9-5 2,2diisel

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Algaja

tere saabirahvas! tekkis kange tahtmine oma vana auto väljvahetada-saabi vastu. silma jäi siis selline isend. mida peaks eelkõige silmas pidama taolise auto ostul.tänud ette.:notworthy: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
waldoS

See auto ei liigu ka siis edasi, kui jalaga hoogu juurde anda. 88 kw´i on sellise massi juurres lihtsalt liiga vähe. Järele proovitud, ei soovita.
milo

Aero tagant otse ei soovita jah selle taha istuda. Aga olnud au proovida ja ei nurisemiseks põhjust ei olnud. Jalgu kellelegi ei jää. Maanteel ntx Tallinnast Tartusse saab möödasõitudega hakkama. Kuigi kütusekulu paneb kukalt kratsima. Õel on S60 2.5 diisel ilma ja tema kütusekulu on väiksem kui sellel isendil. Nii linnas kui maanteel. Tõenäoliselt võtab keremass oma osa. Igaljuhul sõidurõõm oli roolis olles minu jaoks olemas. Võite nüüd mind muidugi ka imelikult vaadata
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

__In Boost We Trust__
napoleon
Auto:

Eks suurema võimusega ole samuti nagu paljude muude asjadega siin elus.... kui kunagi olnud pole, ei oska sellest ka puudust tunda aga kui maitse juba suus, siis on raske vähemaga leppida;)
Kasutaja avatar
Pajuvillem

Mine proovi sõita ja siis otsusta, mina näiteks olen oma autoga küll rahul. Pole veel kellelegi jalgu jäänud ja möödasõitmisega saab see SAAB(universaal+autommat) kah hakkama. Kütuse kulu üle ei nurise, kui paak tühi siis tangin. See mingi litraasi taga ajamine on ju pentsik. Täna sõidad nii ja homme naa, kindlasti on 3,0 parema minekuga, kuid siin Eesti teedel SAAB selle autoga sõita küll ja ust pole ma pidanud kordagi avama, et jalaga hoogu juurde lükata. :cool:
Algaja

eks ta ole jah,vaatasin ka 3,0 mootoriga isendeid aga see hülsiprobleem hirmutas ära natsa.sõita ka proovisin täitsa bro minumeelest,tühikäigul oli natuke suur vibra minumeelest. ega ma suur paarutaja polegi,autuga vaja hommikul tööle sõita(50km)ja õhtal tagasi.kuna töötan veoki peal ja tiirutan päev läbi mööda tallinna,tahaks õhtul kuhugi mõnusasse istuda ja:drive:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

waldoS-i kolmene oli siin ka vahepeal müügis. Vahetatud mootoriga ja puha, ei pea kartma..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Algaja

tjah,kuna osaliselt on sponsoriks teinepool,olid tema soovid-hõbehall ja sedaan.vot nii on meie vahmiilias asjad. valik päris ahtake.
raull

Liigub see isend küll täitsa piisavalt Eesti teede jaoks. Saksa kiirteel jääb arvatavasti tõesti veidi hätta aga meil siin pole sellist jõudu vaja.

Mul endal sarnane isend, kuid parema varustusega ning pean ütlema, et sõidumõnu jätkub küll.
Vasta