Küsimus seoses Saab 96 käigukastiga

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
nymmik

Nimelt küsmus teadjatele kes on seda kasti lahti võtnud. Kas antud kastil annab difri teistpidi sisse panna, et liikumis suunda muuta? (sapika kastil võimalik kuna differ täpselt keskel) Ja kui seda annab teha siis oleks jubedalt sellisest kastist huvitatud.
part
Küülikuaretaja

vaevalt küll , tal on diffri laagridki täiesti erinevad
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Eeee.. ma ei saand nüüd küsimusest aru (võibolla seoses esmaspäevaga) aga... mismõttes teistpidi sisse panna? Differ käib ju mõlemat pidi ringi. Liikumissuuna määrab ikka vist see mis käimaris sees on, see mispidi see viimane võll käib. Tagurpidi käigu jaoks ju miski vahevõll, et saaks teistpidi ringi käima selle viimase.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
nymmik

Algselt postitas: Cyber
Eeee.. ma ei saand nüüd küsimusest aru (võibolla seoses esmaspäevaga) aga... mismõttes teistpidi sisse panna? Differ käib ju mõlemat pidi ringi. Liikumissuuna määrab ikka vist see mis käimaris sees on, see mispidi see viimane võll käib. Tagurpidi käigu jaoks ju miski vahevõll, et saaks teistpidi ringi käima selle viimase.
Selles mõttes et kui difri taldrik teistpidi tõsta muutub sõidu suund. See oli põhjus miks kasutati sapika kaste formetlitel.
Sapikal <- [kast]-[mootor]
pööratud difriga estonia formel <- [mootor]-[kast]
<- tähistab siis edaspidi liikumis suunda.
Mul oleks plaan Saabi V4 panna Muhule peale ja kuna kast paikneb eespool mootorit siis sellisel juhul oleks vaja liikumist muuta.
Aga part'i vastus ammendav, kui juba laagrid erinevad siis ei ole see võimalik :(
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ok, oligi esmaspäeva hommik..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta