ei puhu õhku ette
Seda sa ju kuuled-tunned,kas vent töötab.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
käisin just ringil... Sõitsin 4 km jutti ja siis hakkas igalepoole puhuma kuni lõpuni aga alguses on natsa nutune 2 km peab sõitma nii et ültse ei tule...aga konsoolis näitab et puhub täis võimsusel... kas äkki kuskil ühenduses on viga..vendikas nagu teeks häält...
- Tartz87
- Auto: Sportage, Peugeot 4007, Kawasaki
- Kontakt:
Mul on olnud ka paar korda selline probleem aga olen saanud sellest lahti kliima kalibreerimisega. Mingi kriva küljes on aga praegu pole isu sellega tegeleda. Ilmad soojaks lähevad eks siis vaatab. Mul ka üks hoobadest kutu millest siin juttu on. http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=2649
minu autol ei olnud näiteks vendika viga, see oli korras ja sai niisama palju tööd tehtud teise ventika panemisega ja veel esiaken ära lõhutud, viga oli hoopis juhi jalgade juures olevas transis, millel oli küljes suur jahutus ribi, selle vahetus ajas asja korrda.Muide sümptomid olid samad et mingiaeg hakkas tööle, aga siis jälle suvalisel hetkel jäi täitsa vait
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja