2008- paljuga toetasid Eesti riiki? ( maksid liiklustrahve)
Niih, sai täna ka esimest korda elus tagaistmel istutud, tartu maanteel möödasõitu lõpetades sattusin radarisse 70 alas 104'ga
...Paari minuti pärast olid vilkurid peeglis ja kutsuti viisakalt enda autosse. Kuna siiani ühtegi rikkumist all polnud siis manitseti, et tuleks edaspidi paremini möödasõiduks kohti valida ning sooviti head teed:headbang: Politsei ees vähemalt respekt tõusis mühinal ning jälgin edaspidi eeskirju tähelepanelikumalt samuti:)
Ma nägin ka täna tahavaatepeeglist vilkureid 
Sõitsin Pärnust maale, Häädemeeste poole...ja siis Rannametsa kandis teadsin, et kohalik patrull tavaliselt ikka väljas. Muusika mängis ja sõitsin rahulikus tempos, 97-98ga...jälgisin kõiki teeotsi ka, et igaks juhuks kiirust veits alla võtta...kõik oli mõnus. Järsku aga nägin peeglist vilkuritega masinat lähenemas. Esimene mõte oli
:wall:...et krt kus need veel passisid...ja kas nüüd hakkavad selle pisiületamise pärast nöökima...trahviraha jooksis juba silme eest läbi...siis heitsin uue pilgu tahavaatepeeglisse ja märkasin, et ainult sinised vilkurid põlevad....suur oli üllatus, kui punaseid sisse ei lükatudki ja auto minust hea lauluga mööda pani:head:
Oli see vast kergendus
drive:
Nii et...ikka veel ei saanud riiki toetada;)

Sõitsin Pärnust maale, Häädemeeste poole...ja siis Rannametsa kandis teadsin, et kohalik patrull tavaliselt ikka väljas. Muusika mängis ja sõitsin rahulikus tempos, 97-98ga...jälgisin kõiki teeotsi ka, et igaks juhuks kiirust veits alla võtta...kõik oli mõnus. Järsku aga nägin peeglist vilkuritega masinat lähenemas. Esimene mõte oli
Oli see vast kergendus
Nii et...ikka veel ei saanud riiki toetada;)
0.-
Üks parkimistrahv tuli ära 480, vaatasin, et 2 tundi võib parkida kellaga, aga auto jätsin millegipärast ikka märgi ette, mitte märgi taha ja nii see tuli
Üks parkimistrahv tuli ära 480, vaatasin, et 2 tundi võib parkida kellaga, aga auto jätsin millegipärast ikka märgi ette, mitte märgi taha ja nii see tuli

-
Tere
Ma ei ole trahvi saamises eriti kogenud, seega teadjamatele küsimus: Kas graafikusse tellitud trahvi saab korraga ka ära maksta?
Asi selles, et on ühe trahvi(mitte liiklustrahv, küll aga väärtegu) viimased maksed maksmata, kas need võib korraga ära maksta?
Ma ei ole trahvi saamises eriti kogenud, seega teadjamatele küsimus: Kas graafikusse tellitud trahvi saab korraga ka ära maksta?
Asi selles, et on ühe trahvi(mitte liiklustrahv, küll aga väärtegu) viimased maksed maksmata, kas need võib korraga ära maksta?
Loomulikult võib need korraga ära maksta. Need on võlgu olevad maksed ja mida kiiremini võlast lahti saab, seda parem.
Algselt postitas: pedaalinahhaal
Tere