minu kohutav unenägu

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
cliven

Ma nägin eile öösel kohutavat und, nimelt sellist et väiksed lapsed nii umbes viie aastased olid mu punase klassiku kapotialuse pilgeni liiva täis kühveldanud, liiva oli valatud isegi sinna kuhu valatakse mootoriõli. Olles oma auto sellises olukorras avastanud pidin ma shoki saama samas need paar pisikest jõnglast vaatasid mulle süütute nägudega vastu saamata aru et nad midagi valesti on teinud. Hakkasin uurima kelle lapsed nad on ja varsti ilmusidki vanemad ning näitasin neile nende lapsukeste kätetööd...vanemad tundsid mulle kaasa. Ärkasin selle õuduka peale üles ja olin õnnelik et se oli vaid üks uni.
que

Hea teema :D
Ma nägin just ükspäev, et korralik pahmakas tossu ja turbo läks :mad: :)
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
Pootsman

hehe, väga detailselt on meeles aastate eest nähtud uni ennem miilisõitu. Nimelt olin stardis tonnisega (sedaan, punane, 2.0, automaat, jube suure turbo lagiga) ja üritus toimus tuumarelvade katsetus alal. (lennukite vrakid, cccpi sõjaväe masinad jms, kogu rahvas gaasimasikdes) Ainus mõte oli, et veaks need 1.6 km nii läbi, et õue ei peaks minema.

Hommikul kohvitassi taga tükk aega mõtlesin, et mis see nüüd oli siis.
richard

Hahaa, hea teema.

Hiljuti sai nähtud kuidas saabiga läbi sõjatandri sõitsin. Eestis. Aru ei saanud kes sõdisid aga jube kiire oli aga auto ei tahtnud liikuda :wall:
Vasta