Selline mure siis, et automaatkasti õlivarda otsik (see, kus peal need vajalikud märgid on) on ära murdunud ning ei saa enam õiget õlitaset kontrollida. Viitsib keegi ära mõõta nende märkide asukohad, siis saan endale uue otsiku meisterdada. Sobib ka pilt joonlaua taustal.
Võib ka tervet varrast müügiks pakkuda.
Autoks 9000, aastast 92.
Nb. Troostis juba käisin, kuid neil polnud pakkuda.
Käigukasti õlivarras
Ei tea,kus Troostis sa käisid,kuid aut. kastiga isendeid on päris mitu,kust malli võtta saaks.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Teoreetikud ja praktikud.
Vabandan, et OT, aga ma ei suutnud ütlemata ka jätta
edit kui nüüd keegi valesti aru sai, siis mõtleisngi seda et tuleb pöörduda otse praktikute poole, mitte kuulata teoreetikuid
Vabandan, et OT, aga ma ei suutnud ütlemata ka jätta
edit kui nüüd keegi valesti aru sai, siis mõtleisngi seda et tuleb pöörduda otse praktikute poole, mitte kuulata teoreetikuid
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
KURAT, telefon kirjas,ikka ei saa hakkama.Ma ei tööta leti taga,ma remondin Saabe.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Minumeelest oleks väga kummaline olnud, kui ma oleks leti taga seistes telefoni haaranud ja tagaruumi helistanud, küsides "kas teil tõesti ühtki automaatkastiga masinat pole?" Ma eeldasin, et mees leti taga ikka midagi teab, teoreetiku moodi ta välja ei näinud. Ega Troost pole K-salong, kus leti taga olijad esimest korda arvutit näevad.
Kui järgmine kord Kadakale satun, siis võtan ühendust. Ma ei sõida seal just tihti ja ainuld õlivarda pärast ka ei tasu autot kulutada.
Aga üldiselt - rahu, kuidagi ikka saab.
Kui järgmine kord Kadakale satun, siis võtan ühendust. Ma ei sõida seal just tihti ja ainuld õlivarda pärast ka ei tasu autot kulutada.
Aga üldiselt - rahu, kuidagi ikka saab.