Kohe peab ära ütlema, et ega me midagi hirmus põhjapanevat välja ei mõelnud. Video pealt sai üle vaadatud tulevane kokkutulekukoht. Ruumi saab meil palju olema, seda just värskes õhus viibimise koha pealt. Koht ise on üsnagi eraldatud, nii et käratsemisest ei saa ilmselt tüli tõusma. Umbkaudne asukoht siin Lähedal on pisike jõgi, nii umbes põlvini

Üsna palju on ilmselt inimesi, kes kavatsevad minna ka samal nädalavahetusel Rockrace'le. Ma soovitan tõsiselt kõigil varakult omale koht praamil broneerida. Vaatamata sellele, et samal nädalavahetusel toimuv Õlletoober on päevajagu nihkes (reede-laupäev), on ilmselt loota ka laupäeval üsna suurt tungi saarele. Tegelikult soovitan seda teha ka neil, kes tulevad otse ükskõik millisest Eestimaa otsast. Kohale võib hakata laekuma ka reede õhtul.
Ööbimine saab toimuma telkides. Ruumi nende paigutamiseks on küllalt. Mida meil pole, on üks suur telk (ja ma mõtlen SUUR), mida võiks kasutada juhul kui meil ilmataadiga diili teha ei õnnestu. Selle koha peal on avatud ettepanekute raamat.

Nüüd tegevustest: Kuna üsna palju inimesi kavatseb laekuda siiski alles laupäeva õhtuks, ei ole mõtet planeerida laupäevaks üritusi, mis eeldavad kuhugi minekut, näiteks Saaremaa ilusate kohtade ülevaatamist vms. Küll võib pühapäeva hommikul-lõunal-ürituse lõppedes teha tiiru kogu kambaga Kuressaares. Natuke me ju peame eputama ka..

Aga tagasi laupäeva peale. Ma arvan, et saab toimuma mitmeid võistlusmänge, (traditsiooniline) kettaheide, petank jms. Soovitused on teretulnud. Kah traditsiooniline viktoriin (hakake parem heaga küsimusi mõtlema, eelmise aasta omad on kusagil väljas), teema nagu tavaliselt - SAAB.
Kuna seekord on osalejaid juba üsna palju ja ka järeltulevat põlve on üsna palju, peaks ka neile midagi korraldama.
Toitlustamise koha pealt mõtlesime minna sama rada nagu eelmistel üritustel. Igaüks võtab kaasa natuke sellist kraami, mida võib ühisele lauale panna. Joodava võtab igaüks oma maitse järgi. Nagu tavaliselt korjame ehk mingi papi selleks, et muretseda vajalik platsi puhtana hoidmiseks, söömiseks ja muu taolise soetamiseks.
Nagu näha pole me ühtegi asja päris korralikult paika pannud. Oma ideedest andke julgelt foorumis teada. Kogu organiseerimisega seotud juttu ei hakka ilmselt käbi foorumi välja pasundama. Kes tunneb, et ta tahab kohe oma abistavat kätt pakkuda, tõuske püsti ja öelge selgesti JAH! Me ajame käima meililisti, kus kogu asja arutatakse organisaatorite poolt ja anname aeg-ajalt aru sellest, mis toimumas.
Ma nüüd võtan üks õlu 1000 -nda postituse puhul..