vaatan siis foorumis päris mitu saabisõpra ka Tartust.
Kas keegi hea saabimees/naine Tartust, ei tahaks mingi õhtu kokku saada, platsi peal tiiru teha(minu saabiga), ja öelda mis ma peaksin autol ära vahetama.
mul nüüd juba vähe kogemusi oma 900 ng-ga kuid jah pakun et osavamad oskavad rohkem pajatada
binleo on ka asjaga suht sinapeal ja võimalik et lihtsamate asjade vahetamiseks ehk isegi soovitab kedagi kui tallinnasse väga aega või viitsimist hooldusesse minna pole
Niimoodi sõites ei saa mitte keegi sulle ütelda, mida sul on tarvis kohe vahetada ja mida mitte.
Kui tahad põhjalikku ja pädevat hinnangut, siis Jakobson näppu ja vuttvuttvutt kas Troosti või Vikingusse, kus sul kõik vead üles loetakse. Kui tallinna minna ei taha, siis võid kusagil ülevaatuspunktis lasta tehnokontrolli teha, ka nemad loevad sulle üles asjad mis võiks - peaks vahetama või vähemasti annavad suuna kätte.
Niipalju kui ma ise su autot tean, siis on seal ju nii palju juppe vahetatud, et põhimõtteliselt kui sa veel miskit vahetada tahad, pead teist ringi peale tegema hakkama.
PS. Kui ma õigesti mäletan, siis võid minna kusagile (ntx karla diislisse ) ja paluda silindrites rõhud ja turborõhu ära mõõta.
PPS. Sõita võin ka tiiru, kui tartu kanti satun.
jah, autosse olen ma juba päris palju investeerinud. Hakkab vaikselt juba ilmet võtma.
Tallinna minekuga.. ma nüüd ei tea, kas see troost ja viiking on laupäeviti lahti. tööpäevadel ei vea mitte kuidagi välja.
ülevaatusel on auto käinud. ainuke asi mis leiti oli minu arust läbi põlenud pirn... vaevalt et see turbot ja juhitavust mõjutab
no mis ülevaatusesse puutub siis see on kah erinevates kohtades seinast seina mina tulin ülevaatusest ühegi nurinata läbi nii et polnud tagumist ja viiendat käiku ning auto ei sõitnud kiiremini kui 60 kilomeetrit tunnis ning pidurid olid olematud
vastus ülevaatusest ainult et kui raha on siis vahetage suppordid ära ning numbrimärgi tuli on läbi ja esimene udukas
PS. Kui mineku ja ebaühtlase mootori käimise kahtlused, siis soovitan soojalt õhu- ja kütusefiltri ära vahetada. Ma ei usu, et Lenar seda tegi ja ei usu ka et vahepealsed hooldemehed selle vahetuseni jõudsid.
nädalavahetusel oligi filtrivahetus plaanis. pean homme hindu uurima ja ära vahetama. õhufilter võib muidugi vahetatud olla, kütusefilter ei ole kindlasti vahetatud.
Algselt postitas: oicu
jah, autosse olen ma juba päris palju investeerinud. Hakkab vaikselt juba ilmet võtma.
Tallinna minekuga.. ma nüüd ei tea, kas see troost ja viiking on laupäeviti lahti. tööpäevadel ei vea mitte kuidagi välja.
ülevaatusel on auto käinud. ainuke asi mis leiti oli minu arust läbi põlenud pirn... vaevalt et see turbot ja juhitavust mõjutab
Ma ei mäletagi enam,millal meid Trionicuga viimati nädalavahetusel garaažis polnud.Mul tahtis naine juba madratsi sinna vedada..
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...