Siit siis küsimus:
1. Kui kaua üldse võiks 9-5 esi ja taga ratta laagrid vastu pidada, kui veljeks ka 17".
2. Kas Eestis peale SKF polegi alternatiivseid teisi tootjaid müüa.
3. Või sattusin lihtsalt s.... otsa.
Kindluse mõttes siiski tõsta esiots üles, kusagil teeninduses kasvõi. Peaks ju laagril mingi garantii ka olema.Algselt postitas: aatom
Ikka kindel, sest peale vahetust oli ju vaikus.
Parandaks natuke. 170Nm+45`on kasutatud mutril ehk siis,kui vaja lihtsalt lahti võtta.Algselt postitas: sebastian
9-5 suur mutter tahab 170Nm saada pluss veel 45 kraadi ulatuses lisapingutust.
Samas 9000-nde mutrit tuleb tõesti loomajõuga väänata - 280...300Nm.
Pingutada e. "peale keerata" pole seal midagi, õige momendiga kinni ja korras on. Kaks kuulide rida on laagrisse suletud, ka määrida ei saa (kui läbi siis läbi) nagu see pingutataval koonuslaagril võimalik oli.
Selge.Algselt postitas: iisak
Parandaks natuke. 170Nm+45`on kasutatud mutril ehk siis,kui vaja lihtsalt lahti võtta.
Kui näiteks pooltelje otsa vahetada siis on 290Nm-uue mutri ja keermega.![]()
Täpselt nii arvasin isegiAlgselt postitas: aatom
...lihtsalt kui kurv vasakule, siis langeb suurem koormus kõrvalistuja poolsele laagrile
Algselt postitas: MadMan
Aru ma ei saa, miks inimesed laagreid paaris ei vaheta...![]()
Lisas veel majanduslik pool. Kas panen korraga 2 või 4 tuhat hakkama.Algselt postitas: aatomAlgselt postitas: MadMan
Aga ole hea ja seleta, milleks see veel võiks hea olla. Seni on minu autodel vasak-parem laagrite vahe olnud 30K ... 50K kilomeetrit, mis mõnel kasutajal tähendab rohkem, kui aastast intervalli.
Algselt postitas: suurLisas veel majanduslik pool. Kas panen korraga 2 või 4 tuhat hakkama.Algselt postitas: aatomAlgselt postitas: MadMan
Aga ole hea ja seleta, milleks see veel võiks hea olla. Seni on minu autodel vasak-parem laagrite vahe olnud 30K ... 50K kilomeetrit, mis mõnel kasutajal tähendab rohkem, kui aastast intervalli.