Troll

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
sipelgaz

Ahhoika,

Selline küsimus siis nn "Jumalatele", et kas kellegil on konkreetset kokkupuudet olnud Troll'ides kasutusel olnud Nappa / Nubuk sportistmetega.

Siin üks jäi silma, (minust natuke kaugel, et minna lissalt "prooviistumist" tegema) mis vägagi huvi pakub, aga just see istmeteema häirib natuke, et kas ikka 1000 kilomeetrit kannatab istuda ilma, et perse peale punnid tulema hakkax ?

Tänud abi eest ette :drive:

:drink:sipelgaz:mad:

Lisatud failid
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Jumalatel on ilmselt oma arvamus, minu mõtted on sellised:
Ma võin kihla vedada, et sellised istmed on väga palju mugavamad ja toekamad kui tavalised saabi istmed. Ka tavalistele pole midagi ette heita aga näiteks aero omad on pikaks sõiduks märgatavalt paremad. Ma ei usu, et Hirschi tüübid hakkasid spetsiaalset Troll R istet välja mõtlema, pigem võeti Aero iste ja tõmmati efektsema nahaga üle. Fotode järgi on müügis olevate autode pööratud nahk olnud tihti üsna räpane ja hooldamata.
Minul kulus oma nässus selja tõttu aero istmetega harjumiseks 2 nädalat. Samas kõik "normaalsed" inimesed on senini aero istmeid pidanud väga mugavaks.

Kas tegemist on Troll R-iga? Kui on, siis ruttu ruttu autole järgi! Ja hea kui pirtsakas saabi mootor on korralik ja hästi hooldatud...

EDIT: Ilmselt siiski hirschi vennad midagi tegid nende istmetega. Istmepadjal on mingi kõrgendus, mis jääb reite alla. Kõrgendus on hästi näha ka antud fotol. Aga see ei muuda mu positiivset arvamust.

Lisatud failid
sipelgaz

Ei no ... jah ..

Kui see auto ei oleks 600km kaugusel oleks ma juba prooviistumas ja ära-ostmas käinud. Aga eks peab endale ühel järgnevatest nädalavahetustest aega võtma & vaatamas käima. Tegu ise on 2002 detsembri autoga, niiet igast saabi lapsepõlvehädad peaks ka olema küljest lännud. Hirschi enda juures hooldatud ja 280 hobust universaalkeres paneb ikka natuke suu nurgast vett tilkuma.

Samas sinnakanti jäigi pilt peale seda, kui ma siin arvutama hakkasin, mis mul enda 2.3t ehitamine maksma läheks. Ja siis ikkagi Troll on "odavam" ja ka vast kindlam lahendus.

Tegu ikka on vast mingite vahetatut istmetega, mitte lihtsalt moditud aero-istmega. Aga no ... eks paistab ... kui olen istund ja koju sõidutand, siis kommenteerin ;)

:bs:Sipelgaz:headbang:
iisak

Et siis meie Troll ei sobinud...:red::(:?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
sipelgaz

tol hetkel, kui ma eestis olin ja helistasin, et oleks proovida / näppida tahtnud, ta kahjuks ju ei olnud eriti sõidu- / näidukõlblik ... :red:

Ja eestisse nüüd tulla trolli vaatama on 1800km kaugemal veel ...

:(sipelgaz:notworthy:
Vasta