Tere talv!

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

krssi järveralliga sarnane asi toimus jällegi eile tartumail, kui käisime pardiga koos omi Saabe pissitamas. eksisime juhuslikult kuskile Raadi-pärapõrgusse ära ja avastasime end ühel hetkel keset mingit platsi, mille keskelt läks läbi rada, ent ülejäänud plats oli kaetud paksu lumekihiga. plats sai loomulikult täies ulatuses kasutusele võetud ja lund hakkas paksult autode alt tuiskama :P minul lõppes asi üsna kiirelt, kuna kässari kang kiilus miskit pidi kinni (klotsid ise ei jäänd peale) ja ilma selleta pole ju lumisel platsil suurt midagi teha :gun:sai siis kolitud pardi sportsapaka kaardilugeja kohale ja fun võis jälle alata. part sai ühtlasi ka oma nädalase spordikoormuse kätte: ähkis ja puhkis teine seal rooli taga ja pühkis higi laubalt, äge oli :head:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: ivomets
kahju vaid selles, et kulumine kiire! 2 kuuga maha kulunud juba yle 2 mm mustrit. a
Selles võid meie olematu lumekogusega talve süüdistada. Asfaldi freesimisega kukuvad talvekad kindlasti kiiremini kui lume peal, kuhu nad loodud on.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
MadMan

Auto korras lõpuks. Trahv vale sõidukiiruse eest 2900(tagumine õõtshoob)+2500(esimene õõtshoob)+350(plekkvelg)+1650(töö)=7400 krooni.
Nüüd vaja uued rehvid soetada ja sild lõplikult paika ajada.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mina lähen natukese aja pärast ja otsin üles Klooga järve peal oleva jääraja...
EDIT: Väikese järve peal sai täitsa sõita. Selline oakujuline rada oli. Suure peal pidi ka rada olema, kuid sinna ei osand esimese hooga minna, kuna esialgses infoallikas oli mainitud sõna "väike"..:) Eks järgmisel nädalal läheb vaatab suure järve peale ka.
Väikese raja skeem ka (väriseva käega Paint'is tehtud jooneke..:))

Lisatud failid
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ate
Saabiklubi liige

Klooga järvel käib tõsine andmine. Täna (27.02.05) oli jääpeal päris mitu masinat.
andres
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Mina lähen natukese aja pärast ja otsin üles Klooga järve peal oleva jääraja...
EDIT: Väikese järve peal sai täitsa sõita. Selline oakujuline rada oli. Suure peal pidi ka rada olema, kuid sinna ei osand esimese hooga minna, kuna esialgses infoallikas oli mainitud sõna "väike"..:) Eks järgmisel nädalal läheb vaatab suure järve peale ka.
Väikese raja skeem ka (väriseva käega Paint'is tehtud jooneke..:))

Äkki juhatad lähemalt kuidas sinna ligi pääseb.
:drive:
part
Küülikuaretaja

ma kahtlustan, et jäärajatamine kustutas mu 96 "asendusmodral" ära ühe poole kaanetihendi. muidugi see eeldatavasti 1977. a tihend ilmselt oli ka juba enne jäätamist mineku peal, aga eks marutamine kiirendas. nüüd olen sunnitud kuni vahetamiseni tötutama temaga kerge jalaga, tagant sumpsist tuleb hapu pussuhais (tosooli näksab ilmselt vahele - kuigi kogus ei kahane eriti märkimisväärselt, on hapu hais ikka järel).

Hea auto see Saab ikka - annab ohtrasti sõidumõnu ja teisalt toob leiva ka mehaaniku lauale;)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: andres
Äkki juhatad lähemalt kuidas sinna ligi pääseb.

Sinna väikese järve äärde saab nii: sõidad Kloogarannalt edasi Paldiski poole. Kohe peale raudteeülesõitu näitab märk holokausti mälestusmärgi peale, sealt keeradki sisse. Sõidad kuni üle tee läheb suurem kõrgepinge liin, metsasiht on ka üsna lai. Kohe peale seda läheb rada vasakule, miski sadakond meetrit veel ja oledki kohal. Järv paistab ka puude vahelt. Jäärada on miski 500-600 meetrit ehk.

Suure peal pole ma käind (veel)...
Pilt
andres
Saabiklubi liige

Suure peal pole ma käind (veel)... [/quote]

....nuh siis tuleb minna
:drive:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

novot!

talv jälle käes ju, talvekummid alla tagasi ja rajale:P

Viljandis oli küll hommikul maa valge ja teed olid eile õhtul päris libedad!
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Hommikul oli ka Nõmme vahel kerge valge kiht, teed olid sellegipoolest kuivad. Praeguseks pole isegi mälestust lumest enam.
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

peab vist naelad jälle alla panema...:P

Lisatud failid
Vasta