Nagu enamus siin juba aru saanud siis tahan ka vist Saabi osta.Eile töölt koju kimades oli keegi mölakas ühele
Saabile Annelinna ringteel sisse sõitnud,pildistada ei jõudnud kuid tundus, et naine roolis, üritas Annelinna sisse sõita teises reas kuid ringilt maha võib tulla ühes...minuteada, ju siis läkski kitsaks.Ise juba mõtsin et, kammoon,saabukestega ikka nii halvasti.
Egas midagi ,rallisin edasi jõudsin Viljandi mnt ringteele ja mis ma näen kari inimesi ja 1 Saab õnnetult teeääres, kapott üles tõstetud,ju siis miski läx kärssama.Ja täna hommikul tööle minnes oli se auto ikka veel seal.
mõtlesin kas se on äkki saatuse tahe et ma omale Saabi ei ostaks......ahh ei usu:thumb:
Saatus
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Pisike jutt sellest Anne ringist juba käis läbi.
mis puutub saatuse tahtesse... ei tea, vaevalt, kuigi omal oli sarnane situatsioon. Käisin vaatamas ja auto tõrkus. Järgmine mees ostis ära, sest mingit muret polnud... Noh, tegelikult sain pärast parema eksemplari teisest kohast, aga ikkagi..
Algselt postitas: heikiwAlgselt postitas: taurito
Täna nägin Tartus Anne ringipeal ühte musta Saab 9-3, kes ilmselt oli natukene ebaviisakas ja oli valest reast trüginud ringilt maha ja seetõttu ühe oma külje maha lasknud sõita![]()
Muide,see suund sinna silla peale LUBAB 2. reast maha keerata ja KOHUSTAB 1. reast ainult silla poole sõitma.Aga need kes tulevad pärmivabriku poolt kahjuks seda märki ei näe,kuna see on enne nende pealesõitu ringil ohutussaare kohal:wall:
mis puutub saatuse tahtesse... ei tea, vaevalt, kuigi omal oli sarnane situatsioon. Käisin vaatamas ja auto tõrkus. Järgmine mees ostis ära, sest mingit muret polnud... Noh, tegelikult sain pärast parema eksemplari teisest kohast, aga ikkagi..

Kui mõtled statistikat teha, siis arvesta, kui palju on selle aja jooksul muid masinaid kepsud kotti pannud.Algselt postitas: toots
Ise juba mõtsin et, kammoon,saabukestega ikka nii halvasti.
Kõigest kaks Saabi... see vaid olematu tilgake autode meres

Roomlasega nõus

kõik koerad ei sobi ühele omanikule...sa pead leidma auto ja enda vahel kooskõla
täpselt nii nagu minu kabariidid ja ego ei luba ringi sõita mini või fiatiga
samamoodi peaksid leidma sina oma vajadustele sobiva
foorumitest on kasulik infot koguda aga ei maksa noppida ka ainult neid negatiivseimaid
enamus mis siia uute sissekannete puhul tulevad on siiski abipalved erinevate juhtumite korral.....neid kõiki vigasid ei eksisteeri raudselt ühel isendil
ja kui sa nägid nüüd mingit kahte saabi kes oma esivanemate juurde rändas ja maise pleki teeärde jättis ei tähenda et sinu uus igiliikur kohe ära kooleb
ma arvan eestis poleks ühtegi bemmi omanikku kui kõigi nende avariide põhjal koguaeg järeldusi tehtaks
milles on saabijuht süüdi kui mingi kogenematu blond tädi meikimise ajal unetas teed vaadata ja pidurit vajutada
mõelge peaga....säilitage kaine mõistus roolis ja usaldage oma sabakonti ning valige turvaline ja mugav neljarattaline mis teid ka külma ja vihmase ilmaga soovitud sihtkohta viib
kah vist sabismi ohver:headbang:
täpselt nii nagu minu kabariidid ja ego ei luba ringi sõita mini või fiatiga
samamoodi peaksid leidma sina oma vajadustele sobiva
foorumitest on kasulik infot koguda aga ei maksa noppida ka ainult neid negatiivseimaid
enamus mis siia uute sissekannete puhul tulevad on siiski abipalved erinevate juhtumite korral.....neid kõiki vigasid ei eksisteeri raudselt ühel isendil
ja kui sa nägid nüüd mingit kahte saabi kes oma esivanemate juurde rändas ja maise pleki teeärde jättis ei tähenda et sinu uus igiliikur kohe ära kooleb
ma arvan eestis poleks ühtegi bemmi omanikku kui kõigi nende avariide põhjal koguaeg järeldusi tehtaks
milles on saabijuht süüdi kui mingi kogenematu blond tädi meikimise ajal unetas teed vaadata ja pidurit vajutada
mõelge peaga....säilitage kaine mõistus roolis ja usaldage oma sabakonti ning valige turvaline ja mugav neljarattaline mis teid ka külma ja vihmase ilmaga soovitud sihtkohta viib
kah vist sabismi ohver:headbang:
No-no-noo... ärme siin tee naisi maha midagi. Mõni roolis olev staazhiga karvajalg (meessoost) ei näe ka meikimiseta teed ega liiklustAlgselt postitas: snowguy milles on saabijuht süüdi kui mingi kogenematu blond tädi meikimise ajal unetas teed vaadata ja pidurit vajutada

Liiklemine (liikluse tundmine), sõiduoskus, reaktsioon....jne ei tulene soost, vanusest, rassist ega usust. Tohmaneid leidub igasuguseid.
Algselt postitas: RästasNo-no-noo... ärme siin tee naisi maha midagi. Mõni roolis olev staazhiga karvajalg (meessoost) ei näe ka meikimiseta teed ega liiklustAlgselt postitas: snowguy milles on saabijuht süüdi kui mingi kogenematu blond tädi meikimise ajal unetas teed vaadata ja pidurit vajutada
Liiklemine (liikluse tundmine), sõiduoskus, reaktsioon....jne ei tulene soost, vanusest, rassist ega usust. Tohmaneid leidub igasuguseid.
sry mul oli lihtsalt siin elav näide võtta
ärme lasku teemast kõrvale....tõin lihtsalt näite et linnapildis häirivad ming kõige rohkem need 18-21 aastased maasturitega tsikid kelle jaoks ükski nelja- ega kaherattaline pole mingit tähelepanu väärt ...rääkimata jalakäijatest
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Aga see võib tähendada ka seda.Algselt postitas: snowguy
ei tähenda et sinu uus igiliikur kohe ära kooleb

Eesti turg on üle ujutatud 9-5-tega. Mõningate spetsiifiliste probleemide tõttu saab neid tihtipeale keskeuroopast vägagi odavalt kätte. Silmad ja kõrvad tasub lahti hoida, et mitte sattuda sellise hetkel liikuva kuid ühe jalaga hauas oleva masina otsa.
Algselt postitas: snowguy
sellest sai minumeelest kod. tootsi juba tema eelmises teemas hoiatatud ja soovitatud teadjamad spetsid naaberkvartalist kaasa tarida kui raha lennutama läheb
relax,sa oled esimene kes näeb mida ma ostan:headbang:
aga ta ei keeranud sillale,vaid annelinna poole,ehk siis Eedeni poole,sealt on lubatud ainult ühel sõita....vist:red:Algselt postitas: Cyber
Pisike jutt sellest Anne ringist juba käis läbi.Algselt postitas: heikiwAlgselt postitas: taurito
Täna nägin Tartus Anne ringipeal ühte musta Saab 9-3, kes ilmselt oli natukene ebaviisakas ja oli valest reast trüginud ringilt maha ja seetõttu ühe oma külje maha lasknud sõita![]()
Muide,see suund sinna silla peale LUBAB 2. reast maha keerata ja KOHUSTAB 1. reast ainult silla poole sõitma.Aga need kes tulevad pärmivabriku poolt kahjuks seda märki ei näe,kuna see on enne nende pealesõitu ringil ohutussaare kohal:wall:
mis puutub saatuse tahtesse... ei tea, vaevalt, kuigi omal oli sarnane situatsioon. Käisin vaatamas ja auto tõrkus. Järgmine mees ostis ära, sest mingit muret polnud... Noh, tegelikult sain pärast parema eksemplari teisest kohast, aga ikkagi..![]()
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eriti ei tasu rääkida mulle Tartust..Algselt postitas: toots
aga ta ei keeranud sillale,vaid annelinna poole,ehk siis Eedeni poole,sealt on lubatud ainult ühel sõita....vist:red:

Algselt postitas: CyberEriti ei tasu rääkida mulle Tartust..Algselt postitas: toots
aga ta ei keeranud sillale,vaid annelinna poole,ehk siis Eedeni poole,sealt on lubatud ainult ühel sõita....vist:red:Ma ei tunne seda linna eriti..
Ma lihtsalt tsiteerisin teises teemas olnud sama õnnetuse kommentaare..
![]()
ahh vahet sel on,tähtis on et saab vaeseke sai viga:wall:
Algselt postitas: Sumps
Njah, piisab ka lühiajalisest kontaktist mõne turbosaabismi põdeva kodaniku turbo Saabiga ning saabism hakkabki vaikselt arenema turbosaabismiks...nii et, seltsimehed, olgem ettevaatlikud!
I see turbos - they are everywhere!
irww,mul polegi ühtegi kontakti Saabiga,isegi katsunud pole,aga kui juba vaatamisest piltidelt ja niisama foormumimelust saabismi saan siis mis siis veel saab kui ostangi lennuki:D
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Ja kui veel mõne 9-5 või 9-3 asemel saaksid istuda hästi liikuva tonnise või NG rooli, vot siis saab teada mis on turbosaabism!Algselt postitas: Sumps
Njah, piisab ka lühiajalisest kontaktist mõne turbosaabismi põdeva kodaniku turbo Saabiga ning saabism hakkabki vaikselt arenema turbosaabismiks... nii et, seltsimehed, olgem ettevaatlikud!
(qdwin suhtub aina suureneva respektiga küülikutesse, klassikutesse ning nende omanikesse ja tunneb aina enam kaasa 9-5, 9-3 omanikele)
Saab pole ainult auto, vaid mõtteviis, ellusuhtumine, arusaam ilma asjadest. Kui sa tuled siia foorumisse ja loed "haigestunud" inimeste heietusi autost ja muid mõtteid lobateemade all ning mõistad ühel hetkel, et need inimesed sarnanevad sulle, siis võib nende "imelik" margieelistus ka sulle sobida. Ei pruugi, aga võib.Algselt postitas: toots
irww,mul polegi ühtegi kontakti Saabiga,isegi katsunud pole,aga kui juba vaatamisest piltidelt ja niisama foormumimelust saabismi saan siis mis siis veel saab kui ostangi lennuki:D
...ja siis istud lõpuks mõne korras turboka rooli (viimaks ometi füüsiline kontakt!) ning tunned, et sa oled lõppeks "ära päästetud". Diagnoos on lõplik.

PS et korraldame ennustusvõistluse, kas ja millal kod. toots endale saabi soetab.

Oma haigusest olen juba sellest ajast alates teadlik kui esimese Saabi soetasin (900GLS 1978.a. omasin seda 1991 aastal), aga nüüd sain ühe meeldiva üllatuse osaliseks: Ostsin pollarite oksjonilt 9000-de (selle pruuni ja hallitanud isendi, kes vaatas oksjonit). Peale tagaspoila ei viidanud miski asi sellele et tegemist oli turboversiooniga. Ise olin autot ainult eemalt korra näinud, sisse ei vaadanud. Ehk siis soomlaste moodi: "Tiesin kyllä, että olen sairaana, mutta yllättäen huomasin olevana mielisairaana.":eureka::thumb:Algselt postitas: Sumps
Njah, piisab ka lühiajalisest kontaktist mõne turbosaabismi põdeva kodaniku turbo Saabiga ning saabism hakkabki vaikselt arenema turbosaabismiks...nii et, seltsimehed, olgem ettevaatlikud!
Link kah Ostasse, sisaldab pilte.
http://www.osta.ee/1465964
Iseenesest tüüpiline 80-date turbo-Saab. Automaatkast takistab enne paigaltvõttu mootori pöördesse ajamist, mistõttu gaasi andes ei juhtu esialgu praktiliselt midagi, aga mõne hetke pärast juhtub üsnagi palju.
http://www.osta.ee/1465964
Iseenesest tüüpiline 80-date turbo-Saab. Automaatkast takistab enne paigaltvõttu mootori pöördesse ajamist, mistõttu gaasi andes ei juhtu esialgu praktiliselt midagi, aga mõne hetke pärast juhtub üsnagi palju.