9.30 Laagri Maksis?
ESK TALVEKOKKUTULEK– JÄÄRALLI 2014 15-16.veebruar 2014
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Meil on kaitsealune mets, sinna tuleb oma puud kaasa võtta..
Kohapealt ei ole midagi võtta.
Ja NF, ära virise jah! Aja kohale end, ma premeerin sind siis kahtlase pruuni vedelikuga..
Kas 9:30 start liiga vara ei ole? Kui 11-st alates saab end Promenaadi ära panna ja siis on veel 2 tundi aega end sügada? Sihiks äkki ca 12-ks end sinna ja stardiks 10:30 paiku?
Ja NF, ära virise jah! Aja kohale end, ma premeerin sind siis kahtlase pruuni vedelikuga..
Kas 9:30 start liiga vara ei ole? Kui 11-st alates saab end Promenaadi ära panna ja siis on veel 2 tundi aega end sügada? Sihiks äkki ca 12-ks end sinna ja stardiks 10:30 paiku?
Seal on laupäeval juba üritus peal.
E: Aga kui pühapäeval rada vaba oleks.... ?
Pühapäeval on seal rada vaba.
Kui paljud meist sinna aga pühapäeval sõitma jaksaksid minna on palju parem küsimus.
Kui huvilisi oleks 10+ autot, saaks raja kinni panna ja teemat edasi arutada jne. .....
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Seal on laupäeval juba üritus peal.
E: Aga kui pühapäeval rada vaba oleks.... ?
Pühapäeval on seal rada vaba.
Kui paljud meist sinna aga pühapäeval sõitma jaksaksid minna on palju parem küsimus.
Kui huvilisi oleks 10+ autot, saaks raja kinni panna ja teemat edasi arutada jne. .....
Delfi: Piirivalve tahab keelata Lääne-Eestis mootorsõidukitega merejääl sõitmise
Usun, et seda nalja pärast vist ei teha...
Oli kangesti tore nädalalõpp:) tänud kaaskannatajatele ja orgunnijatele:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Näe elus veel... EIle oli küll vahepeal tunne, et midagi on viltu... aga siis tuli välja, et ma olin omale palaviku ka hankinud. Niiet arusaadav, miks ka peale põhjalikku magamist oli tunne endiselt nagu oleks pohmakas..
Isand Owl lehvitab nüüd kiirelt mõningaid pilte eksole..
Aga väga kõva rada oli. Ma mõtlesin algul, et asi piirdub väikese vigursõiduga, aga näe ei. Sai korralikult torud puhtaks puhuda autol. Pidurid on ka tänaseks taastunud..
Peale esimest ringi neid põhimõtteliselt polnud enam. Teise ringi ajal suutsin vist vähem tallata neid, siis jäid enam-vähem alles. Jäigemat autot oleks vaja sellise asja jaoks, õõtsub nagu mingi aurik..
Kui rehvidest kahju poleks, siis oleks ehk kiiremini sõitnud..
Isand Owl lehvitab nüüd kiirelt mõningaid pilte eksole..
Aga väga kõva rada oli. Ma mõtlesin algul, et asi piirdub väikese vigursõiduga, aga näe ei. Sai korralikult torud puhtaks puhuda autol. Pidurid on ka tänaseks taastunud..
Kui rehvidest kahju poleks, siis oleks ehk kiiremini sõitnud..
just, kui rehvidest kahju poleks ja paremad pidurid saaks ja auto jäigem ja kergem oleks, oleks ka mina kiiremini sõitnud:)
Kihutamine oli tore ja koju jõudes oli keskmine kulu juba kukkunud alla 20ne sajale. ringi läbimisel oli see 62,5l/100km kohta. Paagitäiega oleks lausa 100+ kilometrit saanud sõita
Jaa, neelata su auto oskab. Aga eks ta liigub hoolimata massist ka päris reipalt edasi. Kahe ringi peale, ehk siis 8,4km peale kulus 5,25l kütust.
Heal päeval ja rahuliku kulgemisega saan ma sama kütuse kogusega läbida 100km;)
Minu lennu vahemaandumise tagajärjeks on kaubandusliku välimuse kaotanud(loe kõverdunud)õõtsad. Siinkohal suured tänud diagnoosi eest iisakule. Aga tellimused on sees ja asi saab peagi korda.
Üldiselt oli tore nädalavahetus, nalja sai ja närvikõdi samuti. Tänud korraldajatele!
Herki
Heal päeval ja rahuliku kulgemisega saan ma sama kütuse kogusega läbida 100km;)
Minu lennu vahemaandumise tagajärjeks on kaubandusliku välimuse kaotanud(loe kõverdunud)õõtsad. Siinkohal suured tänud diagnoosi eest iisakule. Aga tellimused on sees ja asi saab peagi korda.
Üldiselt oli tore nädalavahetus, nalja sai ja närvikõdi samuti. Tänud korraldajatele!
Herki