Saab 9-5 käivitus probleem.

Vasta
Rynno8686

Tervist. Lugu järgmine. Auto koguaeg käima läinud kas soe või külm koguaeg ilusti käima läinud. Nüüd eile ei l2inud enam käima. Bensiini oli vähe käisin tanklas ostsin bensiini ja valasin juurde aga ikka käima ei l2inud. Siis kahtlustasin,et pensupump . Kuna süüte sisse panemisel käib see teatud hääl sealt pumbast tagant siis omaarust nagu seda ei kuulnud enam ja olin kindel,et pump. Sebisin kiiresti uue pumba ja õhtuks oli uus pensupump käes. Käisin veel autos õhtul süüdet panemas ja siis kuulsin konkreetselt mu pump tegi häält . Aga auto ikka tööle ei l2inud aku nõrgaks jäänud juba ketramisest. Hommikul võtsin tagaistme välja panin paar laksu rusikaga vastu seda ümmargust metall kaant kus pump all on ( Lugesin kuskilt foorumist,et vahel aitab) ja sõber oli korokodillidega voolu andmas ja pika käiamise peale sain auto käima. Sõitsin natukene ja nüüd välja suretan läheb ilusti käima . Arvatavasti pump mis ei saa vahepeal ühendust vms? Et peaksin siiski selle pumba ära vahetama mitte tagasi andma kuna hetkel mul pump töötaks? Ei tahaks iga kord käega pumpa peksma hakata kui sõitma hakkan . Või mis võib veel viga olla oskab keegi soovitada? Di kasett ei usu vist või mis ta nimi oligi ja mingi crankshaft shift ??? Kuna auto läks külmaga nüüd ilusti tööle ja käima -12 oli . Auto ise 1999a Saab 9-5 2.0 Turbo 141kw manual universaal . Igasugused ettepanekud teretulnud.
Autokere mõlkide eemaldamine värvimata.
www.molgiexpert.ee Kvaliteet mõistliku hinnaga . 55 684 225
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Crankshaft shift ... ilmselt mõtled cps'i ehk crankshaft position sensorit... Aga viga Sul võib ju ikka olla bensupumbas siiski... vaheta välja...
Rynno8686

viga arvatavasti ja pensu pumbas praegu ei ole ära vahetanud veel kuna enda oma tundub ilusti töötavat...
kas selles ei või mingi süü mul olla,et paak oli suht tühi ja tavaliselt sõidangi nii tühjaks kui saab ja siis panen peale alles ?? et no bensu sees küll aga vb paar liitrit lõpus,et see pump kuival vms??
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

pumbal annavad harjad saba ehk kuluvad lihtsalt ära. ja kui koputad, siis saavad taas mingiks ajaks kontakti, kuni taas enam ei tööta
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Rynno8686

Ühesõnaga panen selle pumba peale mis ostsin kuigi hetkel mul oma pump näib korralikult töötavat aga ei tea võibolla homme jälle teeb nii . Pean vaatama kas saan ise vahetamisega hakkama kuna kardan midagi katki teha seal võib midagi rabe ja kinni kiilunud olla jne kuna kindlasti ei ole keegi seda kunagi vahetand. See kes tegelenud ja teinud seda vahetab kindlasti 10-20 minutiga ära kui õiged tööriistad
Vasta