Käigukasti õlivarras

Tonnised ja nende mured
Vasta
olaviv

Selline mure siis, et automaatkasti õlivarda otsik (see, kus peal need vajalikud märgid on) on ära murdunud ning ei saa enam õiget õlitaset kontrollida. Viitsib keegi ära mõõta nende märkide asukohad, siis saan endale uue otsiku meisterdada. Sobib ka pilt joonlaua taustal.
Võib ka tervet varrast müügiks pakkuda.

Autoks 9000, aastast 92.

Nb. Troostis juba käisin, kuid neil polnud pakkuda.
Trionic
Saabiguru

Ei tea,kus Troostis sa käisid,kuid aut. kastiga isendeid on päris mitu,kust malli võtta saaks.
olaviv

Kadaka teel, mees leti taga raputas kindlalt pead, et sellist varrast neil küll pole...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: olaviv
Kadaka teel, mees leti taga raputas kindlalt pead, et sellist varrast neil küll pole...
Tagaruumis oleks härrased ehk lihtsalt mõnel kohaloleval varda välja tõmmanud ja ära mõõtnud..:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

Teoreetikud ja praktikud.

Vabandan, et OT, aga ma ei suutnud ütlemata ka jätta

edit kui nüüd keegi valesti aru sai, siis mõtleisngi seda et tuleb pöörduda otse praktikute poole, mitte kuulata teoreetikuid
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Trionic
Saabiguru

KURAT, telefon kirjas,ikka ei saa hakkama.Ma ei tööta leti taga,ma remondin Saabe.
Kasutaja avatar
Mart

Ja Saabiguru Trionic sai vihaseks :evil:

Ja tel nr on t6esti h2sti n2ha:facts:
olaviv

Minumeelest oleks väga kummaline olnud, kui ma oleks leti taga seistes telefoni haaranud ja tagaruumi helistanud, küsides "kas teil tõesti ühtki automaatkastiga masinat pole?" Ma eeldasin, et mees leti taga ikka midagi teab, teoreetiku moodi ta välja ei näinud. Ega Troost pole K-salong, kus leti taga olijad esimest korda arvutit näevad.
Kui järgmine kord Kadakale satun, siis võtan ühendust. Ma ei sõida seal just tihti ja ainuld õlivarda pärast ka ei tasu autot kulutada.

Aga üldiselt - rahu, kuidagi ikka saab.
kustus

Kuidas sa said. Mul sama probleem ja ma pole tervet varrast veel näinud.Sõelast leidsin "max" nimega tüki.Mul oleks nüüd vaja õli sisse valada aga kui palju?
Vasta