Mõned lemmikplaadid, as follows:

Parimad albumid: The Prodigy "Music For The Jilted Generation" ja Basement Jaxx "Remedy". Mõlemad on igavesed klassikud :love: Parim live-set plaadil läbi aegade on Mauro Picotto "Live In Ibiza 2002 Essential Collection", aga see on juba liiga karm ja spetsiifiline kraam, seepärast ei julge seepärast kellelegi soovitada :cool:

Cyber'i komm "tänapäeva savi" ja narkarite kohta teeb mind mõnevõrra nõutuks :wtf: Olen klubimuusika ja miksimisega kursis, mängin seda ja naudin juba 13 aastat. See on juba kui elustiil. Samas ei ole ma jõmm, bemmi ei peenesta, narkot ei tarbi (pole eales isegi kanepit tarbinud) ja 2 aastat tagasi sain kätte kõrghariduse. Samas on muidugi tõsi, et alternatiivmuusika pidudel kohtab eelnimetatud kontingenti kõige rohkem ja 90 prossa elektroonilisest muusikast on saast. Mis parata. Võin siinkohal kinnitada, et kuulan vaid seda 10 protsenti, mis on tõeliselt hea ;)

Samal ajal olen kursis ka teistsuguse muusikaga. Madonna, Moby, Peter Gabriel, Bob Dylan on autos väga palju kuulamisaega saanud. Kõigist maailma esinejatest aga ootaks pikisilmi Eestisse U2-e. Minu jaoks maailma suurim bänd :love:

BTW, kas keegi foorumlastest 20ndal oktoobril Saku Suurhalli Underworldi vaatama läheb? Mina kohal :head:
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
andreas

Viimasel ajal : Sparks, Ministry, SABOT, Sonic Youth...Pink Floyd on ka meeldima hakanud ...... kuna töötan plaadipoes, avastan iga päev midagi uut ja huvitavat
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Mastodon!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Skybound
Cyber'i komm "tänapäeva savi" ja narkarite kohta teeb mind mõnevõrra nõutuks :wtf:
Oh ära põe, tean ka mina normaalseid inimesi, kes seda "savi" kuulavad. Mis teha, eks need oled samasugused stambid, nagu "karvased on pidevalt õllesed" jms. Noh, paljud ongi. Leiab nii ühelt kui teiselt poolt täiesti normaaseid inimesi, paraku pilt teistele kujuneb sellest, mis välja paistab.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Tegelikult olen minagi Meie Mehe kontserdil käinud. Kus sa ikka pääsed!
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: LPT
Tegelikult olen minagi Meie Mehe kontserdil käinud. Kus sa ikka pääsed!

Just, kus sa ikka pääsed :) Olen minagi, juhtumisi viibisime Sossi klubis ja täis kui kapsad, kui Meie Mees ootamatult lavale tuli ja "Sinise Vilkuri" videot filmima hakkas. Fännasime muidugi täiega eesrindel, nagu videole kohane, ja nüüd oleme meiegi koos nendega filmilindile jäädvustatud, igaveseks :beer:
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
roomlane

Autos Elmar või Entel-Tentel lastelaulude kassett. Üldiselt hindan vaikust.
55581286
Emmerich

Lapsega sõites kah tihti Entel-Tentel, muidu panen PUNK-i :head: ja muud :headbang:
Meie Mees`t nägin ka kogemata kord või paar :red: aga ammu juba!
¿_ __ ' ' )
( . ( . ) /|/|
LC___ @
¿___, ) (
Mart900

sparks-i ase-ainena aitab hästi ka Mindless self indulgence, natuke diskom-m ja natuke rokim, soovitan proovida väheke korraga.
Aga ise kah seinast seina, viimati autot koristades : Mussorsky, James Blunt, Static-x, dago/gago - Piimaš
Kasutaja avatar
djk

Saabis: The Sun, E-Z rollers, Dagö - enivei midagi peab mängima koguaeg - ei kannata sõita nagu matuseautos.

Tööl: Power, R2
fofa

Nine Inch Nails, Placebo, Sneaker Pimps, Korn, Fear Factory, Metro Luminal, Coldplay - kui on sitt tuju

Ladytron, Royksopp, Goldfrapp, Suede, Koop, Jazzanova, Chalice, Erykah Badu, Cypress Hill - kui on hea tuju

Liquid funk drum ja bass kui on reede õhtu - London Elektricity, Nutone, Logistics, Calibre.

Oma teises autos, milleks on BMW kuulan ma stiilipuhast ja asjaga haakuvat muusikat - esimene eelistus on Der JODEL-PEPPI - vom SCHLISERE (http://www.bizarrerecords.com/galleries ... Peppi.html) või siis eriti kõva GOA trance laks :eureka: (ilma naljata muide)

EDIT: mulle meenus et selline asi nagu Last.fm on ju olemas :eureka: http://www.last.fm/user/larshion/
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

goa trääns on päris naljakas muideks, ise vahel harva netiraadiost kuulan
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: fofa
Koop, Jazzanova, Erykah Badu,
Tore lugeda tuttavaid nimesid.
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: qdwin
Algselt postitas: fofa
Koop, Jazzanova, Erykah Badu,
Tore lugeda tuttavaid nimesid.

Koop - Summer Sun on üks neist fantastilistest lugudest, mis iialgi ei aegu :cool:
vanasaab

autos kuulan raadio Mania-t, ansamblitest on lemmik W.A.S.P
Eleri

autos sky plus kuna seal liiklusuudised ja cd mängijat pole.
Aga muidu kuulan midgai mida siit enne ei lugenud.
Siuke rahulik scorpions ja def leppard ballaadid.
Aga õlle kõrvale eesti keelsed läbulaulud.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Vasta