Oskab keegi midagi sellest isendist rääkida. Auto tundub korralik. Läbisõit, aga jube pisike ja hooldusraamat samuti olemas. Kas julmalt võltsitud või aus kaup? Keegi sellest autoaiast on kuulnud head või halba vastukaja?
Ise kahjuks asun Tartus ja Tallinnasse pole lähiajal asja.
Tänan
Allan
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Saab SL 9-3 TID ecotec 2.2 TID 92 kW - ViP Auto
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Kuidagi tiirleb müügiplatsidel see masin. Läbisõit muutub ka huvitavalt, või ma eksin ja polegi sama masin?
Edit: Kasutaja kala müüb praegu oma diisel Saabi, mis on samas hinnaklassis ja hästi peetud.
Edit: Kasutaja kala müüb praegu oma diisel Saabi, mis on samas hinnaklassis ja hästi peetud.
Tänan rantto
Huvi kadus automaatselt esmalt, samas kas ikka on tegemist sama isendiga:wtf:. Kõik omadused on selle auto puhul ideaalsed - värv, kupee kere ja TiD mootor. Ega kellegil ei ole soovi müüa ausat kupee tarktorit, värviga metallik-pruun või must? Kala oma on korralik, kuid hinnaklass veidi kõrgem (lagi 89 000.-). Samuti on tema autol 2 ust liiast
Huvi kadus automaatselt esmalt, samas kas ikka on tegemist sama isendiga:wtf:. Kõik omadused on selle auto puhul ideaalsed - värv, kupee kere ja TiD mootor. Ega kellegil ei ole soovi müüa ausat kupee tarktorit, värviga metallik-pruun või must? Kala oma on korralik, kuid hinnaklass veidi kõrgem (lagi 89 000.-). Samuti on tema autol 2 ust liiast

- rantto
- Saabiklubi liige
Kala on lisanud ka oma müügikuulutusse, et hind pole raudbetoonist! Eks tõde on see, et odavalt head asja ei saa(võib esinseda ka erandeid) Ma enda masinasse olen juba päris palju investeerinud ja mingi 3a. pärast plaan välja vahetada. Siis on uue 9-3 TTiD hind juba langenud:D
Vaadates mõlema masina tagumise istme pilti, siis tundub küll üks ja sama auto olevat.Algselt postitas: rantto
Kuidagi tiirleb müügiplatsidel see masin. Läbisõit muutub ka huvitavalt, või ma eksin ja polegi sama masin?
- rantto
- Saabiklubi liige
Võrrelge pagasi pilte ja leidge 10 erinevust, mõlemad on ühtmoodi ära aetud olemusega. Mõlemad müügikohad asuvad väga lähestiku ja olen seda misinat isegi Tartus sõitmas näinud. Seda masinat peaks väga hoolikalt Troosti huntidel uurida laskma.