pungist koorilauluni - mis muusikat ja kus esitab foorumlane?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mis arvate uuest Metallica plaadist??
vähemalt minu jaoks yle paljude aasate mistki väga kõva asjaga tegu! sound ja käigud nagu 83 aastal. :headbang:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
aednik

Kuulsin Raadio 2-st, räigelt hea, hullem andmine. Usun, et tasub osta orig. plaat.
Kasutaja avatar
Jürts
Auto: 9-3, 1.9 TTiD Vector

Mul ka see plaat autos CD-boxis keerlemas. Ja pean nõustuma ivometsaga, väga meeldib:headbang:
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

teema juurde tagasi pöördudes: trummi mängin:
http://bussnr5.pri.ee/

Lisaks huvitun pisut folkloorist, sellega seoses mängin džembet, parmupilli, vähesel määral väikest kannelt ja hakkasin huvi pärast ka mandoliini õppima.
Kasutaja avatar
vallikas

Palun kirja panna mõni kena jõuluaja koorilaulu kontsert mõnes Tallinna või Tallinna lähedases väiksemas kirikus, on keegi saabimees laulmas?
flood
Auto:

Algselt postitas: ivomets
mis arvate uuest Metallica plaadist??
vähemalt minu jaoks yle paljude aasate mistki väga kõva asjaga tegu! sound ja käigud nagu 83 aastal. :headbang:

Lisaks Metallicale on ka uus AC/DC plaat üle prahi :headbang:
Kriitikud küll kritiseerinud ja kisanud sellepärast et vanad mehed teevad täpselt sama muusikat mis mitukümmend aastat tagasi, aga minumeelest AC/DC ongi see, et kogu lugu on erinevatel kitarririffidel ja õiges rock'n'rolli vokaalis ;)
Kasutaja avatar
kaarel

Pole just tegu jõulukontserdiga, aga võib-olla isegi muusikalises mõttes maitsvam:
Festivali "Gustav Ernesaks 100" galakontsert.

Oletan, et lisaks minule peaks seal jämmima Kasparius, Jack, Suur, Cyberi proua. Keegi veel foorumlastest?
:headbang:
Algselt postitas: vallikas
Palun kirja panna mõni kena jõuluaja koorilaulu kontsert mõnes Tallinna või Tallinna lähedases väiksemas kirikus, on keegi saabimees laulmas?
suur

Algselt postitas: kaarel
Oletan, et lisaks minule peaks seal jämmima Kasparius, Jack, Suur, Cyberi proua. Keegi veel foorumlastest?
:headbang:
Mina veel ei jämmi. pean enne laulma õppima.

Aga jõulukontserdi annab kindlasti TTÜ Akadeemiline Meeskoor:
Pimedusest Koorub Valgus
Seal ehk kuuleb Jacki laulmas. Mina veel ei laula, kuid ilmselt töllerdan seal kusagil ringi.
Pilt
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: snowguy
saabnetile oma orkester:head:

varsti kõik vajalikud hääled olemas

paar trompetit ja mõni flööt ja asi juba mõeldav

nagu üks kuulus dirikent Harry Illak ütles: ühes häälest ära klarnetist on hullem vaid kaks häälest ära klarnetit või veelhullem kaks viiulit:beer:

Ma käisin Illaku Haapsalu orkestriga kunagi kusagil välismaal, isegi ei mäleta mis riigis, äkki Taanis :red: Olin siis päris enam-vähem klarnetist.

Aga praegu joogisena oma sopronsaksiga ulgudes tahaks mainida, et oleksin käpp saabneti omaloomingupundis osalema, teeks ära mingi bändi-pundi ja mängiks saabneti suvepäevadel 2009, kogu võimu ja värkidega!? :drink:

EDIT: Mul on sahtlitäis noote, nii koorile, niisama kidraga tinistamiseks tuuridega kui mitmehäälselt ansamblile laulmiseks. Ise võin teha vokaali nii solisti, tenori, baritoni kui bassina ning muidugi sooloosi sopronsaksiga.
Kasutaja avatar
MadMan

Minu poolt basskitarr koos pisikese võimuga. 3-duuri lugudega peaks ka hakkama saama.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Oh siit võib tulla kokkuvõttes midagi huvitavat.
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Mina võin trummi mängida
kasparius
Overboost addict

kaarel: jämmisin küll estonias Gustavi peol, aga sind ei trehvanud.

Just sai teine kontsert läbi A. Peebo ja meie (Kammermeeskoor Revalia) tuurist.
Täna oli Pärnus.
3 tk veel minna. Hääl hakkab vaikselt tunda andma. I tenor nimelt.
Homme on Viljandis esinemine.
Kas kellelgi mingit hüva nõu, kuidas säilitada kandva meloodia häält?
Parim soovitus enesedistsipliini koha pealt oleks: "Juua vähem õlut"
Peebo ka muide üsna tõbine, aga kui ta sellest ei räägiks, ei saaks mitte keegi aru :)

21.12 lisakontsert, kuna kõik kontserdid müüdi välja ja paistab, et rahvas panustab kultuuri raskel ajal nii, et vähe ei ole.
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: kasparius

3 tk veel minna. Hääl hakkab vaikselt tunda andma. I tenor nimelt.
Homme on Viljandis esinemine.

I tenori jook ei ole mitte õlu :nono:

Mul oli kunagi vaja kirikus laulda bassi pühapäeva hilishommikul, eelmisel õhtul oli muidugi õlli valatud, hommikul jäme bass olemas :) Aga samal päeval tuli lõunaosariikidest Tallinnasse sõites transformeeruda küllalt kõrgeks tenoriks ja peahäälel mulle laulda ei meeldi/ei oska. Seega enne kella kuut valasin endale konni sisse ja kõrgemate nootidega polnud probleemi :facts:

Niiet, tenoritele enne esinemist pits või kaks konjakit!
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Torres 10 brändi... pidi väga hästi hääle säilimisele mõjuma...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
jack

Algselt postitas: suur
Mina veel ei jämmi. pean enne laulma õppima.

Võin uhkusega teatada, et kaasfoorumlasest SUUR on eilse seisuga saanud Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori täisõiguslik "noor"liige! :wise:

Palju õnne talle! :beer: :drink: :beer: :drink: :beer: :drink:
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Kasutaja avatar
kaarel

Vastab kahjuks tõele - väike tati- ja rögatõbi ei luband Estoniasse tulla. Küll aga sai sarnast asja tehtud eelmisel õhtul Tartus - tõestuseks kohati väga suures plaanis tehtud ETV salvestus.

Mis puutub enne lavale minekut väikese napsu manustamisse, siis minu kooris seda ei praktiseerita ja teiste puhul tundub see samuti imelik. Proovi tehakse ju kaine peaga - miks ei peaks asjad laval õnnestuma samamoodi? Umbes nagu ilma pitsi viinata ei juleta seksi kallale asuda või daamedega juttu teha. ;)
kaarel: jämmisin küll estonias Gustavi peol, aga sind ei trehvanud.

to Suur: nüüd siis jälle üks lisapõhjus TTÜ meeskoori tegemistel silma peal hoida :thumb:
Kasutaja avatar
cilpkonn

OT: Olles ühe hooaja Vanemuise lavalaudu kulutanud, enamasti muusikaetendustes, siis tuli seal kerget konjakit nii kooris kui solistide poolt küllalt ette :) Aga noh, eks teater olegi selline koht, kus aeg-ajalt enne etendust peenemate tegijate poolt rekvisiidiruumis kraanivesi, mis peaks pudeldatud viina mängima, 40-kraadisega asendatakse või jahutatud pakitee, mis ilusa sildiga pudelis peaks mängima kandvat rolli viski osas, asendatakse originaaliga :P
Siia juurde üks anekdoot, osades vana näitleja (VN) ja noor, algaja (NN):

NN: "Ole hea, anna nõu... ma pean esimeses vaatuses joobes olema.. mis teha?"
VN: "Noh, mis seal ikka.. tuleb võtta.."
NN: "Aga ma pean teises vaatuses olema kohe ikka täitsa purjus..."
VN: "Ega midagi pole teha, tuleb ikka võtta ja võtta.."
NN: "No.. aga.. kolmandas vaatuses pean olema jummalasti purukaine... mida siis teha?"
VN: "Vot siis.. siis tuleb MÄNGIDA! "

;)
suur

TTÜ Akadeemilise Meeskoori kevadkontsert 2009: "Tähtis on olla tõsine"

Lähenev Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori kevadine kontsertetendus "Tähtis on olla tõsine" toob esmakordselt lavale täiskoosseisulise meeskoori orkestri ning lisaks sellele Eesti parimatest löökpillimängijatest koosneva ansambli PaukenfEst.

Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori iga-aastastel kevadkontsertidel on saanud tavaks pakkuda täiendusena tavalistele koorikontsertidele humoorikat ja lavastuslikult põnevamat lähenemist. Kes varem nendele kontsertidele sattunud ei ole, avastab oma üllatuseks, et meeskoorilaul ei olegi klassikaline "alleaa", sest meeskoor nii laulab, tantsib kui sõna otseses mõttes lööb trummi! Nagu varasematelgi aastatel, tuleb ka sel korral muuhulgas esitamisele verivärske versioon ühest teada-tuntud hittloost, kuid ei unustata ka maailma ja eesti koorimuusika klassikalisi palasid.

Lisaks meeskoorile kruvib tänavustel kontsertidel tempot Eesti parimatest löökpillimängijatest koosnev ansambel PaukenfEst.

Koori juhatavad Peeter Perens ja Siim Selis.

Tänavused kontsertetendused toimuvad Tallinna Tehnikaülikooli aulas (Ehitajate tee 5) reedel, 15. mail ja laupäeval, 16. mail kell 19.

Kontserdi reklaamklippi saab vaadata aadressil http://www.youtube.com/watch?v=E3Gw8Q3cMR4

Kohtumiseni kontserdil!

[size=-2]Tõsised huvilised võivad minu käest u2u teel piletit ka küsida.[/size]

Lisatud failid
kasparius
Overboost addict

Kuidas kokkutuleku lauluga lood on?
suur

Ivomets on pea igal kokkutulekul laulu kirjutand :)
kasparius
Overboost addict

Oli jutt mitmetelt, et paneks bändi kokku. Pillimängijaid kamaluga siin. Laulumehi ka peaks olema.
Eks siis järgmine kord.
suur

Mina allikale ei tule:(. Ma pole küll pilli- ega laulumees, aga pändi tahaks näha :)
suur

Kui jõuluplaanidesse mahub, siis tulge kontserdile:

Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori tänavused jõulukontserdid kannavad nime "Valged linnad" ning need toimuvad traditsiooniliselt Tallinnas Kaarli kirikus - reedel, 18. ja laupäeval, 19. detsembril kell 18:00.

Lisaks meeskoorile aitab jõuluhõngulisi linnalegende kummutada džässtrio "Pikad noodid" koosseisus Siim Selis (klaver), Mingo Rajandi (kontrabass), Eno Kollom (trummid) ning solist Kristina Vähi-Matesen. Koori juhatavad Peeter Perens ja Siim Selis.

Jõulukontsert on Tallinna Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori pikima traditsiooniga pidulik kontsert, kus meeskoori esituses kõlavad traditsioonilised ja kaasaegsed jõululaulud. Nende kontsertidega tähistab koor ka oma 64. aastapäeva - 15. detsembril 1945. aastal toimus koori esimene avalik esinemine tolleaegse Tallinna Polütehnilise Instituudi peahoones Koplis.

Tule ja saa osa selle talve parimast kontserdist! Pileteid saab Piletilevist normaalhinnaga 120 krooni, sooduspilet hinnaga 90 krooni kehtib lapsele alates 7 a., õpilasele, üliõpilasele, pensionärile, invaliidile ja invaliidi saatjale koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). Kuni 6aastased pääsevad kontserdile tasuta - kui laps istub piletiga saatja süles. Tund enne kontserti müüakse pileteid ka kohapeal, kuid siis juba hinnaga 125 ja 100 krooni.

http://www.tam.ee/uudised.php?uid=189
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/jo ... show=14786

Pilt
kasparius
Overboost addict

SPÄMM 2, konkurendid :)

Hea muusika- ja saabisõber,

Sellel aastal saabuvad jõulud teistmoodi!

Detsembrikuu jooksul toob hingerahu inimeste südamesse Anne Veski oma jõulutuuriga "HELISEV VAIKUS", esinedes ESMAKORDSELT AKUSTILISE kavaga koos Revalia Kammermeeskooriga, dirigent Hirvo Surva juhatamisel.

Kontsertkava sisaldab nii hästituntud talve-, armastus- ja jõululaule kui ka valikut Anne Veski varasemast repertuaarist. Lauluhääli saadab selle tuuri jaoks spetsiaalselt valminud seadetega eesti parim tšellokvartett C-Jam. Lisaks astuvad üles Estonia poistekoori solist Heldur-Harry Põlda ja saksofonist Lembit Saarsalu.

Kontserdid toimuvad:
13. dets kell 19.00 Rapla kirik

17. dets kell 19.00 Tallinna Jaani kirik

19. dets kell 13.00 Tartu Peetri kirik

19. dets kell 19.00 Viljandi Pauluse kirik

20. dets kell 13.00 Jõhvi kontserdimaja
20. dets kell 19.00 Rakvere spordihall

21. dets kell 19.00 Pärnu kontserdimaja
23. dets kell 19.00 Tallinna Nokia kontserdimaja.

Piletid saadaval Piletilevis, Piletimaailmas, TicketPros ja minu kaudu U2U.
Vasta